jei kas zada maltis daug niujorke galiu paskolinti tokia knygute su lankytinom vietom ir visokiom ten nuorodom, pirkau uk, siaip ji jau senoka, gal keturiu m senumo, bet yra labai geras zemelapis didelis viso manheteno. tai jei kam reiks rasykite , paskolinsiu, o rudeni grazinsite. is vilniaus as jei ka.
QUOTE(Marijukas @ 2011 05 03, 21:54)
ai jo 95th, psiziurejau, tai tas pats, man irgi visai norma, kaina priieinama, vieta nevisai prasta, susisiekimas patogus. dar kazkokiais saldumynais vaisindavo 
aisku pigiau gaunasi kai keliese susimeti.

aisku pigiau gaunasi kai keliese susimeti.

Na vieta siaip gera ten, man pirma karta padorus kambarys pasitaike, tiek kad kondikas neveike, ziauru buvo, antra karta irgi nieko, bet vat 3 karta tai toki baisu kambari gavau, nors ir patalyne buvo svari, bet visa kita, tai brrr, slykstu buvo net prisiliest. Virtuve tokia, ka langai atidaryti, viskas purvina, tarakonai visur vaiksto. Bet nepaisant to tai vonios kambariai normalus buvo

CIa yra apzvalgos, daug negeru istoriju, ypac su bedbugs, nors man ju neteko sutikt. http://www.tripadvis...y_New_York.html
QUOTE(Parabellum @ 2011 05 03, 20:59)
Na vieta siaip gera ten, man pirma karta padorus kambarys pasitaike, tiek kad kondikas neveike, ziauru buvo, antra karta irgi nieko, bet vat 3 karta tai toki baisu kambari gavau, nors ir patalyne buvo svari, bet visa kita, tai brrr, slykstu buvo net prisiliest. Virtuve tokia, ka langai atidaryti, viskas purvina, tarakonai visur vaiksto. Bet nepaisant to tai vonios kambariai normalus buvo 
CIa yra apzvalgos, daug negeru istoriju, ypac su bedbugs, nors man ju neteko sutikt. http://www.tripadvis...y_New_York.html

joo tarakoną mes irgi matėm, bet tik viena ir tai ant sienos jau senokai pridžiūvusį

QUOTE(Marijukas @ 2011 05 03, 19:49)
O kokiom oro linijom skraidysi ?
Scandinavian Airlines. Pasirnkau laiko tarpa 5val.
QUOTE(Marijukas @ 2011 05 03, 22:09)
joo tarakoną mes irgi matėm, bet tik viena ir tai ant sienos jau senokai pridžiūvusį
blogiausiai, kur pakliuvę buvom, tai san francisce už 12dol ką norėt:D, meksikiečių rajone, kur hostelio jei jį taip galima pavadint durys su grotom jau 8 ar 9 vakaro buvo rakinamos, receptionistas už grotų ir besėdintis, kambarį vieno lango ketvirtadalio nebuvo, lipni juostelė
nu žodžiu, buvo "smagu"

Mum viena nakti san franciske teko tenkintis saltu papludimio smeliu ;D as kai keliavau per Amerika, tai teko uzvaziuot i toki lizard hostel, kur namai tai tokios trobos baisios medines, mes varem ten nusimaudyt. TAi dusai tokie baisus buvo, bet tai nebuvo beda, vienoj vietoj gulejo susisukus gyvate kampe, o kai prausiaus tai milziniskas driezas nukrito ant manes. Cia beje Utah valstijoj buvo, moab kaime tokiam.

Sveikas Parabellum,
Šiemet vėl važiuosi?
Šiemet vėl važiuosi?

Sveiki, man vat klausimas iskilo, kur geriau pirkti bilieta, gal verta agenturoje? Parekomenduokit ka..

QUOTE(* Stela * @ 2011 05 03, 21:48)
Sveiki, man vat klausimas iskilo, kur geriau pirkti bilieta, gal verta agenturoje? Parekomenduokit ka.. 

Tai jau pasiziurek kur pigiau, praitais metais mum plc surado pigiau negu siaip ieskojom ir dar is Palangos oro uosto, tai isvis buvo tobula

QUOTE(* Stela * @ 2011 05 03, 21:48)

Pasižiūrėk įvairius variantus. Kartais agentūros pasiūlo pigiau nei įmanoma rasti patiems.

QUOTE(RobertaRam @ 2011 05 03, 22:41)
Labas , varau siemet irgi

QUOTE(Parabellum @ 2011 05 03, 21:54)
Siemet neleksiu, nes draugas jau baigia mokslus, o ir siaip reikia truputi su medicinos istaigom sia vasara padraugaut... bet ziauriai noreciau. Siaip jei ka tai dar nuleksiu su turistine viza

QUOTE(RobertaRam @ 2011 05 03, 23:01)
Siemet neleksiu, nes draugas jau baigia mokslus, o ir siaip reikia truputi su medicinos istaigom sia vasara padraugaut... bet ziauriai noreciau. Siaip jei ka tai dar nuleksiu su turistine viza
Su pussesere pernai susitikau po 10 metu, tai jau belekada sake priimtu
Bet siaip praitais metai labai patiko. Siemet kur darbuosies? Ten pat?

Dabar jau turistavimui ir vizu nereik.