Įkraunama...
Įkraunama...

Boulingas.

Geras zaidimukas, tik amzinai man nagai luzineja doh.gif
Beje, Akropoly ir man kol kas labiausiai patinka (nors pastebejau, kad jau takeliai tai pamazu irgi ziaurus darosi unsure.gif ), tik kad kainos tai nelabai kokios g.gif
Atsakyti
Ketinu svesti gimtadieni boulingo klube, kadangi musu bus nemazai-imsim 3 takus porai valandu...skaiciuoju, kad suma gausis nemaza. gal galite kas patarti kur pigiausia Vilniuje butu ji zaisti? ax.gif
Atsakyti
matau nemazai boulingo megeju thumbup.gif
as irgi viena is ju ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patinka, jau seniai nežaidžiau realybėj, o tik per Ninendo Wii (ten visus judesius reikia kaip iš tikrųjų daryt, puskė kelis kartus vos į ekraną neįsimūrijo lotuliukas.gif ) arba internete pažaidžiu. Pvz yra googlej iGoogle puslapis, ten galima susikonfigūruoti pagal save, yra ir boulingas).
na bet tikiuosi neužilgo ir tikrovėj nueisim kėglių padaužyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Barita @ 2007 11 04, 17:00)
Tik kelis kartus teko zaisti,bet labai patiko,smagus uzsiemimas thumbup.gif

As ir tik kelis kartus zaidus,ir labai labai patiko, thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Nejaugi nebėra boulingo megėjų, kad tema taip toli biggrin.gif
Aš labai mėgstu paridenti kamuolį, dabar jau gavosi kaip pirmadienio
ritualas nueiti i boulingą porai valandų thumbup.gif
Atsakyti
Megstu ir as boulinga, nors nagai luzta ir verkti norisi del manikiuro nail.gif .
Dazniausiai einam i Karolina, ramu ten, o Akropolio nemiegstu schmoll.gif - triuksmas, konveeris doh.gif !
Atsakyti
Mes gana aktyviai zaidziam si zaidima thumbup.gif .
Atsakyti
Oj jau gan senokai žaidžiau, dėkui, kad priminėt - reikės greitu metu prisiminti visas boulingo žaidimo subtilybes bigsmile.gif
Atsakyti
Va ka radau viename boulinge, visai faina.

http://www.boulingok...t...4&Itemid=35

kai pamenu manes niekas nemoke, tai ir nelabai pavyksta pataikyti, o kai nepataikau, tai ir zaisti nebera taip idomu sad.gif
Atsakyti
Oi kokia mirus temele sad.gif O as kai tik vakar zaidziau boulinga, po ilgos petraukos ir taip smagu buvo thumbup.gif Reiks dazniau mirksiukas.gif
Atsakyti
Smagus žaidimai, azartiškas toks, ypač jei didelė ir gera kompanija, tai labai smagu būna. biggrin.gif Tik vat nagų tai labai gaila, atsimenu prieš porą metų nagą palikau kamuoly, o vargeli.... verysad.gif
Atsakyti