Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(adžani @ 2011 04 01, 20:10)
Negąsdink.  blink.gif

adzani,negazdinu schmoll.gif bet tai panasu i realybe verysad.gif as uz tave kumstukus palaikysiu,kaip i egzamina kulniuosi mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Viskas apie Regitrą yra pletkų lygio, tik jie patys žino kaip ten iš tikro yra. pvz., mano pažįstamo dieduko draugas dirba egzaminuotoju, tai jis sakė, kad nėra jokių procentų kiek kas turi išlaikyt. Bet kai pajuokavau "pasakykit pavardę, jei pas jį pakliūsiu, pasakysiu, kad jus pažįstu, gal lengviau praleis" biggrin.gif pasakė "tai geriau jau nesakyk jei nori išlaikyt". Nesuprasi, matyt kiekvienas su savo charakterio navarotais, savas metodikas išvysto bedirbdami. Ir dar žinau istoriją kai laikęs berniukas stabdė kartu su egzaminuotoju, nes į perėją išbėgo vaikas ir egzaminuotojas pasakė neišlaikyta, nes aš sustabdžiau. Berniukas berods per teismus ėjo ir įrodė, kad jis stabdė lygiai tuo pačiu metu kaip ir egzam. ir egzaminas buvo išlaikytas.
Norėčiau, kad per metus būtų viena diena, pvz., balandžio pirmoji, kai visi kas nori galėtų susikeisti kokiais nori darbais. Tai aš rinkčiausi padirbt egzaminuotoju. thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 01 balandžio 2011 - 20:09
QUOTE(Kliamka @ 2011 04 01, 21:01)
Viskas apie Regitrą yra pletkų lygio, tik jie patys žino kaip ten iš tikro yra. pvz., mano pažįstamo dieduko draugas dirba egzaminuotoju, tai jis sakė, kad nėra jokių procentų kiek kas turi išlaikyt. Bet kai pajuokavau "pasakykit pavardę, jei pas jį pakliūsiu, pasakysiu, kad jus pažįstu, gal lengviau praleis" biggrin.gif pasakė "tai geriau jau nesakyk jei nori išlaikyt". Nesuprasi, matyt kiekvienas su savo charakterio navarotais, savas metodikas išvysto bedirbdami.
Norėčiau, kad per metus būtų viena diena, pvz., balandžio pirmoji, kai visi kas nori galėtų susikeisti kokiais nori darbais. Tai aš rinkčiausi padirbt egzaminuotoju.  thumbup.gif lotuliukas.gif

Na negi jis tau tiesa pasakys g.gif o juolab pazystamo dieduko draugas g.gif siandien buvau uztikusi kazkur Regitros statistika pagal islaikyma ir 2009-2010metai skiriasi 1-2% tai ka nori pasakyti,kad visi besimokantieji vos ne dundukai,kad skaiciukai nesikeicia g.gif
lekiu i statistikos paieskas ikelsiu info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 04 01, 21:09)
Na negi jis tau tiesa pasakys g.gif o juolab pazystamo dieduko draugas  g.gif siandien buvau uztikusi kazkur Regitros statistika pagal islaikyma ir 2009-2010metai skiriasi 1-2% tai ka nori pasakyti,kad visi besimokantieji vos ne dundukai,kad skaiciukai nesikeicia g.gif
lekiu i statistikos paieskas ikelsiu info mirksiukas.gif

