Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (3)

QUOTE(censoriuoslady @ 2011 05 01, 10:59)
o tu verciau pasiieskok kitos nisos kur pasigirti apie laimeta is 8-to karto GC. keista kai zmogui jau daug metu,o giriasi vis kaip vaikas.

Labai aciu uz patarima, as ir kitur nueinu pasigirt smile.gif Ir kartais geriau suaugusiam pabut vaiku, negu vaikui apsimest suaugusiu tongue.gif
Atsakyti
Po apsilankymo ambasadoje,per kiek laiko gavote pasa?
Atsakyti
bijau net komentuoti, o tai sakys kad giriuosi jog pasa uz 1,5 savaites gavau po pokalbio ambasadoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimuxx @ 2011 05 01, 20:25)
bijau net komentuoti, o tai sakys kad giriuosi jog pasa uz 1,5 savaites gavau po pokalbio ambasadoje biggrin.gif

:DDDDDD
Atsakyti
QUOTE(laimuxx @ 2011 05 01, 18:25)

a ha ha biggrin.gifD linksmai cia mes. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bucykasss @ 2011 05 01, 18:36)
Po apsilankymo ambasadoje,per kiek laiko gavote pasa?

As jau po 3 dienu pasa gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinnnai @ 2011 05 01, 13:28)
O viza jau gavai, jo?  biggrin.gif As kiek zinau negalima rasyti tu, su kuriais vaziuoji

as irgi bijau girtis, bet viza tai gavau. as kadangi neturejau tos plc instrukciju knygeles ar ko tenai, ka jus gaunat, tai nezinojau, kad negalima. pasiskaiciau, ka jie raso pacioj toj formoj (kad negalima rasyti artimu giminiu) ir kazkaip irasiau ta zmogu, su kuriuo keliauju. ir jokiu problemu nebuvo. smile.gif
Atsakyti
As tai afigienai kietai nuvariau viens pirmuju i ambasada, subazarinau su konsule, kad lengviau nebuna, tai ta tik kelis klausimus is baimes uzdave, is gailescio atsakiau ir atsargiai rinkdama zodzius palinkejo geros vasaros mano didenybei. Nu px sakau, kaip jau dievs darbdavys duos... Pakeliui i limuzina traku stotelej sugalvojau kad reik cia issiaiskint, kaip as toks krutas ponas dabar be paso sedesiu kaip benamis? Nuvariau staigiai i plc nutaises nepriekaistingai ruskana rozha. Ten savimi vis labiau pasitikinti jauna konsultante greit susitrauka pamacius mano silueta ir nuolankiai atraportavo, kad pasas bus po 2-3 dienu... As, vis delto laimingas, kad pakliusiu ir roju, atsakiau, kad "nu px, ziurek tu man" ir uztrenkiau tos skyles duris. Kadangi buvo treciadienis, tai penktadieni parase, kad va pone, jusu pasas yra jau atkeliaves. Sugaisau dar valanda savo brangaus laiko susigrazindamas savo tapatybe. Tai tiek. Kas kam dar nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(jamas @ 2011 05 01, 21:12)
As tai afigienai kietai nuvariau viens pirmuju i ambasada, subazarinau su konsule, kad lengviau nebuna, tai ta tik kelis klausimus is baimes uzdave, is gailescio atsakiau ir atsargiai rinkdama zodzius palinkejo geros vasaros mano didenybei. Nu px sakau, kaip jau dievs darbdavys duos... Pakeliui i limuzina traku stotelej sugalvojau kad reik cia issiaiskint, kaip as toks krutas ponas dabar be paso sedesiu kaip benamis? Nuvariau staigiai i plc nutaises nepriekaistingai ruskana rozha. Ten savimi vis labiau pasitikinti jauna konsultante greit susitrauka pamacius mano silueta ir nuolankiai atraportavo, kad pasas bus po 2-3 dienu... As, vis delto laimingas, kad pakliusiu ir roju, atsakiau, kad "nu px, ziurek tu man" ir uztrenkiau tos skyles duris. Kadangi buvo treciadienis, tai penktadieni parase, kad va pone, jusu pasas yra jau atkeliaves. Sugaisau dar valanda savo brangaus laiko susigrazindamas savo tapatybe. Tai tiek. Kas kam dar nepatinka?

Šyptelėjau skaitydamas ir tuo pačiu prisidegdamas kubietišką cigarą nuo 500 eurų banknoto.
Atsakyti
QUOTE(Vytao @ 2011 05 01, 22:23)
Šyptelėjau skaitydamas ir tuo pačiu prisidegdamas kubietišką cigarą nuo 500 eurų banknoto.

biggrin.gif pakėlėt nuotaiką
Atsakyti
Atsiusiu tau tarna, kad nesivargintum pats skaityti ir rasyti

QUOTE(Vytao @ 2011 05 01, 21:23)

Atsakyti
QUOTE(jamas @ 2011 05 01, 23:10)
Atsiusiu tau tarna, kad nesivargintum pats skaityti ir rasyti

as tavo vietoj to nedaryciau - dar pervargsi
Atsakyti