Aš išvis nepagalvojau apie tą kerštą
o šiaip manau gali bet kas bet kur nutikt.

Šiaip tai pačioj JAV kažko labai bijoti nereikėtų, nes kokio nors vietinės reikšmės miestelio tai niekas nesprogdins. NY pats savaime yra padidintos rizikos zona, todėl nereikėtų pulti fotografuotis metro stotelėse ar oro uoste prie kokių nors kažkieno paliktų vienišų rankinių, lagaminų ar pan.
O bendrai kalbant, tai atsargumo per daug niekada nebus.

Nu jo, su tais tamsiais skverais ir peiliais tai nejuokinga... kai vakare is darbo reikes kazkaip parsigauti namo, tai bus

QUOTE(Parabellum @ 2011 05 08, 01:18)
Realiau yra bijot gaut koki peili i nugara kokiam tamsiam skvere JAV didmiesty, negu bijot alkaidos : DD
Nuo kada niujorkas yra padidintos rizikos zona? Tiek mentu jokiam Amerikos didmiesty neteko matyt
Pats tik ką patvirtinai mano teiginį Nuo kada niujorkas yra padidintos rizikos zona? Tiek mentu jokiam Amerikos didmiesty neteko matyt

Gal kaip nors visi išgyvensim
D

QUOTE(&Barbara @ 2011 05 08, 09:52)
Nu jo, su tais tamsiais skverais ir peiliais tai nejuokinga... kai vakare is darbo reikes kazkaip parsigauti namo, tai bus 

kokiame mieste dirbsi?

QUOTE(Da_Master @ 2011 05 08, 11:20)
Kad policijos daug, tai nereiskia, kad miestas yra padidintos rizikos zona, turi daug $ todel gali sau tai leist. Tai prisideda prie miesto prestizo. Visi nori saugiai jaustis. Nebent jau jei sneki apie padidintos rizikos zona, tai kiekviena miesta tokiu galima pavadinti, nes padugnes koncentruojasi miestuose, ne miesteliuose ar kaimuose. Tik vienur daugiau, kitur maziau. Bet pats NYC yra saugus miestas lyginant su LA, Baltimore ar Filadelfija
Turiu klausimą kiek pinigų reikia vežtis? Ten toj DS formoj rašo, kad 800$, bet realiai ten tikrins kas nors? Tarkim aš vežuos 500$ su savim, neprašys parodyt ten muitinės pareigūnas kiek aš turiu?

QUOTE(Šaras @ 2011 05 08, 17:35)
Turiu klausimą kiek pinigų reikia vežtis? Ten toj DS formoj rašo, kad 800$, bet realiai ten tikrins kas nors? Tarkim aš vežuos 500$ su savim, neprašys parodyt ten muitinės pareigūnas kiek aš turiu? 

nesijaudink, tikrai niekas netikrins. manau, ne tu vienas ,kuris vezasi maziau nei 800dol. dauguma cia trbt po 500vezasi.
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 05 08, 18:36)
nesijaudink, tikrai niekas netikrins. manau, ne tu vienas ,kuris vezasi maziau nei 800dol. dauguma cia trbt po 500vezasi.
As apie ~2000$ :/ Kadangi gyvent teks nepigiai, ir valgyt paciam iki kol Social Security Number gausiu, kompa reiks pirkt tik atvaziavus ir masina nuomuotis. Tai bus islaidu