Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (3)

QUOTE(Brigitelle @ 2011 04 27, 22:18)
sveiki, gal kas keliaujate dirbti į wyoming valstiją? smile.gif))
arba kur nors šalia. ieškau draugų kurie norėtų keliauti kartu smile.gif aš planuoju būti iki rugsėjo 20d smile.gif

labas, kur planuoji keliaut ir kiek dienų? aš mastau nulekt iki yellowstone, grand teton, pabūt ten 3-4 dienas, paskui šaut link chicago.
Atsakyti
QUOTE(Šaras @ 2011 04 27, 22:22)
Nera jie ten labai pigus, ta pradine kaina rodo be kazkokiu mokesciu, kai pasirenki skrydi ir eini toliau, kaina rodo didesne, kaip ir visur smile.gif
Teisingai. Apskritai, tos kainos negali daug skirtis, praktiškai visi naudoją vieną ir tą pačią Amadeus sistemą, skiriasi tik aptarnavimo mokesčiai (t.y. kas kiek užsideda), bet tai sudaro labai nedidelę bilieto dalį, taip kad negali būti kažkokioje vienoje svetainėje gerokai pigiau nei kitur. Jei bilietų kainos keičiasi, jos keičiasi visur ir keičiasi vienodai.
Atsakyti
QUOTE(Da_Master @ 2011 04 27, 23:09)
Teisingai. Apskritai, tos kainos negali daug skirtis, praktiškai visi naudoją vieną ir tą pačią Amadeus sistemą, skiriasi tik aptarnavimo mokesčiai (t.y. kas kiek užsideda), bet tai sudaro labai nedidelę bilieto dalį, taip kad negali būti kažkokioje vienoje svetainėje gerokai pigiau nei kitur. Jei bilietų kainos keičiasi, jos keičiasi visur ir keičiasi vienodai.

Na ne visur vienodai biggrin.gifD stebėdamas bilietų kainas užmačiau vieną įdomų fintą. kalbu konkrečiai apie avia.lt tarkim pasirenku oro uostus, datas, žiūrinėju kainas, galvoju, pasižiūriu dar kainas +-3 dienų laikotarpį (išvykimo ir atvykimo +- 3-4 dienas), ir po kokių 20 - 30 minučių, kai refrešini, kaina bac ir pakyla, mano atveju būdavo visada apie 2850, pakildavo iki 3100, 3200. Kai tuo tarpu iškart pasitikrindavau doleris.com ir kaina būdavo 2850 tik doleriais.. ir nesikeisdavo niekad. Ir taip kartojosi keletą kartų. išjungi avia puslapį, grįžti po valandos, kaina vėl normali ;DDD nežinau kas ir kaip, bet man tikrai taip buvo, nieko neskiedžiu. gal čia kažkokia sistema, kuri kainas pakelia.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkiki @ 2011 04 27, 19:39)
Sveiki. Kaip jus manote ar 50 min laikas tarp persedimu yra normalu ir imanoma ka nors suspeti? smile.gif aciu uz atsakyma!!

Nerizikuočiau, kad ir kaip viliotų tas trumpas laukimas, bet visi patikrinimai ir eilės gali poto daug kainuoti. Nepirmą kartą skrendantys pažįstami turėjo 40 min, pavėlavo 1min ir airbalticas pasakė "viso", galiausiai laukė 14 valandų ir dar po 300dol išmetė lauk. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sinuhė @ 2011 04 27, 22:21)
Na ne visur vienodai biggrin.gifD stebėdamas bilietų kainas užmačiau vieną įdomų fintą. kalbu konkrečiai apie avia.lt  tarkim pasirenku oro uostus, datas, žiūrinėju kainas, galvoju, pasižiūriu dar kainas +-3 dienų laikotarpį (išvykimo ir atvykimo +- 3-4 dienas), ir po kokių 20 - 30 minučių, kai refrešini, kaina bac ir pakyla, mano atveju būdavo visada apie 2850, pakildavo iki 3100, 3200. Kai tuo tarpu iškart pasitikrindavau doleris.com ir kaina būdavo 2850 tik doleriais.. ir nesikeisdavo niekad. Ir taip kartojosi keletą kartų. išjungi avia puslapį, grįžti po valandos, kaina vėl normali ;DDD nežinau kas ir kaip, bet man tikrai taip buvo, nieko neskiedžiu. gal čia kažkokia sistema, kuri kainas pakelia..  g.gif

