Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes...

QUOTE(Luttuke @ 2011 03 27, 01:59)
Na, pvz vaikas sukarsciavo ir reikia vaistu arba is darzelio parvezti susirgusi.
O kartu tai i svecius. Mes gi ir vaziuodavom kartais  kartu, bet va pastaruoju metu nebe... Plius as visus jo neaiskius isvaziavimus ant tos drauges nurasydavau, kai realiai pasirode, kad ne visai taip buvo.

Luttuke, jus su ja irgi draugaujat? Tai jus jai ir padekit, kaip moteris moteriai. As tokiu atveju susidraugauciau taip, kad vyrui neliktu net vietos tarp musu. Sako: draugus laikyk arti, priesus dar arciau."
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2011 03 27, 01:14)
Luttuke, jus su ja irgi draugaujat? Tai jus jai ir padekit, kaip moteris moteriai. As tokiu atveju susidraugauciau taip, kad vyrui neliktu net vietos tarp musu. Sako: draugus laikyk arti, priesus dar arciau."

Va sita momenta as praleidau... doh.gif
Bet reikia skubiai skubiai situacija taisyti biggrin.gif
Siaip esu sita strategija naudojusi - pasiteisino smile.gif
O situo atveju turbut labai tinkamas budas. Bent jau pabandyti verta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 27 kovo 2011 - 00:30
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 27, 02:24)
Va sita momenta as praleidau...  doh.gif 

As irgi pasinaudojau sita strategija. Suveike ir veikia iki dabar. biggrin.gif Sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 27 kovo 2011 - 00:37
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 27, 00:24)
Va sita momenta as praleidau...  doh.gif 

Tai bent gyvenimelis, del tokio pakovot verta. lotuliukas.gif Vyras - priesas, draugai - priesai. Ar pati tarp savo manipuliaciju nepamirstate, koki vaidmeni pries ka vaidinti?
Atsakyti
QUOTE(dramp @ 2011 03 27, 01:38)
Tai bent gyvenimelis, del tokio pakovot verta.  lotuliukas.gif Vyras - priesas, draugai - priesai. Ar pati tarp savo manipuliaciju nepamirstate, koki vaidmeni pries ka vaidinti?

Kodel vaidinti? Nieko vaidinti cia nereikia ir joks vyras priesas, o priesus versti draugais naudinga visiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 27, 00:49)
Kodel vaidinti? Nieko vaidinti cia nereikia ir joks vyras priesas, o priesus versti draugais naudinga visiems smile.gif

Gerai, paklausiu kitaip. Kam jums netikri draugai?
Atsakyti
luttute tau su galva viskas gerai? gal po gimdymo depresija dar nepraėjus? tokių nesamonių dar niekur neskaičiau...cirkas, o ne šeima ir tarpusavio santykiai....tikiuosi, kad kada nors susiprasi savy, išmoksi gerbti save, jei pati save negerbi,ką tikiesi, kad vyras gerbs? Tiek jis, tiek tą jo draugė iš tavęs juokiasi...eitum su vaiku savo užsiimt, ar kažką protingo paskaityt, kad protelio įgautum, o ne nesamones čia rašytum...dar tokio savęs negerbiančio žmogaus nesu mačiusi. Sekmės tau.
Atsakyti
luttute, kad jau dalinies savo vyru kaip sausainiu su visomis pasaulio nuskriaustosiomis tai siūlau nesustot pusiaukelėj. Tai va, pasiimk kreditą ir išlesik juos abu paatostogaut į kelionę, o tu tuo tarpu pabūk aukle savo ir jos vaikui.

Gal ir supyksi, bet tavo dabartinis elgesys nedaug kuo skiriais nuo mano pasiūlyto. Kokia čia dar draugė blyn? Matai jai padėti reikia, o tau pagalbos nereikia iš jo, ką?
Atsakyti
QUOTE(dramp @ 2011 03 27, 01:52)
Gerai, paklausiu kitaip. Kam jums netikri draugai?

Netikras draugas gal geriau negu tikras priesas?
O siaip cia juk daugiau lemia zmogaus poziuris.
Papildyta:
QUOTE(giedrute86 @ 2011 03 27, 02:13)
luttute tau su galva viskas gerai? gal po gimdymo depresija dar nepraėjus? tokių nesamonių dar niekur neskaičiau...cirkas, o ne šeima ir tarpusavio santykiai....tikiuosi, kad kada nors susiprasi savy, išmoksi gerbti save, jei pati save negerbi,ką tikiesi, kad vyras gerbs? Tiek jis, tiek tą jo draugė iš tavęs juokiasi...eitum su vaiku savo užsiimt, ar kažką protingo paskaityt, kad  protelio įgautum, o ne nesamones čia rašytum...dar tokio savęs negerbiančio žmogaus nesu mačiusi. Sekmės tau.

Sprendziant pagal sm auditorija, tai man ne tai, kad su galva negerai, bet jos pas mane nera visai. Reikia ne prie kompo sedeti, o eiti ieskoti kur as ta galva pameciau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 27 kovo 2011 - 09:18
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 27, 09:04)

Sprendziant pagal sm auditorija, tai man ne tai, kad su galva negerai, bet jos pas mane nera visai. Reikia ne prie kompo sedeti, o eiti ieskoti kur as ta galva pameciau...  g.gif

lotuliukas.gif siaip taip ir atrodo.. nu bent jau jumoro jausma turit islikusi.. gal kaip nors issikapstysit is meslo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 27, 10:28)
lotuliukas.gif siaip taip ir atrodo.. nu bent jau jumoro jausma turit islikusi.. gal kaip nors issikapstysit is meslo  4u.gif

Nu tai, kas daugiau beleika, jei ne juoktis, kai viskas taip grazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 27 kovo 2011 - 09:47
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 27, 09:35)
Nu tai, kas daugiau beleika, jei ne juoktis, kai viskas taip grazu smile.gif

nu aisku juoktis geriau nei verkti biggrin.gif
butinai palaikykit rysi su ta moteryte ir jus mirksiukas.gif aplamai susitikit ir paklauskit jos,kuom jusu vyras jai padeda?? bigsmile.gif moraliskai,finansiskai,dar kazkaip.. nu idomu gi blyn.. jei is seimos "vagiamas" jusu laikas-jus turit teise zinoti kam bigsmile.gif
Atsakyti