Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (3)

QUOTE(Paranoia @ 2011 04 20, 21:13)
Man įdomu, ar bent vienam iš jūsų prisireikė tėvų pasų per pokalbį ambasadoje?

Aš pernai, kai ėjau į pokalbį, nešiausi, ir man jų neprireikė... Galvoju, ar šiemet verta neštis.  g.gif

Surašyta ambasados algoritme, kokių dokumentų reikia, tad tokius ir neškis, nereikia temptis viso šeimos archyvo biggrin.gif Bet šiaip tai net ir tų, kuriuos atsineši neprašo parodyti.
Atsakyti
tai aš žinau, kad rašo, jog reikia neštis. pernai nešiausi, bet nereikėjo. jei noriu atsinešti originalus, iškils nepatogumų šeimoj. tiesiog mano vienam iš tėvų reikia paso dėl darbo... Todėl ir klausiu, ar būna taip, jog tikrai prašytų ambasadoj parodyti tėvų pasus...
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2011 04 20, 21:39)
tai aš žinau, kad rašo, jog reikia neštis. pernai nešiausi, bet nereikėjo. jei noriu atsinešti originalus, iškils nepatogumų šeimoj. tiesiog mano vienam iš tėvų reikia paso dėl darbo... Todėl ir klausiu, ar būna taip, jog tikrai prašytų ambasadoj parodyti tėvų pasus...

Pirma karta girdziu kad tevu pasu reiktu. Manes is vis jokio dokmento neprase, ka jau bekalbet apie tevu pasus. Del viso pikto jei pergyveni del to paimk ir atsviesk juos. Bet manau tikrai nera butina
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2011 04 20, 22:39)

As irgi pirma kart girdziu apie tevu pasus, neteko dar pabuvoti ambasadoj, bet jau ateinanti antradieni teks...

"4. Jei Jūsų mama, tėtis, sesuo, brolis šiuo metu yra JAV, pravartu į Ambasadą vežtis dokumento/ų apie jo/s legalų statusą JAV kopiją/as. Pvz: jei ji/s dabar yra JAV su neemigracine (studento, turisto / verslo) viza ar beviziu statusu - paso kopijas pagrindinių puslapių ir tų puslapių, kur yra JAV viza ir / ar atvykimo į JAV spaudas."

punktas, leidziantis manyti, kad ju pasu, ar kopiju reikia tik tokiu atveju jei jie yra JAV
Atsakyti
QUOTE(Mergikė @ 2011 04 20, 22:02)
beje, kaip jums su bilietais(kaina)? gal kas zada skristi is Varsuvos? Ar geriau imti skrydi is Vilniaus (nors pigiau is Varsuvos, su persedimu Heathrow). Neturiu dar vizos, bet zadu siom dienom pirkti bilietus. Gal viskas bus gerai:)))))
Bilietus aš jau seniai nusipirkau, nors vizos irgi dar neturiu, tiesiog labai gera kaina pavyko susirasti - iškart čiupau. Šiaip, bent jau LOT (Polish Airlines) bilieto taisyklėse yra punktas, kad jei negauni vizos į JAV ir pateiki tai įrodantį dokumentą (iš JAV ambasados) gali susigrąžinti visus už bilietą sumokėtus pinigus, be jokių baudų.

Beje, dar įdomumo dėlei, pažiūrėjau skrydžių kainas, tai bent jau dienomis, kuriomis aš įsigyjau bilietus, dabar skristi iš Vilniaus persėdant Varšuvoj yra pigiau, nei tiesiogiai iš Varšuvos, nors skirtumas ir nėra didelis, bet akivaizdu, kad šiuo atveju grūstis iki Varšuvos būtų visiška beprotybė. Šiaip pasižiūrėk aplinkinėmis dienomis skrydžius, šiaip tikrai neblogos dabar LOT siūlomos kainos iš Vilniaus, bent jau birželio pradžiai smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mergikė @ 2011 04 20, 14:02)
Sveiki,

vienas darbdavys uzklause, ar vis dar ieskau darbo,nes turi kelias laisvas vietas. Bet darba jau turiu, tad, jei kam bedele, siunciu kontaktus - galit pabandyt (nors kazkoks keistas jis man, vis prase siusti resume ir foto, bet vis neatrasydavo. Gal labai uzsiemes buvo  g.gif ).

