Įkraunama...
Įkraunama...

Boulingas.

superine atsipalaidavimo forma thumbup.gif gera nuotaika, azartas, ojiegu dar viena kita vyruka is kompanijos "aplosi", tada visai smgu buna thumbup.gif
Atsakyti
Boulingas thumbup.gif . Tik manikiūro gaila. ax.gif
Atsakyti
Iš tiesų boulingas yra superinis thumbup.gif žaidimas, tik ar jums po to neskauda ranku raumenų? Aš tai kiek pažaidžiu tiek po to kelias dienas ranką skauda. O prie visko tai aš nebūčiau aš jei kartą nesugebėčiau ir piršto išsinarint doh.gif , bet net ir po tokio nuotykio vis tiek labai mėgztu padaužyt kėglius. smile.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingeb: 12 liepos 2006 - 00:36
O kur Kaune, mergaites, boulinga zaidziat? Savaitgali si sakau reiketu nulekt pazaist bigsmile.gif
Atsakyti
Boulingas thumbup.gif ir nieko tokio,kad tas rankytes truputį paskauda biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi baulingas liuks clap.gif
Kaune tai žaidžiu Megoj, Mole arba Oazėj. Būna nustaytos dienos kada pigiau, tik dabar tiksliai nepamenu kada blush2.gif Visgi vasara, tai truputėlį apleidau šį žaidimą doh.gif
Vat Straike, Sostinėj (lyg taip vadinasi) nepatiko visai...Lėtai labai jau...O Straike aplamai mūsų takelis strigo schmoll.gif
Atsakyti
straikas pries pora metu buvo thumbup.gif , o dabar doh.gif
Atsakyti
Labai thumbup.gif uzsiemimas!
Pamazu artinasi saltasis metu periodas, vel gal reiks boulingo sezona atidaryt smile.gif
Mes dazniausiai dviese su vyrui porai valandu pasiimam takeli, tai tiek prisiziadziam, kad net rankas iskausta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2006 02 22, 20:15)
Ar mėgstate šį žaidimą, ar dažnai lankotės? Man labai patinka nulėkti kartais savaitgaliais paridenti "kamuoliukus", bet vis atrodo mažai ir mažai to laiko, labai greit pralekia.  Ar ir jūs taip "užsikabliuojate"?

Labai patinka šis užsiėmimas (žaidimas).Ir laikas, tai tikrai labai greitai pralekia.
Tik, kad paskutiniu laiku nelabai šiam žaidimui laiko lieka, nes su mažu vaiku nenueisi, o vaiką kažkampalikti vien dėl to, kad pažaisti nori irgi kažkaip nelabai gaunasi. Taigi palauksiu kol paaugs ir tada vėl žaisiu.
Atsakyti
thumbup.gif Nuostabus atsipalaidavimas. Įdomiau, kai žaidžia 4 - 6 žmonės. Senokai bežaidėm, nes su mažais vaikais nenueisi, perdaug cigarečių dūmų. O žiemos savaitgaliais pats tas.
Atsakyti
KIEK Zinau atsidare Vilniuje atsinaujines Tiffany pub, Jasinskio gatveje. Viskas pakeista, nauji baldai, kamuoliai, batai...Tikrai geriau nei buvo
Atsakyti
Man labai patinka sis zaidimas, tik jau senokai zaidziau smile.gif
Atsakyti