
coliukeee, koks fainass,kaip tik sian rabarbaru partempiau

Coliukeee, atrodo patraukliai. O jei visą masę vienodą su rabarbarais, nedalijant perpus? Nemanau, kad būtų blogai

Sausainiai "Spanguolių bučinys"

Nuostabiai skanūs!!! Rekomenduoju išsikepti!!!!!
Reikės:
500g miltų,
250g sviesto,
1a.š. kepimo miltelių,
130g cukraus,
2 kiaušinių.
Įdarui:
170g balto šokolado,
130g dž.spanguolių arba vyšnių.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, berti cukrų, mušti kiaušinius, dėti kambario temp. minkštą sviestą ir suminkyti vientisą tešlą. Iš jos padaryti 4 volelius(batonėlius), uždengti plėvele ir dėti į šaldytuvą 2 val.
Įdarui supjaustyti šokoladą mažais gabaliukais, bet ne tarkuoti, sudėti spanguoles, viską išmaišyti.
Išimti tešlą, ją supjaustyti riekutėmis, pakočioti truputį, į vidų dėti po šaukštelį įdaro ir gražiai suvolioti į kamuoliuką, dėti sausainukus į kepimo popieriumi išklotą skardą, palikti tarpelius, kad nesukibtų ir kepti 175 laipsnių t. apie 15-20 min.
Iškepusius atvėsinti ir papuošti ištirpintu baltu šokoladu(galima ir juodu).
Labai, labai skanūs
Kiekviename kąsnyje jaučiasi šokolado gabaliukai su spanguolėm
Šokoladas neištirpsta!!!

Receptukas iš say7 forumo
Su aguonom
Kaip skanu


Nuostabiai skanūs!!! Rekomenduoju išsikepti!!!!!

Reikės:
500g miltų,
250g sviesto,
1a.š. kepimo miltelių,
130g cukraus,
2 kiaušinių.
Įdarui:
170g balto šokolado,
130g dž.spanguolių arba vyšnių.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, berti cukrų, mušti kiaušinius, dėti kambario temp. minkštą sviestą ir suminkyti vientisą tešlą. Iš jos padaryti 4 volelius(batonėlius), uždengti plėvele ir dėti į šaldytuvą 2 val.
Įdarui supjaustyti šokoladą mažais gabaliukais, bet ne tarkuoti, sudėti spanguoles, viską išmaišyti.
Išimti tešlą, ją supjaustyti riekutėmis, pakočioti truputį, į vidų dėti po šaukštelį įdaro ir gražiai suvolioti į kamuoliuką, dėti sausainukus į kepimo popieriumi išklotą skardą, palikti tarpelius, kad nesukibtų ir kepti 175 laipsnių t. apie 15-20 min.
Iškepusius atvėsinti ir papuošti ištirpintu baltu šokoladu(galima ir juodu).
Labai, labai skanūs



Receptukas iš say7 forumo
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 05 23, 21:12)
Pyragas su rabarbarais
Su aguonom


Jogurtinės širdelės
Radau receptą pas Sonatiną , puikūs blynai,ačiū!

2 st. miltų
2 a. š. kepimo miltelių
1 v. š. cukraus
1/2 a. š. druskos
1 st. natūralaus jogurto
1 ¼ st. pieno
2 kiaušiniai (lengvai išplakti)
¼ st. tirpinto sviesto ar margarino
Persijoti miltus, kepimo miltelius, druską ir cukrų. Kitame inde sumaišyti jogurtą, pieną ir kiaušinius. Įmaišyti sviestą. Supilti skysčius į miltus ir maišyti tik tol, kol neliks sausų miltų (nepermaišyti!). Kepti įkaitintoje keptuvėje šlakelyje aliejaus iš abiejų pusių.
Skanaus!!

Radau receptą pas Sonatiną , puikūs blynai,ačiū!
2 st. miltų
2 a. š. kepimo miltelių
1 v. š. cukraus
1/2 a. š. druskos
1 st. natūralaus jogurto
1 ¼ st. pieno
2 kiaušiniai (lengvai išplakti)
¼ st. tirpinto sviesto ar margarino
Persijoti miltus, kepimo miltelius, druską ir cukrų. Kitame inde sumaišyti jogurtą, pieną ir kiaušinius. Įmaišyti sviestą. Supilti skysčius į miltus ir maišyti tik tol, kol neliks sausų miltų (nepermaišyti!). Kepti įkaitintoje keptuvėje šlakelyje aliejaus iš abiejų pusių.
Skanaus!!
Kepu dabar siuos blynus
tik man pieno kazkodel tiek daug nereikejo


QUOTE(daivaP @ 2011 05 24, 14:51)
labai skaniai atrodo



QUOTE(daivaP @ 2011 05 24, 15:51)
o cia sakykit sutrumpinimas reiskia dziovintu ar dzemo

Džiovintų

QUOTE(mindira @ 2011 05 25, 11:13)
Nuostabus sausainiai


o sakykite netiktu is uogienes uogytes pvz vysnios?

QUOTE(irmulia @ 2011 05 25, 09:55)
labai skaniai atrodo
, o jei dar balto šokolado/spanguolių įdaras...
- bandysim 



Tikrai skonis nuostabus


QUOTE(mallena @ 2011 05 25, 11:07)
o cia sakykit sutrumpinimas reiskia dziovintu ar dzemo 

Taip, reikia džiovintų spanguolių arba vyšnių

QUOTE(Lince J @ 2011 05 25, 12:27)
Nuostabus sausainiai
o sakykite netiktu is uogienes uogytes pvz vysnios?


o sakykite netiktu is uogienes uogytes pvz vysnios?

Nežinau, bet bijau, kad gali įdaras būti toks šlapias, tada gal neužsilipins gerai


Ulė, kokie blynai

QUOTE(daivaP @ 2011 05 24, 15:51)
Omaigat, kaip as cia praleidau situos sausainius
