Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 31, 19:09)
kurioj cia vietoj tokia sankryza?  unsure.gif

Matai, aš nesu kaunietė, tad nelabai ir gaudausi. Na, mes pravažiavom tą tokią degalinę ratu, bet nereikėjo jos apvažiuoti, o važiuoti liepė tiesiai, paskui dar kiek pasisukinėjome gatvėlėmis, ir prieš save pamačiau, kad jau prasideda tas Akademijos miestelis su daug perėjų smile.gif . Ta sankryža yra tik prasidedant tam miesteliui, tik nžn, iš kurios pusės, nes, kaip jau sakiau, nesigaudau Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 03 31, 18:15)
Matai, aš nesu kaunietė, tad nelabai ir gaudausi. Na, mes pravažiavom tą tokią degalinę ratu, bet nereikėjo jos apvažiuoti, o važiuoti liepė tiesiai, paskui dar kiek pasisukinėjome gatvėlėmis, ir prieš save pamačiau, kad jau prasideda tas Akademijos miestelis su daug perėjų smile.gif . Ta sankryža yra tik prasidedant tam miesteliui, tik nžn, iš kurios pusės, nes, kaip jau sakiau, nesigaudau Kaune.

jeigu gerai suprantu, tai cia pravaziavus sviesafora, pagrindinis kelias nueina kairiau, o jeigu vaziuotum tiesiai jau gaunas salutinis, taip?
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 31, 19:22)
jeigu gerai suprantu, tai cia pravaziavus sviesafora, pagrindinis kelias nueina kairiau, o jeigu vaziuotum tiesiai jau gaunas salutinis, taip?

Žinok, aš tokiam strese buvau, kad jau nepamenu, ar pravažiavau kokį tai šviesoforą, ar ne lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif . Tiesiog dabar prieš akis ryškiai stovi ta sankryža. Ji ne ta tipiška sankryža, kur 90 laispnių kampu susikera du keliai. Ten sankryža, kaip minėjau, Y ("ragatkės") formos, jei įsivaizduojat. Bet, ko gero, Tu teisi. Pagrindinis nueina kairiau, o tie, kas važiuoja tiesiai, jiems jau gaunasi šalutinis.
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 03 31, 18:34)
Žinok, aš tokiam strese buvau, kad jau nepamenu, ar pravažiavau kokį tai šviesoforą, ar ne lotuliukas.gif  doh.gif  blush2.gif . Tiesiog dabar prieš akis ryškiai stovi ta sankryža. Ji ne ta tipiška sankryža, kur 90 laispnių kampu susikera du keliai. Ten sankryža, kaip minėjau, Y ("ragatkės") formos, jei įsivaizduojat. Bet, ko gero, Tu teisi. Pagrindinis nueina kairiau, o tie, kas važiuoja tiesiai, jiems jau gaunasi šalutinis.

o tu vaziavai turbut tuo salutiniu? ir tau reikejo ivaziuot jau i ta pagrindinio kelio nusukima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 31, 19:37)
o tu vaziavai turbut tuo salutiniu? ir tau reikejo ivaziuot jau i ta pagrindinio kelio nusukima?  g.gif

Aš važiavau šalutiniu. Man egzaminuotojas liepė važiuoti tiesiai, tai, jei tiesiai, būčiau įvažiavusi į tą Akademiją. Pamačiau tą trikampį ženklą duoti kelią, sustojau. Pažiūrėjau, kad iš dešinės mašinų nėra, iš priekio jos dar pakankamai toli (suabejojau, ar reikia man praleisti tas važiuojančias iš priekio, ar ne). Kaip norėčiau, panos, atgamint tą sankryžą, bet, kai nepažįsti miesto, nors persiplėšk, nepamenu lotuliukas.gif doh.gif verysad.gif .
Atsakyti
vaikinukai pas matau nepageidaujami biggrin.gif
Papildyta:
pas jus
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 03 31, 18:48)
Aš važiavau šalutiniu. Man egzaminuotojas liepė važiuoti tiesiai, tai, jei tiesiai, būčiau įvažiavusi į tą Akademiją. Pamačiau tą trikampį ženklą duoti kelią, sustojau. Pažiūrėjau, kad iš dešinės mašinų nėra, iš priekio jos dar pakankamai toli (suabejojau, ar reikia man praleisti tas važiuojančias iš priekio, ar ne). Kaip norėčiau, panos, atgamint tą sankryžą, bet, kai nepažįsti miesto, nors persiplėšk, nepamenu lotuliukas.gif  doh.gif  verysad.gif .

