Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 26 tema

QUOTE(Elena @ 2011 06 20, 14:25)
[color=darkviolet]

Jau 100 kartų sakiau kad desertai tai ne mano daina....gal dėl to kad nemėgstu saldumynų...Plikytus pyragaičius tikrai bandžiau daryti...bet nesigavo ...
O dabar liko kaltas lietingas sekmadienis...iš neturėjimo ką veikti nusprendžiau  dar kartą  pabandyti...ir...nepasakysiu kad gavosi tobuli,bet visai nieko  thumbup.gif



Plikyti pyragėliai su kremu




Elena, tobuli wub.gif As kelis kartus bandzius nuleidau rankas. Pavyksta tik mazi sausainukai. Bet tokios pyragaiciu nuotraukos, kaip tavo, tai ikvepia naujiems bandymams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2011 06 20, 14:31)
Elena, tobuli  wub.gif As kelis kartus bandzius nuleidau rankas. Pavyksta tik mazi sausainukai. Bet tokios pyragaiciu nuotraukos, kaip tavo, tai ikvepia naujiems bandymams  biggrin.gif



Nova, ačiū 4u.gif
Netikiu kad tau nesigauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 06 20, 15:27)
Nova, ačiū  4u.gif
Netikiu kad tau nesigauna  blush2.gif



Gaunas tik mazi sausainukai, o didesnius pyragaicius kepiau gal 3 kartus. Tai net nevalgomi buvo doh.gif Prilipe prie popieriaus, kaip lepioškos.
Atsakyti
VYSNIU KLAFUTIS
Labai populiarus Prancuzijoj desertas, nors man jis labiau panasus i saldu omleta su vysniom, negu i pyraga smile.gif

500g vysniu
50 g miltu
ziupsnelis druskos
4 kiausiniai
2 kiausyniu tryniai
115 g cukraus
600 ml pieno
50 g lydyto sviesto

Is vysniu isimti kauliukus, nors originaliam klafutije kauliukai yra paliekami. Vysnias sudeti i sviesti patepta negilu kepimo inda. Miltus persijoti, sudeti likusius produktus ir gerai ispalkti, kol nebeliks gumuliuku. Atsargiai supilti ant vysniu ir kepti ikaitintoj orkaitej(190C) 40-50 minuciu. Iskepusi apibarstyti miltiniu cukrumi ir valgyti silta su ledais ar plakta grietinele.

user posted image

DeliciusEurope
Atsakyti
sveikos,
radau cia pas jus receptuka pyragas su kondensuotu pienu, bandysiu issikepti, kazkaip susigundziau, jei gausis gerai, bandysiu sudetingesnius jusu saldumynus gaminti, nes kolkas nelabai sekasi kiek bandziau, bet nepasiduosiu, bandysiu kol gausis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmonaute:) @ 2011 06 18, 12:37)
Ules pyragas tai skanumelis  4u.gif  man irgi vaikyste primena, kai sese ji darydavo mirksiukas.gif tik ji sausainius piene mirkydavo ir pyraga kaip nameli pastatydavo bigsmile.gif mes ji ir vadiname "Nameliu"  4u.gif


tik ar nebūna per minkšti jie "statyboms"? g.gif matyt visai neilgai įmerkiate?
Atsakyti
na va, pyragas su kondensuotu pienu jau garuoja ant stalo, kaip skaniai gavosi, pati savim didziuojuosi blush2.gif tik va galvoju noretusi kita karta pabandyti ka nors i vidu ideti, galvoju gal kokiu vysniu, idomu kaip gautusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2011 06 21, 18:28)
na va, pyragas su kondensuotu pienu jau garuoja ant stalo, kaip skaniai gavosi, pati savim didziuojuosi blush2.gif  tik va galvoju noretusi kita karta pabandyti ka nors i vidu ideti, galvoju gal kokiu vysniu, idomu kaip gautusi ax.gif

vysnias dek jas apvoliojusi miltuose-tuomet nesukris i dugna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 06 21, 19:33)
vysnias dek jas apvoliojusi miltuose-tuomet nesukris i dugna mirksiukas.gif

aciu uz patarima, butinai juo pasinaudosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2011 06 21, 19:45)
aciu uz patarima, butinai juo pasinaudosiu 4u.gif

o jei deciau svieziu braskiu, gal zinote ar jos nesukristu i dugna sio pyrago? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2011 06 21, 20:59)
o jei deciau svieziu braskiu, gal zinote ar jos nesukristu i dugna sio pyrago? 4u.gif

del braskiu tai net nzn g.gif nes jos sunkios rolleyes.gif priklauso,kokia teslos konsistencija g.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 06 21, 20:23)
del braskiu tai net nzn g.gif nes jos sunkios rolleyes.gif priklauso,kokia teslos konsistencija g.gif


sunkios, + vandeningesnės, nei vyšnios.... g.gif
Atsakyti