Ne pats egzaminuotojas man sake, o tas diedukas (jis buvo mano bendradarbis). Na bet nesvarbu. smile.gif
O kodėl po metų statistika turėtų labai skirtis? Juk nebus taip, kad vienais metais didžioji dalis neišlaiko, o kitais didžioji dalis išlaiko. Nebent kažkas žymiai pasikeistų reikalavimuose arba mokyme. Dar jeigu visose mokyklose kaip reikiant mokytų, o ne gąsdintų egzaminu, varytų stresą tai ir tas procentas geresnis būtų. O dabar vien čia kiek istorijų prirašyta apie netikusius mokytojus. Statistika bus apie 30-35% iš pirmo karto. Užtat ir įdomu būtų pažiūrėti iš jų pusės į šią situaciją. Įsivaizduoju ateinu vietoj egzaminuotojo ir sakau Valdas Jonaitis, pasiruošęs egzaminui? bigsmile.gif linksmas darbas būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 04 01, 21:19)
Ne pats egzaminuotojas man sake, o tas diedukas (jis buvo mano bendradarbis). Na bet nesvarbu. smile.gif
O kodėl po metų statistika turėtų labai skirtis? Juk nebus taip, kad vienais metais didžioji dalis neišlaiko, o kitais didžioji dalis išlaiko. Nebent kažkas žymiai pasikeistų reikalavimuose arba mokyme. Dar jeigu visose mokyklose kaip reikiant mokytų, o ne gąsdintų egzaminu, varytų stresą tai ir tas procentas geresnis būtų. O dabar vien čia kiek istorijų prirašyta apie netikusius mokytojus. Statistika bus apie 30-35% iš pirmo karto. Užtat ir įdomu būtų pažiūrėti iš jų pusės į šią situaciją. Įsivaizduoju ateinu vietoj egzaminuotojo ir sakau Valdas Jonaitis, pasiruošęs egzaminui?   bigsmile.gif linksmas darbas būtų  lotuliukas.gif

nerandu taip greitai tos lenteles statistines,bet cia apibendrintai
Apibendrintais „Regitros“ duomenimis, vairavimo egzaminų rezultatai pernai, palyginus su 2009 m., sumažėjo beveik 1 procentiniu punktu. Pirmuoju bandymu praktikos egzaminą pernai išlaikė 37,5 proc. egzaminus laikiusių gyventojų (2009 m. – 38,4 proc.).

Teorijos egzaminą pirmuoju bandymu pernai, kaip ir 2009 m., išlaikė 73,7 proc. jį laikiusių gyventojų.
drinks_cheers.gif as irgi noreciau pabut egzaminuotoja biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristeen: 01 balandžio 2011 - 20:22
QUOTE(kristeen @ 2011 04 01, 20:57)
adzani,negazdinu schmoll.gif bet tai panasu i realybe verysad.gif as uz tave kumstukus palaikysiu,kaip i egzamina kulniuosi mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 04 01, 19:10)
Negąsdink.  blink.gif

Aš irgi esu girdėjus, kad jie tueri ale planus savaitei kiek praleist, kiek turi būti išlaikiusių.
Atsakyti
sveikos, jungiuos ir as prie jusu 4u.gif Rytas nesekmingas..neislaikiau vairavimo egzamino antra karta( Klaipedoje) doh.gif Ar rytas toks ar ka? Is 6 zmoniu laikanciu egzamina is aiksteles isvaziavo tik vienas unsure.gif As 4 pratimus padariau nepriekaistingai, paskutinis isibegejimas..bandau jungt i antra pavara..neijungiu! taip ir nesupratau kodej neistengiau tos pavaros ijungt g.gif greitai baigesi mano egzaminas siryt verysad.gif Vaziavau su golfu, bet jau sankaba kokio kietumo doh.gif
Atsakyti
Antradienį bandysiu ir aš antra karta įveikti "Regitra". Bent jau kol kas nuotaikos-0, pasitikėjimo ir to jausmo, kad pasiseks nerasta:(. Pirmas egzaminuotojas nepasirodė itin malonus, tiksliau, pasirode itin nemalonus, bijau, kad antrąkart tik tas pats nepapultu. Kažin kokia tikimybe? Šian svesiu savo gimtadienį, kuris buvo pirmadienį, tai, galvojau, jei islaikysiu teises, bus dviguba svente, o dabar nei nuotaikos, nei noro kažką švęsti.
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2011 04 02, 10:26)
sveikos, jungiuos ir as prie jusu 4u.gif  Rytas nesekmingas..neislaikiau vairavimo egzamino antra karta( Klaipedoje)  doh.gif  Ar rytas toks ar ka? Is 6 zmoniu laikanciu egzamina is aiksteles isvaziavo tik vienas unsure.gif  As 4 pratimus padariau nepriekaistingai, paskutinis isibegejimas..bandau jungt i antra pavara..neijungiu! taip ir nesupratau kodej neistengiau tos pavaros ijungt g.gif greitai baigesi mano egzaminas siryt verysad.gif  Vaziavau su golfu, bet jau sankaba kokio kietumo doh.gif

