Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes...

QUOTE(Luttuke @ 2011 03 24, 15:37)
Na, priestaravima jo nuomonei jis jau skaito nepalaikymu. Jei kakoks jo sumanymas man neatrodo vykes taip pat reiskia, kad as jo nelapaikau. Priesingos jo nuomonei issakyma jis priima vos ne kaip asmenini izeidima. Mano manymu, kad sioje srityje pas ji kazkokiu psichologiniu bedu yra... Jo nuomone, zmona turi visada ir visame kame palaikyti savo vyra, na o as negaliu pritarti, jei manau, kad jis nesamone sumaste arba daryti ruosiasi. Negaliu linkseti galva, jei manau kitaip.
Tarkim diskusijoje man kaip tik yra idomios kitokios nuomones nei mano, nes tai vercia mastyti, paiureti ireiskini placiau, teisingiau ivertinti ir pan. Mano vyrui yra kitaip...

na tai nepritarkite tai nuomonej, ypac kai matote, kad tai kvailyste.

Nenorejau to skyiti atleiskite, bet Jus jau man antras pavizdys toks, vienas yra mano draugu rate, kada nedirbancios zmonos nepritarianti nuomone yra vyro nepalaikymo israiska, todel ir klausiau ar eisite dirbti po dekreto.
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 24, 15:30)

Ir realiai tik visai neseniai dasilo, kad visgi jis man yra daug brangesnis negu as galvojau...

Nu jo brangiai jis jums atseina biggrin.gif

bet tai matau jums jau gerai viskas.. ax.gif sugebejimai atleist nerealus.. stebiuosi vel.. siandien stebuklu diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 24, 16:17)
Taip, norint, kad tave išgirstų, pokalbiui reikia mokėti pasirinkti tinkamą momentą.
Taip kaip karo strategai renkasi mūšiui lauką ir apgalvoja, kaip geriau išnaudoti tai, kas jame yra, taip tas, kuris nori būti išgirstas, turi pasirinkti tinkamą momentą pokalbiui, kai jo partneris bus visomis prasmėmis įgalus klausytis ir girdėti.
Žmonų nuomonė nebūtinai turi sutapti su vyrų. Palaikymas nėra aklas pritarimas.

Luttuke, kas jums labiausiai patinka jumyse pačioje?

Su to momento pasirinkimu kyla bedu, nes pvz., jei as noriu kazka pasakyti noriu tada, kai man tai aktualu, o ne po dienos ar 2. Po kurio laiko jau nebebuna prasmes ta sakyti.

Patinka, kad nesu karstakose ir neprarandu sveiko proto stresinese situacijose.
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 24, 15:42)
Su to momento pasirinkimu kyla bedu, nes pvz., jei as noriu kazka pasakyti noriu tada, kai man tai aktualu, o ne po dienos ar 2. Po kurio laiko jau nebebuna prasmes ta sakyti.

nu tai bet naturalu,jei man kyla reikalas pasakyti ka ar aptarti as einu ir sakau dabar,o ne ryt ar po savaites ... jam netinkamas momentas matai... kazin kokie tai buna momentai nu nors viena pavyzduka galima??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 24, 15:44)
nu tai bet naturalu,jei man kyla reikalas pasakyti ka ar aptarti as einu ir sakau dabar,o ne ryt ar po savaites ... jam netinkamas momentas matai... kazin kokie tai buna momentai nu nors viena pavyzduka galima???  bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Blin matau save.
Ieinu pasakau, padaru jei nedasila ir isienu. ir man kazkaip pofik "kurioj pusej pas ji tiubetejka"
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 24, 15:47)
lotuliukas.gif
Blin matau save.
Ieinu pasakau, padaru jei nedasila ir isienu. ir man kazkaip pofik "kurioj pusej pas ji tiubetejka"

nu ir normali merga esi.. ir normalus tavo diedas... *** as ivirstu su reikalu,o jis man:ne momentas dabar,ateik kai pasakysiu blink.gif taburetka butu vietoj,jo galvoj...nebereiktu ne sakyt..
apsileidzia zodziu pacios moterys ir paskui kapstosi kur siulo gala paliko pries desimt metu kai pirma karta nakui pasiustos buvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 24, 16:42)