tai ten tik ta sankryza ir yra kaip dabar suprantu biggrin.gif jums tas sviesaforas pries akis dar buvo ax.gif o paskui toks mazas mazas ziedukas biggrin.gif atrodo nieko sudetingo toj akademijoj, man tas ziedas baisesnis doh.gif viena karta ten vazinejau, tai biski nepataikiau apvaziuot, ant trinkeliu uzvaziavau, kur eina aplink zieda viduj doh.gif
Papildyta:
QUOTE(maniaz @ 2011 03 31, 18:50)
vaikinukai pas matau nepageidaujami biggrin.gif
Papildyta:
pas jus

pageidaujami pageidaujami, tuoj reiks visom masinas padet issirinkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 31, 19:54)
tai ten tik ta sankryza ir yra  kaip dabar suprantu biggrin.gif  jums tas sviesaforas pries akis dar buvo ax.gif o paskui toks mazas mazas ziedukas  biggrin.gif atrodo nieko sudetingo toj akademijoj, man tas ziedas baisesnis  doh.gif  viena karta ten vazinejau, tai biski nepataikiau apvaziuot, ant trinkeliu uzvaziavau, kur eina aplink zieda viduj doh.gif
Papildyta:
pageidaujami pageidaujami, tuoj reiks visom masinas padet issirinkt  lotuliukas.gif

Tai, kad jokio žiedo ten nebuvo schmoll.gif . Žinau, apie kurį žiedą Tu kalbi. Ten ir gi kebli situacija, bet man jis nepapuolė. Žodžiu, taip: aš apsisukau aplink tą degalinę, važiavau tiesiai, tada tokiam siauriam keliuke sukau į kairę (ten vos ne kažkokia aikštelė), tada išvažiavau į kažkokį keliuką (dvipusis eismas jame buvo), kada egsaminuotojas pasakė, už žalio namo suksim į kairę. Išlindau aš į tą kairę, čiut pavažiavau, ir jau ta sankryža išdygo.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 03 31, 14:28)
Gerai, pasipasakosiu, bus kaip tik proga ir jūsų patarimų paklausti.
Parašykit savo nuomonę. AČIŪ.

Plačiai sukti ir pamiršti persijungti pirmą pavarą - mano pačios klaidos, tai nieko negaliu patart. blush2.gif Tiesiog reikia nepamišti. Arba taip suklysti, kad daugiau gyvenime nepamirštum. biggrin.gif O kaip siaurai sukti nežinau, nes man vis atrodo, kad jei siaurai suksiu tai užpakaliniai ratai užvažiuos ant bordiūro. unsure.gif
O kokiu tikslu sankaba buvo nuspausta posukyje? Tikriausiai iš pasimetimo. Nes jei norėta stabdyti varikliu, tai pavara persijungia tik tada kai atleidi sankabą. Reikėjo tik pastabdyti stabdžiu. Papračiausiai reikia daugiau susikaupimo ir praktikos. wink.gif
Atsakyti

pageidaujami pageidaujami, tuoj reiks visom masinas padet issirinkt lotuliukas.gif
[/quote]

tik del to mes jum ir reikalingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 03 31, 17:10)
Man buvo ženklas duoti kelią, aš pažiūrėjau į dešinę, kad mašinų nėra, iš priekio - pakankamai toli, spėsiu. Ir tik pradėjau vaiuot, egzaminuotojas davė ant stabdžių,

Kažkada jau sakiau, kad jūs neskubėkit išvažiuot iš šalutinio per egzaminą. Prisiminkit, kad jūs iš šalutinio važiuosit lėtai, o pagr keliu jau greitai važiuoja mašina. Tikrai geriau palaukti. Šalia sėdint daug geriau jaučiasi kaip vairuotojas valdo mašiną nei pačiai važiuojant. Man instruktorius sakydavo, kad užsimerkęs gali pasakyt ką aš kada darau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 03 31, 19:00)
Tai, kad jokio žiedo ten nebuvo schmoll.gif . Žinau, apie kurį žiedą Tu kalbi. Ten ir gi kebli situacija, bet man jis nepapuolė. Žodžiu, taip: aš apsisukau aplink tą degalinę, važiavau tiesiai, tada tokiam siauriam keliuke sukau į kairę (ten vos ne kažkokia aikštelė), tada išvažiavau į kažkokį keliuką (dvipusis eismas jame buvo), kada egsaminuotojas pasakė, už žalio namo suksim į kairę. Išlindau aš į tą kairę, čiut pavažiavau, ir jau ta sankryža išdygo.

jau ir as susimaisiau lotuliukas.gif galvojau kad tik pagrindine gatve ten eina tas marsrutas, o dar pasirodo kazkokiom gatvelem.. reiks dar karta pasiprasyt ten pravaziuot unsure.gif
Atsakyti