Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 26 tema

QUOTE(daivaP @ 2011 05 25, 21:44)
gal jau reikės jį pasidaryti 4u.gif

clap.gif Tikiuos sulauksim viena diena
Atsakyti
Elena kaip suprantu cia receptas pilnai normai? Sviestas tirpintas ar kambario temperaturos? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2011 05 25, 17:21)
Kepiau šituos, bet visai nesigavo  verysad.gif  Nors tešlos dėjau tik po pusę formelės, bet vis vien išbėgo, o iškepus labai jautėsi kepimo miltelių skonis ir tokie kažkokie pabaisiukai gavosi  verysad.gif

net nezinau ka ir pasakyti, nes vakar juos kepiau ir vel ir vel, dar ir su abrikosu idar,. viskas gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2011 05 26, 11:35)
O kiek cm kepimo forma buvo ir kokios talpos stikline? 200?  blush2.gif

Mano 24 cm 4u.gif 4u.gif O stiklines tokios tarybinės dar hihihi.gif 250 gr 4u.gif

1 stiklinė (250 ml):

Miltu = 160g
Krakmolo = 200g
Cukraus = 200 g
Grietines = 250g
Aliejaus = 230 g
Istirpinto margarino = 180 g
Grietineles = 250g
Kondensuoto pieno = 200g
Dziuveseliu = 125g
Manu kruopu = 200g
Razinu = 160g
Aguonu = 150g
Riesutu = 130 g

QUOTE(kisule @ 2011 05 26, 16:15)
Elena kaip suprantu cia receptas pilnai normai? Sviestas tirpintas ar kambario temperaturos?  ax.gif  4u.gif

Taip receptai pilnos normos 4u.gif Sviestas kambario temperatūros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 05 26, 22:23)
[color=darkviolet]Mano 24 cm  4u.gif  4u.gif O stiklines tokios tarybinės dar hihihi.gif 250 gr  4u.gif

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif Kaip tik turiu rabarbaru, reikes papagaminti. Niekad neesu net ragavusi pyragu su rabarbarais smile.gif
Atsakyti
Dekui Elenai uz rabarbaru trupiniuocio receptuka,po iseiginiu bus isbandytas,nes rabarbarai laukia sunaikinimo. biggrin.gif
Atsakyti
ką tik iškepiau Rabarbarų pyragą pagal Brno.
labai labai AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif

REKOMENDUOJU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 26 gegužės 2011 - 22:38
QUOTE(Elena @ 2011 05 26, 21:23)
[color=darkviolet]Mano 24 cm  4u.gif  4u.gif O stiklines tokios tarybinės dar hihihi.gif 250 gr  4u.gif

na pas mane tokia stikline tai viena karta smalsumo vedama sveriau tai 180 g, lyg ir, bet tikrai zinau kad ne 250 g schmoll.gif
bet kas man cia labiausiai patinka kad viskas gramais, o ne kokiais saukstais ar stiklinem, puodeliais surasyta 4u.gif thumbup.gif bandysiu tikrai smile.gif
Atsakyti
Merginos atėjau su klausimu g.gif 4u.gif Tikiuosi patarsit...
Noriu kepti jau daugybę kartų keptą Aguonėlės marmurinį kavos keksą .. Ir norėjau paklausti,ar iškils man keksas, jei dėsiu dar šaldytų vyšnių g.gif
Receptas čia
Atsakyti
QUOTE(Geisha24 @ 2011 05 28, 11:00)
Merginos atėjau su klausimu  g.gif  4u.gif  Tikiuosi patarsit...
Noriu kepti jau daugybę kartų keptą Aguonėlės marmurinį kavos keksą ..  Ir norėjau paklausti,ar iškils man keksas, jei dėsiu dar šaldytų vyšnių  g.gif
Receptas čia

turetu iskilti,su kuo bekeptumet biggrin.gif as visuomet jei dedu uogas-JAS SUMAISAU,SU TRUPUCIU MILTU-na,kad jos butu miltuotos,tuomet nesukrenta i kepinio dugna(tas pats liecia ir razinas) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 28, 11:07)
turetu iskilti,su kuo bekeptumet biggrin.gif as visuomet jei dedu uogas-JAS SUMAISAU,SU TRUPUCIU MILTU-na,kad jos butu miltuotos,tuomet nesukrenta i kepinio dugna(tas pats liecia ir razinas) mirksiukas.gif

Labai ačiū 4u.gif
Bėgu kepti thumbup.gif
Atsakyti
Improvizacija pagal Aguonėlės Marmurinį - Kavos keksą 4u.gif

Jis pats mėgstamiausias, tik šį kartą šiek tiek kitoks.. Kadangi apemė tinginys, 2 masių nedariau, todėl šį kart nemargas ax.gif

Reikės:
200g. Minkšto sviesto
200g. Cukraus
3 Kiaušiniai
200g. Miltų
1 a.š. Kepimo miltelių
70 ml. Pieno
20ml. Stiprios kavos
Stiklinė šaldytų vyšnių

Sviestą gerai išsukam su cukrumi. Po vieną mušame kiaušinius. Beriame miltus su kepimo milteliais. Pilame pieną, kavą. Pamiltuotas vyšnias beriame ir viską gerai išmaišome. Kepiau apie 1 val. 180 C .

Skonis nepaprastas, drėgnas, tirpstantis..o vyšnios tiko puikiai..
Nuotrauka nekokia,bet visgi blush2.gif 4u.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti