Įkraunama...
Įkraunama...

Kovų menai

QUOTE(Anri @ 2012 11 25, 20:01)
O apie kovos sistema Liubki kas nors ką nors girdėjo??????

Pirma kart tokią girdžiu. Čia kur radote - LT? g.gif
Atsakyti
Ir radau ir dalyvavau jau. Pirmą kartą Liubki atkeliavo į Lietuvą iš Baltarusijos. Jeigu trumpai- naudinga ir kovai ir sveikatai, linksma, nes buvo daug žaidimų, jokingų imtynių.Liubki užsiimdavo kariai, bet dabar jais ir vyrai ir moterys ir vaikai užsiima.Taip pat ir Pravilo Lietuvoje gali buti pagaminta, sveikatai atstatyti bei jėga prisipildyti. Maž daug tiek.)
Atsakyti
Mane vis dar domina kovos menai, tik idomu ar klubai dabar priima visiskai naujokus g.gif , ar reikia laukti rugsejo g.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 01 kovo 2013 - 22:41
QUOTE(Aristokratė @ 2013 03 01, 22:16)
Mane vis dar domina kovos menai, tik idomu ar klubai dabar priima visiskai naujokus  g.gif , ar reikia laukti rugsejo  g.gif  biggrin.gif .

Tikrai nereikia nieko laukti ir atidėlioti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2013 03 01, 23:16)
Mane vis dar domina kovos menai, tik idomu ar klubai dabar priima visiskai naujokus  g.gif , ar reikia laukti rugsejo  g.gif  biggrin.gif .

Pas mus tai priima smile.gif
Atsakyti
Ar reikes prisijungti prie jau pradejusiu ar prie naujoku g.gif , nes man geriau prie visiskai "zaliu" ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 09 kovo 2013 - 15:39
QUOTE(Aristokratė @ 2013 03 09, 16:39)
Ar reikes prisijungti prie jau pradejusiu ar prie naujoku  g.gif , nes man geriau prie visiskai "zaliu"  ax.gif .

Greičiausiai teks prisijungti prie grupės sportuojančios nuo rugsėjo 4u.gif
Atsakyti
Na va vadinasi naujokams reikia laukti rugsejo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2013 03 09, 23:59)
Na va vadinasi naujokams reikia laukti rugsejo  biggrin.gif .

Mano manymu rugsėjo laukti nėra ko, kai ateisite į jau kažką mokančių grupę greičiau tobulėsite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2013 03 10, 15:40)
Mano manymu rugsėjo laukti nėra ko, kai ateisite į jau kažką mokančių grupę greičiau tobulėsite  rolleyes.gif

Jei nueisiu i pazengusiu grupe, ka as ten suprasiu, man kazkokiu pagrindu reik ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2013 03 10, 23:08)
Jei nueisiu i pazengusiu grupe, ka as ten suprasiu, man kazkokiu pagrindu reik  ax.gif .

Pagrindus tikrai nesunkiai įgausite per ganėtinai trumpą laiką, be to aplink turėsite pakankamai pavyzdžių, nereikės vien į trenerį žiūrėti. Patikėkit, kas liečia suaugusius, jie žymiai greičiau tobulėja pradėję ne nuo pat pradžių, o atėję ė nors kiek pasportavusiųjų grupę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 11 kovo 2013 - 13:14
O kam įdomi bekontaktinė kova))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anri: 08 birželio 2013 - 11:15