verysad.gif na trecia karteli tikrai pasiseks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Afigena @ 2011 04 02, 10:42)
Antradienį bandysiu ir aš antra karta įveikti "Regitra". Bent jau kol kas nuotaikos-0, pasitikėjimo ir to jausmo, kad pasiseks nerasta:(. Pirmas egzaminuotojas nepasirodė itin malonus, tiksliau, pasirode itin nemalonus, bijau, kad antrąkart tik tas pats nepapultu. Kažin kokia tikimybe? Šian svesiu savo gimtadienį, kuris buvo pirmadienį, tai, galvojau, jei islaikysiu teises, bus dviguba svente, o dabar nei nuotaikos, nei noro kažką švęsti.

Nenusimink mirksiukas.gif mes uz tave antradieni kumstukus laikysim mirksiukas.gif Siandien gerai pradek svesti,kad isipagiriotum tik ant Regitros egzo biggrin.gif biggrin.gif gal nestresuosi mirksiukas.gif Bet kuriuo atveju linkiu pacios didziausios sekmes 4u.gif SU TORTADIENIU 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2011 04 02, 11:26)
sveikos, jungiuos ir as prie jusu 4u.gif  Rytas nesekmingas..neislaikiau vairavimo egzamino antra karta( Klaipedoje)  doh.gif 

man siryt irgi nesinori vairuot, kazkokia apatija apemus ir jausmas - kam man isvis tu teisiu reikia... doh.gif kristen, is patirties sakau, kad neverta nusimint, nes, kaip jau ne viena mergina cia minejo, toj Regitroj tikrai mistiski dalykai vyksta...o kaip pati jauti, ar buvai visiskai pasiruosus egzaminui ar dar yra ko mokytis? mirksiukas.gif sekmes, mums gi pavyks is trecio karto butinai thumbup.gif

QUOTE(Afigena @ 2011 04 02, 11:42)
Šian svesiu savo gimtadienį, kuris buvo pirmadienį, tai, galvojau, jei islaikysiu teises, bus dviguba svente, o dabar nei nuotaikos, nei noro kažką švęsti.

Su gimimo diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif smagiai atsvesk, kad tas egzaminas vienas niekas butu Tau antradieni mirksiukas.gif be to, gimtadienio proga linkiu Tau jau gaut ta VP, o juk gimtdieniniai linkejimai visada issipildo 4u.gif wub.gif taigi, nosyte auksciau ir pasitikejimo savimi daugiau vacation4.gif
Atsakyti
[quote=ellaja,2011 04 02, 11:23]
o kaip pati jauti, ar buvai visiskai pasiruosus egzaminui ar dar yra ko mokytis? mirksiukas.gif sekmes, mums gi pavyks is trecio karto butinai thumbup.gif

As jauciuosi tikrai tvirtai viska ismokusi...kvadrata, T sankryza, estakada ir istriza garaza kaip sake egzaminuotojas padariau tobulai bigsmile.gif Suprantu kaip ka ir kada reikia daryti..vadovaujuosi tik linijom ir veidrodeliais, taip man patogiaiu ir lengviau ax.gif pasitikejimo savimi yra, vilties neprarandu! Eisiu tiek kartu, kol teises bus mano pinigineje!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristen: 02 balandžio 2011 - 10:57