Buvo ir man toks bajeris, kad begalvojant ir beziurint kaina pakyla, o po to ne uz ilgo vel nusileidzia, taip buvo avia.lt . Siaip siulau pirkt avia-bilietai.lt, kol jie netaiko jokiu aptarnavimo mokesciu, geros kainos, ir nesikeitinejo man ten niekas biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir kvailoką dabar klausimą užduosiu, bet kažkaip susimasčiau kaip yra Amerikoj su tom rozetėm biggrin.gif jei iš Lt pasiimsiu telefoną ar kokį plaukų tiesintuvą, tai ko reikia, kad jie ten be problemų veiktų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baroozia @ 2011 04 29, 13:51)
Gal ir kvailoką dabar klausimą užduosiu, bet kažkaip susimasčiau kaip yra Amerikoj su tom rozetėm biggrin.gif jei iš Lt pasiimsiu telefoną ar kokį plaukų tiesintuvą, tai ko reikia, kad jie ten be problemų veiktų? biggrin.gif

transformatoriaus biggrin.gif
Atsakyti
taip, iš tikrųjų labai praktiška jau Lietuvoj nusipirkti el.lizdų adapterį, nes JAV jis ir brangesnis dvigubai smile.gif o aš pernai ne taip lengvai Amerikoj ir radau, pasisekė, kad buvo elektroninių prekių parduotuvė netoli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranoia: 29 balandžio 2011 - 14:12
Radioshacke adapteris apie 20 baksu kainuoja. O visokie prietaisai kaip fenai, tiesintuvai ir panasios nesamones skirtas veikti tik prie tam tikro daznio, todel greiciausiai neveiks ten. SU kompais, mobais bedu neturetu but.
Atsakyti
QUOTE(sinuhė @ 2011 04 27, 23:21)
Na ne visur vienodai biggrin.gifD stebėdamas bilietų kainas užmačiau vieną įdomų fintą. kalbu konkrečiai apie avia.lt  tarkim pasirenku oro uostus, datas, žiūrinėju kainas, galvoju, pasižiūriu dar kainas +-3 dienų laikotarpį (išvykimo ir atvykimo +- 3-4 dienas), ir po kokių 20 - 30 minučių, kai refrešini, kaina bac ir pakyla, mano atveju būdavo visada apie 2850, pakildavo iki 3100, 3200. Kai tuo tarpu iškart pasitikrindavau doleris.com ir kaina būdavo 2850 tik doleriais.. ir nesikeisdavo niekad. Ir taip kartojosi keletą kartų. išjungi avia puslapį, grįžti po valandos, kaina vėl normali ;DDD nežinau kas ir kaip, bet man tikrai taip buvo, nieko neskiedžiu. gal čia kažkokia sistema, kuri kainas pakelia..  g.gif
Na čia jau ne tikros bilietų kainos kyla, o tiesiog bando nulupti pinigus už orą. Vengti tokių pardavėjų reikėtų, nes iš principo tai apgauti jus bando tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(Da_Master @ 2011 04 29, 17:27)
Na čia jau ne tikros bilietų kainos kyla, o tiesiog bando nulupti pinigus už orą. Vengti tokių pardavėjų reikėtų, nes iš principo tai apgauti jus bando tiesiog.

Tai taip, pirma mintis buvo - o fak laukiau laukiau, va kaina ir pakilo, ***** reik pirkt greičiau... nueinu į doleris.com, žiūriu tokia pati, galvoju kažkas čia ne taip ;DD o bus tokių žmonių, kurie iškart ir nusipirks, čia jau psichologija sužaidžia.
Atsakyti
Siulyciau pabandyti praeiti pro agenturas, arba parasineti kelioniu agentam.. Pvz: kiek teko matyt kelione Varsuva-L.A // New York - Varsuva 2000lt pigiau niekur neteko matyti. Parasiau ESTravel agentei ir nusipirkau bilieta uz 1699Lt. Nors paciame ES Travel tinklapyje neradau tokio pigiaus... Nzn nuo ko si kaina priklauso, bet galbut ant akcijos pataikiau.. Toks pat skrydis tik vietoj L.A. San Franciscas ~1780Lt kainuoja... Be to girdejau kad nuo geguzes 1 prie kiekvieno skrydzio prisides ~100Lt kur mokestis kazkoks :/
Atsakyti