Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes...

QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 23, 22:45)
Tikiuosi jam celibatą padarysit bent? biggrin.gif

anoj temoj sakė, savaitės...

QUOTE(laumupė @ 2011 03 24, 08:33)
Niu tai ką.... gydotės, tvarkotės, suimat diedą į kumštį ir kviečiatės gandrą, kurio taip tikitės  sleep.gif

jo tik sergančio gandro ir trūksta biggrin.gif

QUOTE(Luttuke @ 2011 03 24, 11:48)

Beje, paaiskejo, kad pas ji yra poreikis kartais pabendrauti su merginomis (na man tas paslaptimi niekada nebuvo), bet vat dar prisidejo tam tiros aplinkybes ir viskas daejo iki lovos...

Va nuo to ir reikėjo pradėt. Visada mėgo, niekad niekas neprieštaravo, kodėl dabar turėtų? Kur ta riba? Liga? o aplinkybės kokios? Tipo žmona kalta, supykdė, sekso nedavė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 24, 10:55)
Tipo žmona kalta, supykdė, sekso nedavė?  bigsmile.gif

demesio mazai skyre ,va ir gavo per ausi zmona ta nedorele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 24, 11:52)
Nu duok dieve susikratys jam ten kazkas ir nusiramins.. bet jei megejas mergyciu kompanijos tai kazin kazin  unsure.gif .. nu tai taspats kas rankas nusipjauti jam.. aisku dabar bijos,kazkuri laika uzris ta reikala,bet paskui vel bandys.. uzmigdys tavo budruma ir apiat dvacat piat.. o gal ir ne.. bet as nesu tokia optimiste  biggrin.gif

Na kompanija jis megsta, bet siaip nera linkes su belekuo griuti i lova.
Manau itikinamai paaiskinau, kad po kito karto kelio atgal nebebus...

Dar pas ji yra tokia drauge, turinti vaikuti, su kuria jis kartais leidzia nemazai laiko. Bet itikineja, kad tarp ju nieko nebuvo tik tam tikri draugiski santykiai. Jie ir dabar bendrauja. O nebuvo jokiu intymiu dalyku kaip supratau ne mano vyro deka... Bet zinant visa priesistore tai panasu i tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 24, 11:10)

Dar pas ji yra tokia drauge, turinti vaikuti, su kuria jis kartais leidzia nemazai laiko.

Nu aisku geriau su svetima babce leisti laika ir jos vaiku,nei su savais cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 24 kovo 2011 - 11:12
Vot idomu Ar Jums vyras atleistu LPL atnesta liga?
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 24, 11:13)
Vot idomu Ar Jums vyras atleistu LPL atnesta liga?

atleistu atleistu.. is pareigu visu esamu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 24, 11:58)
demesio mazai skyre ,va ir gavo per ausi zmona ta nedorele  biggrin.gif

Na zmona ji ten gerokai pasiuntusi buvo, dabar net nebeatsimena uz ka. Sedejo kazkodel tuo metu daug namie be nuotaikos ir nervino mane. Buvo labai stipriai uzknises, o dar tie nelemti hormonai... Siaip kai prisimenu, tai po to buvo jausmas, kad persistengiau truputi... blush2.gif
Kita karta reiks pagalvoti, kur paguodos ieskoti gali nueiti pasiustas vyras... O man tada buvo viskas vienodai... O vyrelis jautruolis vat ir nutare, kad jo niekas namie nemyli ir niekam jis nereikalingas... Ir vietoj to, kad pasikalbetu kaip jauciasi ir bandytu keisti savo elgesi, susirado kam reikalingas matyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 24 kovo 2011 - 11:22
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 24, 11:20)
Na zmona ji ten gerokai pasiuntusi buvo, dabar net nebeatsimena uz ka. Sedejo kazkodel tuo metu daug namie be nuotaikos ir nervino mane. Buvo labai stipriai uzknises, o dar tie nelemti hormonai... Siaip kai prisimenu, tai po to buvo jausmas, kad persistengiau truputi...  blush2.gif
Kita karta reiks pagalvoti, kur paguodos ieskoti gali nueiti pasiustas vyras... O man tada buvo viskas vienodai... O vyrelis jautruolis vat ir nutare, kad jo niekas namie nemyli ir niekam jis nereikalingas... Nu ir susirado kam reikalingas matyt...

Ar tu cia rimtai kalbi? unsure.gif

Susimasciau g.gif , kazkada as rimtai liksiu viena su savo savimeile ir saltumu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 24 kovo 2011 - 11:23
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 24, 11:22)

Susimasciau g.gif , kazkada as rimtai liksiu viena su savo savimeile ir saltumu unsure.gif

Aisku rimtai... cool.gif

man taspats gresia.. lotuliukas.gif bet man pokui.. arba bus kaip as noriu,arba tegu eina visi suniui seko pjaut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 24 kovo 2011 - 11:25
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 24, 11:24)
Aisku rimtai...  cool.gif

man taspats gresia..  lotuliukas.gif bet man pokui.. arba bus kaip as noriu,arba tegu eina visi suniui seko pjaut  biggrin.gif

A tu bliamba skaitai, a? kas buna kai vyra pasiunti? as tai jau trecia karta skaitau ir stebiuosi unsure.gif
Ne nu rimtai gal vaiksto kur unsure.gif
Bet as tai vaika jei ka be tevo paliksiu, prisipazystu nuosirdziai, nes LPL mano silpna savigarba tikrai neisnes ant savo gleznu peciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 24, 12:22)

Na taip ten mano vyras matyt isivaizduoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 24, 11:27)
A tu bliamba skaitai, a? kas buna kai vyra pasiunti? as tai jau trecia karta skaitau ir stebiuosi unsure.gif
Ne nu rimtai gal vaiksto kur unsure.gif

Nu jis bent saziningas -pasisake is anksto kad eis pas mergas biggrin.gif

aij nezinau.. nieko nebezinau lotuliukas.gif
Atsakyti