Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes...

QUOTE(Luttuke @ 2011 03 24, 00:33)
Myliu
Is esmes geras

Ką reiškia "iš esmės? Geras ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 24, 19:04)
Ką reiškia "iš esmės? Geras ar ne?

Geras, tik buna kartais, kad laiko vaikui permazai turi...
Atsakyti
Tai bėdos nėr?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 24, 19:12)
Tai bėdos nėr?

Del to koks jis tetis tikrai nera.
Atsakyti
Kita vertus ka del tos jo drauges daryti, nes manes netenkina tokia intensyvi draugyste...
Duoti rinktis arba arba ar ka...
Atsakyti
Oi kiek daug praleidau biggrin.gif

QUOTE(xxkamane @ 2011 03 24, 12:22)
Susimasciau g.gif , kazkada as rimtai liksiu viena su savo savimeile ir saltumu unsure.gif

Ne viena, brungioji, ne viena..

QUOTE(laumupė @ 2011 03 24, 13:09)
Nu  doh.gif  gi parašiau, jog gydytųsi, tvarkytųsi ir tik paskui gandrai. Kas ten tau  unsure.gif .... diedai griovį baigė kasti ir šonus  kutena, kad nedaskaitai, ką parašiau  tongue.gif  lotuliukas.gif

Supratau, ką sakei, tik savo cinizmą neaiškiai parodžiau

QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 24, 16:52)
Galima. Pvz. bandyti kalbėtis su miegančiu, neblaiviu ar sergančiu - visiškai netinkamas pasirinkimas, kaip ir netinkamas pasirinkimas su juo kalbėtis krepšinio varžybose, kino teatro salėje ar visuomeniniame transporte.

Nu bet kodėl man tokios evietose nesinori kalbėt? Aš gal ne moteris? Nei scenų kelt, nei kamantinėt, nei prie draugų klausinėt, nei pyktis viešai...?

QUOTE(misis Mount @ 2011 03 24, 17:08)
Laukiu nesulaukiu laiku , kai vyrus bus galima chipuoti .
O dabar tik primityvi dresura , blogas suniukas ant kilimelio padare. Bet jis man brangus , tai ispirks kalte , lauke budoj pasedes , bet gi brangus , bus vel mylimas . O va suchipavai ir tvarka . Atein  motera vedina vyrioku , va cia jusu . Kaip ta valkata katina,  kur prancuzas buvo anglijoj uzpelengavo.
Kilo mintis , kad chipas turetu but intymioj vietoj.

Joa...taikliai tu čia.

QUOTE(Luttuke @ 2011 03 24, 17:44)

Aj dar prisiminiau pasiaiskinima kodel su mergaitemis jam reikia bendrauti. Tipo jis oro zenklas pagal horoskopa ir del to labai bendrauti poreikis didelis su ivairiais zmonemis.
Atmazkes...  bigsmile.gif

aaa jofana lotuliukas.gif aš tai ugnis, tai turiu poreikį ne tik bendraut su įvairiais žmonėmis bigsmile.gif

QUOTE(Luttuke @ 2011 03 24, 23:31)
Kita vertus ka del tos jo drauges daryti, nes manes netenkina tokia intensyvi draugyste... 

O koks kitas pasirinkimas? Supranti, ultimataumai galioja tik tada, kai tau priimtini abu atsakymai, bet jei pateiksi ir tai geras tik vienas "nebendrausiu su ta drauge", o kitu pasirinkimo atveju, tu neturi ką daryti ir jo net nesvarstai, tai ultimatumas yra bevertis. I
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 24, 22:31)

duok nedavus,jis ejo ir eis palei sijonus..
toki issirinkai-toki ir turi.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 24, 23:31)

...arba nieko biggrin.gif Tai čia Jūsų netenkina. Jį viskas tenkina ir net tai, kas Jūsų netenkina. Jis gi pas Jus visada teisus, o Jūsų pareiga jį palaikyti, taigi ratas užsidarė. Nekelkit bangų, bo abu toje pačioje valtyje sėdit ir ilgai dar sėdėsit biggrin.gif
Atsakyti

Pirmiausiai ne jam duokit rinktis, o pati pasirinkite viena is siu variantu, kuriis bus Jums priimtinesnis? o tada siulykite arba ne.
Atsakyti

Prieš pateikdama ultimatumą, visų pirma pagalvokite ar pati sugebėsite laikytis jo sąlygų.
Ar tikrai įvykus "kitam arba" sugebėsite įvykdyti grąsinimus. Jeigu ne - net neverta kelti ultimatumo.

Jūs auginate mano pagranduko bendraamžį. Palikite jį su tėvu po darbo, važiuokite kur nors pati: pas drauges, į biblioteka, pasivaikščioti parke. Viena ar su draugėmis. Palikite vyrą su vaiku, po vyro darbo, pasižmonėkite pati, atsigaukite.
Visų pirma jums reikia pamilti save labiau nei mylite vyrą. Ne veltui vienas iš dievo įsakymų skelbia "mylėk artimą savo, taip kaip pats myli save". Per didelė meilė kitam, gali pradėti dusinti, smaugti. Mylėkite save, pamilkite.
Šitos dėstomos mano mintys yra elementarios ir visoms žinomos. Tik dažnai moterys pačios tai pamiršta ir save mato tik per žmonos - motinos prizmę. Reikia dar nepamiršti į save žiūrėti kaip į moterį, pasitikėti savimi. Tada ir aplinkiniai pakeis savo požiūrį į jus.

Atsakyti
Teisingai, Nakviša. Moterys, tapusios žmonomis, mamomis, kartais pamiršta, kad jos dar ir moterys. Buvusios kvatoklės ir išdykėlės tampa surūgėlėmis, šventai tikinčiomis, kad jei vyras pamilo tą kvatoklę, tai privalo mylėt ir surūgėlę sugižėlę. Ir dar pretenzijas sugebam reikšti, kai vyras žvalgosi ar kirkina kitas...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 25, 07:35)
duok nedavus,jis ejo ir eis palei sijonus..
toki issirinkai-toki ir turi..  cool.gif

Visgi kartais žmonės keičiasi smile.gif . Gal vyras pagaliau išsilakstys kada nors - reikia tikėt tuo doh.gif . Bet visgi aš autorės vietoje kol kas gyvenčiau lygiai taip pat, kaip ir jos vyras. Aš turėjau omeny nebūtinai vartytis kitų vyrų lovose. Galima ir šiaip šauniai leist laiką. Tegu miršta vyrelis iš pavydo, jeigu, žinoma, Ji jam dar brangi ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džuljana: 25 kovo 2011 - 12:21