georgeshiring@verizon.net
David Jannelle

www.georgesofgalilee.com
beje, kaip jums su bilietais(kaina)? gal kas zada skristi is Varsuvos? Ar geriau imti skrydi is Vilniaus (nors pigiau is Varsuvos, su persedimu Heathrow). Neturiu dar vizos, bet zadu siom dienom pirkti bilietus. Gal viskas bus gerai:)))))

ir dar - kaip planuojates kelione? kiek dienu zadat pakeliauti, ka aplankyti ir kiek dienu kiekvienam taske? Man labai sunku susideliot keliones plana  doh.gif vargas kazkoks

sveiki jei kam idomu del skrydziu ir skrendate i NY, NJ, CT, PA, MA patarciau pirkt per uzbekus is Rygos i NYC-JFK orouosta, be persedimu , pigiausi bilietai ir didziausias leistinas bagazo svoris is visu avia liniju.
Atsakyti
AS tai siais metais su lot neskrisiu, lektuvai ju kazkokie seni ir kiauri, skridau prie lango, tai labai susalau. O jau atgal skrendant tai tokios turbulencijos buvo, kad jau nerimas buvo kiles. biggrin.gifD Koki pusvalandi krate lektuva taip konkreciai. Griztant atgal tai gavau kazkoki maista pasenusi, neimanoma buvo duona valgyt, nes kieta buvo. Nors skrendant i prieki skanus pietus buvo.
PS ir tokiu kainu kaip Varsuvos oro uoste jokiam pasaulio oro uoste nemaciau. Kazkokia sasyska 16 zlotu biggrin.gifD interneto neina niekur nemokamai pasigaut, pernai 5 h laukem, tai taip uzsitese doh.gif
Jau geriau damokesiu 200 lt, bet skrisiu normaliom avialinijom.
Atsakyti
Tai gal ponas ir verslo klase skraido? biggrin.gif Ne siaip juokauju, cia dauguma kaip zinom iesko pigiausiu variantu, o ten del turbulencijos, tai abejoju ar verta nerimaut, kad pora lektuvu nukrenta per metus, tai cia didesnis sansas, kad ant taves kambary stogo perdanga uzgrius man rodos wink.gif
O siaip kas kiek laiko zada laukt persest i kita lektuva? Ilgai kazkaip nesinori trntis lenkyne smile.gif

QUOTE(Parabellum @ 2011 04 21, 09:34)
AS tai siais metais su lot neskrisiu, lektuvai ju kazkokie seni ir kiauri, skridau prie lango, tai labai susalau. O jau atgal skrendant tai tokios turbulencijos buvo, kad jau nerimas buvo kiles. biggrin.gifD Koki pusvalandi krate lektuva taip konkreciai.  Griztant atgal tai gavau kazkoki maista pasenusi, neimanoma buvo duona valgyt, nes kieta buvo. Nors skrendant i prieki skanus pietus buvo.
PS ir tokiu kainu kaip Varsuvos oro uoste jokiam pasaulio oro uoste nemaciau. Kazkokia sasyska 16 zlotu biggrin.gifD interneto neina niekur nemokamai pasigaut, pernai 5 h laukem, tai taip uzsitese  doh.gif
Jau geriau damokesiu 200 lt, bet skrisiu normaliom avialinijom.

Atsakyti
Aš irgi manau geriau nepagailėt poros šimtų ir skrist su normaliom avialinijom, juk nenubiednėsi, ne tūkstantis litų, bet užtat ramiai be jokių nesamonių nuskrisi, ypač kas skrenda pirmą kartą.
Beje, aš stebėjau apie mėnesį bilietų kainas, ir netikėtai atsirado skrydžiai su Lufthansa, būtent tuo maršrutu kokiu man reik, ir kaina buvo pati mažiausia iš visų avialinujų :] iškart prigriebiau ;D
o pachekinau lufthansos puslapi, tie patys bilietai, ta pati klasė, beveik 4 kart brangiau g.gif neturėtų kartais būt perkant tiesiogiai kaip tik pigiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinuhė: 21 balandžio 2011 - 12:54
QUOTE(Paranoia @ 2011 04 20, 22:39)

Tai, kad kiek žinau praeitais metais reikėjo neštis, o šiemet jau ne:)
Atsakyti
hmmmm... tai tipo neapsimoka skristi is Varsuvos? Ar tik jei polish airlines?
Atsakyti
QUOTE(sinuhė @ 2011 04 21, 13:49)
Aš irgi manau geriau nepagailėt poros šimtų ir skrist su normaliom avialinijom, juk nenubiednėsi, ne tūkstantis litų, bet užtat ramiai be jokių nesamonių nuskrisi, ypač kas skrenda pirmą kartą.
Beje, aš stebėjau apie mėnesį bilietų kainas, ir netikėtai atsirado skrydžiai su Lufthansa, būtent tuo maršrutu kokiu man reik, ir kaina buvo pati mažiausia iš visų avialinujų :] iškart prigriebiau ;D
o pachekinau lufthansos puslapi, tie patys bilietai, ta pati klasė, beveik 4 kart brangiau  g.gif neturėtų kartais būt perkant tiesiogiai kaip tik pigiau?

O kokios tos NORMALIOS avialinijos leisk paklaust? Visos jos yra normalios. Kazkaip daug kas labai stumia and amerikieciu UNITED. Su jom skridau ne karta, ir nei karteli nepasitaike jokiu nesklandumu. Si karta skrisiu su LOT ir nei del jokios turbulencijos nei del duonos per daug nesijaudinu. Svarbu kad skrydziai butu laiku ir i vieta nugabentu... Tiesa, teks pas lenkus 5 valandas praleist, tuo tai visai nesizaviu, bet ka padarysi, praeitais metais visa nakti londone sedejau..
Atsakyti