Nu žinokit kartais sveika prarasti sveiką protą stresinėj situacijoj ir leisti suveikti instinktams.... savisaugos instinktams... tarkim kirsti velniop čia ir dabar santykius, kurie sveikatą žaloja ir neaišku kokie siurprizai ateityje dar bus.... garantijų tai jokių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 24, 16:44)
nu tai bet naturalu,jei man kyla reikalas pasakyti ka ar aptarti as einu ir sakau dabar,o ne ryt ar po savaites ... jam netinkamas momentas matai... kazin kokie tai buna momentai nu nors viena pavyzduka galima???  bigsmile.gif

Galima. Pvz. bandyti kalbėtis su miegančiu, neblaiviu ar sergančiu - visiškai netinkamas pasirinkimas, kaip ir netinkamas pasirinkimas su juo kalbėtis krepšinio varžybose, kino teatro salėje ar visuomeniniame transporte.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 24, 16:37)
Atleiskit, si replika ne Jusm, o bendras toks pastebejimas
mano mama dar paauglysteje sake, jog nera tokio vyro pasaulyje, del kurio verta zudytis. gal blogai mocia, kad tokia feministiska minti ipirso, uzaugau tokia savimila ax.gif
O del kitos dalies, toks draugiskas patarimas, nesakykite to jam, vat si karta panesiokite sita jausma savyje, o jam parodykite jog jis turi biski pasistengti, kad ispirkti savo DIDZIULE kalte. 4u.gif

Siaip zudytis tai man noru kazkaip nekilo net tada, tiesiog labai blogai buvo. As myliu gyvenima, net jei jis ne taip klostosi kaip noreciau.
O prisidirbes tas vaikinas buvo su mergom, bet ten viskas taip supinta ir perpinta buvo, kad nejo galu atrinkt.

Del vyro, kad jis man svarbus ir reikalingas tai pasakiau, parodziau kokia gera zmona galiu buti, nes gi tipo del to pas ta merga i lova ilipo, kad man nebereikalingu patapes buvo ir kad jis neberupejo, o kad tures pasistengti ispirkti kalte, tikiuosi suprato, na pasimatys ar suprato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 24 kovo 2011 - 15:53
QUOTE(laumupė @ 2011 03 24, 15:49)
Nu žinokit kartais sveika prarasti sveiką protą stresinėj situacijoj ir leisti suveikti instinktams.... savisaugos instinktams... tarkim kirsti velniop čia ir dabar santykius, kurie sveikatą žaloja ir neaišku kokie siurprizai ateityje dar bus.... garantijų tai jokių  ax.gif

jauciu tu su taburetka irgi "indulgencijos" paprasytum, kai grafas neturetu noro isklaysyti unsure.gif
**** nu ri kampanija aplinkui doh.gif ,

Papildyta:
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 24, 15:52)
Del vyro, kad jis man svarbus ir reikalingas tai pasakiau, parodziau kokia gera zmona galiu buti, nes gi tipo del to pas  ta merga i lova ilipo, kad man nebereikalingu patapes buvo ir kad jis neberupejo, o kad tures pasistengti ispirkti kalte, tikiuosi suprato, na pasimatys ar suprato.

Suprato suprato, gerai suprato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 24, 16:42)

Rašėte kažkuriame poste, kad prikėlėte miegantį vyrą ir ėmėte kalbėtis. Kaip manote, ar tai geras pasirinkimas, kokiomis sąlygomis geras, kokiomis - ne?

Gerai. Kas dar jumyse jums patinka ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė.: 24 kovo 2011 - 15:54
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 24, 15:52)
Galima. Pvz. bandyti kalbėtis su miegančiu, neblaiviu ar sergančiu - visiškai netinkamas pasirinkimas, kaip ir netinkamas pasirinkimas su juo kalbėtis krepšinio varžybose, kino teatro salėje ar visuomeniniame transporte.

Kur man kam atsidekot,kad turiu vyra kuris per 10 metu ne karta nustumes nera kai ateinu su reikalu.. ar tai kaku daro,ar varzybas ziuri ar su draugais dainuoja prie lauzo... atejau-reiskia sventas reikalas...
a cia..bulbiu kose valgau-nelysk.. kai atnesi deserta prisesi,ir kai duosiu zenkla prabylsi lotuliukas.gif
Atsakyti