Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (3)

aciu uz aprasyma, kaip pasirinkti vietas drinks_cheers.gif

Su LOT skrydziu viskas OK, o vat su American Airlines bandau bandau pasirinkti ir niekaip man neleidzia :/ pasirenku, o paskui jie vis tiek savo vietas padaro ir dar kaip nors atskirai pasodina doh.gif cia gal tikrai reikia moketi? bet griztanciam american airlines skrydziui viska puikiai pavyko pasirinkti. unsure.gif
Atsakyti
Man per AA apskritai neleidžia prisijungt, su British leido, rodo visus skrydžius net tuos kur su american atliksiu, bet užsibukint vietas sako galėsiu tik 24 h prieš skrydį, o dabar galiu nusipirkti tik vienam skrydžiui už 39 lt iš varšavos į londoną vietikę.
Atsakyti
as tai per LOT puslapi jungiuosi ir ten rodo visus mano skrydzius. Ir visiems kaip ir leidzia pasirinkti vietas.

Na, dabar as tam American Airlines i prieki is viso jokiu nepasirinkau. Pabandysiu veliau... Jei tai pades, aisku. unsure.gif siaip daug zmoniu, matosi, pasirinke vietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranoia: 05 gegužės 2011 - 18:44
Per Finnaira nesigauna man tų vietų tvarkytis.
Atsakyti
Kas dirbsit pas Ed Graves, rasykit man PM. Birzelio 3 skrendu i Washington Dulles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, ar nebijot, kad Tarptautinis teroristų tinklas „al Qaeda" ir kiti islamistai prades kersyti už savo lyderio Osamos bin Ladeno žūtį per ir ragins musulmonus sukilti prieš Jungtines Valstijas?
Atsakyti
biggrin.gif
jo, apie šitą aš irgi pagalvojau, kad nelabai smagu dabar į JAV važiuoti. Tuo labiau, kad rugsėjo 10 būsiu Niujorke ir iš ten išskrendam iš JFK į Britaniją. Šiek tiek baisu, kad 10-ųjų metinių proga nesugalvotų užgrobti būtent mūsų lėktuvo.
Turiu pažįstamų, kurios buvo JAV W&T 2001 rugsėjo 11, buvo sustapdyti visi skrydžiai iš ir į JAV, kažkaip jos ten kelis mėnesius nesugebėjo į Lietuvą grįžti ir teko praleisti mokslo metus.
Atsakyti
Jo bijau - atsaukiau bilietus, atsiprasiau darbavio, grazinau viza ir db per teismus is PLC meginu saibas susigrazint...

O seip griztu rugsejo 12d, jei ka nors padarys man koks gaidys desimtmecio proga, tai gali melstis savo tam alachui, kad man i rankas nepakliutu kitam gyvenime...
Atsakyti
Nu taigi čia belekas belekur gali būt, puikūs pavyzdžiai Domodedovas Maskvoj ir metro Minske, jeigu jau taip žmonės įsibauginę tai geriau iš namų kojos nekelt.
Atsakyti
QUOTE(Vytao @ 2011 05 07, 17:31)
Nu taigi čia belekas belekur gali būt, puikūs pavyzdžiai Domodedovas Maskvoj ir metro Minske, jeigu jau taip žmonės įsibauginę tai geriau iš namų kojos nekelt.

Taip, bet JAV šiuo metu - padidintos rizikos zona. biggrin.gif
Atsakyti
Ką aš žinau, jeigu tektų būt rugsėjo 11 Niujorke, per dešimtąsias metines, tikrai neramiai jausčiausi. Bet nemanau kad amerikonai kvaili, saugumas bus dešimtis kartų sustiprintas.
Atsakyti
Teisingai buvo pasakyta,kad bet kur ir bet kada gali kazkas atsitikti smile.gif o siaip as pats Rugsejo 11 vakare is JFK isskrendu, bet del to nepanikuoju, nes nemanau, kad kazkas panasaus gali ivykti, kadangi per 10 metu daug pasikeite visko ir beje tokios dienos metu saugumas visur bus labai sustiprintas smile.gif
Atsakyti