na jo tikėtis šeip tai gerai.
aš irgi tikėjaus ,kad tyrimai gerės ale kad enlabai gėrėjo.
O va dabarsakė,kad geri tyrimai buvo, bet vistiek 2 mėn i prieki vaistu prirašė. Važiuosiu gegužės gale dabar. bet net netikiu,kad nuims vaistus. Nes visgi jaučiauos kaip ir beveik gerai. Nu bet atsitupt negaliu, dirbt kažko rimčiau irgi negaliu. kai apie namus tupiėnju, ati savijauta puse ve;lnio, o kai i miesta tik užsimanau , tai ir paslika guliu.................. užtat kažkaip netikiu.
o ir skaičiau kažkur,kad tyrimams pagerėjus gydoma dar puse metų, kad padėtti stabilizuot ... o šeip kažkeik laiko jie ten stebi tyrimus, akd galėtu pasakyt, remisija jau ar dar ne.
Va merginos kurios ilgaiu serga galėtu pasakyt... aš tai pati dar aiškinuos kas ir kaip.
QUOTE(Magnifique @ 2011 04 27, 21:33)
Reik tikėtis.Nes ortopedas sako-reikia giliau kapstyt rast priežastis ir jas pašalint.Reik eit pas kitus spec.Sakau aš jau pas visus buvus..reumatologai nieko neranda,neurologai nieko neranda,neurochirurgai irgi nieko neranda,o dabar ir ortopedai nieko neranda
Bene man pas dantistą priežasčių reik ieškot 

Nepykit, kad įsikišu. Bet problema gali būti ir dantys. bent jau man gydytoja buvo taip aiškinusi.važiuojat į sanatorijas ( nafta) gydytis?
As atsiklaupti negaliu, atsitupti is viso neimanoma. Kai reikia ka nors pakelti nuo zemes: pasilenkiu , o uzpakalis i virsu lieka
. Begti - labai labai letai, dazniausiai einu greitu tempu
kai gaudau dukra lauke
.
Man del metotrexato sake, kad ji visa gyvenima reikia vartoti
(nebent vaika planuoji, tada nutrauki, bet paskui vel pradeti reikes)

QUOTE(Sunrayja @ 2011 04 29, 14:25)
As atsiklaupti negaliu, atsitupti is viso neimanoma. Kai reikia ka nors pakelti nuo zemes: pasilenkiu , o uzpakalis i virsu lieka
. Begti - labai labai letai, dazniausiai einu greitu tempu
kai gaudau dukra lauke
.
(nebent vaika planuoji, tada nutrauki, bet paskui vel pradeti reikes)

žiūriu visoms mums bėdų su atsiklaupimais, atsitūpimais. Labai gerai pažįstamas tas "užpakalis į viršų"

mes ir planuojam, todėl gyd. sakė, kad bandysim kaip nors išlaviruoti su vaistais. Bet dabar svarbiausia, kad mano artritas nurimtų. Labai smalsu kaip mano tyrimai gerėjo, kokios dabar prognozės. Laukiu labai vizito

rimuleee, tai tamsta beveik kaip kolukio pirmininke, pirsteliu tik mosuoji ir nurodineji, kur kapstyt ir ka sodinti
Siaip tai smagu, kad dukros nepriestarauja. Nes man vaikystej budavo kazkoki katorga tie savaitgaliniai kapstymaisi sode... Miesto vaikas as
Dabar gal jau visai ir nepriestarauciau siek tiek pasisodineti kazko, bet nei galimybiu, nei sveikatos ner
Tai ir tikekis
Jei gereja ir tyrimai, ir savijauta, tikrai ner ko pesimistiskai nusiteikt!
Oi, tai tu jauniausia cia is musu, ar ne?..

QUOTE(pim @ 2011 04 28, 21:08)
na bet rašė, kad kai kurioms užteko ir 2 mėn. gydymo
kiekvienos organizmas skirtingai reaguoja, o mano tyrimai gerėjo iškart po pirmos dozės, todėl ir tikiuosi 

Tai ir tikekis

QUOTE(Magnifique @ 2011 04 29, 05:07)
Oi, tai tu jauniausia cia is musu, ar ne?..
QUOTE(Molė @ 2011 04 29, 11:59)
Nepykit, kad įsikišu. Bet problema gali būti ir dantys. bent jau man gydytoja buvo taip aiškinusi.važiuojat į sanatorijas ( nafta) gydytis?
I sanatorijas nafta gydytis vaziuoju as

QUOTE(pim @ 2011 04 29, 15:41)
žiūriu visoms mums bėdų su atsiklaupimais, atsitūpimais. Labai gerai pažįstamas tas "užpakalis į viršų"
mes ir planuojam, todėl gyd. sakė, kad bandysim kaip nors išlaviruoti su vaistais. Bet dabar svarbiausia, kad mano artritas nurimtų. Labai smalsu kaip mano tyrimai gerėjo, kokios dabar prognozės. Laukiu labai vizito
nors taip, kaip jaučiuosi dabar, tai nepamenu kada taip gerai buvo
vaikystėj gal 

linkiu kuo greiciau pradeti gaminti leliuka

QUOTE(Molė @ 2011 04 29, 11:59)
gali būti,jei yra pūliavimai,infekcijos ar pagedę labai.Pas mane nieko nėra tokio.
QUOTE(Sunrayja @ 2011 04 29, 16:31)
linkiu kuo greiciau pradeti gaminti leliuka
. kada vizitas pas reumatologe? As prisimenu nelabai tyriausi: atejau pas gydytoja, pasakiau kad noriu pastoti, ji is karto leido, nestabde, gerai nuteike, tik uzdraude gerti visus vaistus isskyrus medroli 

ačiū

vizitas gegužės 9d. Kadangi man buvo labai prastai, aš naktim jau nemiegojau dėl skausmo, rytais sąnariai žiauriai stingdavo + nykštys ištino, vandenys susikaupė, tai būtinai reikėjo taikyti gydymą. Kaip gydytoja sakė - agresyvų gydymą, kad kuo greičiau nurimtų artritas. O nėštumo metu, sakė, kad dažnai pagerėja ir net vaistų nereikia, bet po gimdymo viskas sugrįžta su kaupu. Tai va, žiūrėsim kaip čia mums seksis.
O Medrolį kokiais kiekiais vartojai nėštumo metu?

QUOTE(Sunrayja @ 2011 04 29, 15:31)
As prisimenu nelabai tyriausi: atejau pas gydytoja, pasakiau kad noriu pastoti, ji is karto leido, nestabde, gerai nuteike, tik uzdraude gerti visus vaistus isskyrus medroli 

As geriau Hydroxycloroquina nestumo metu... Mano gydytojas sake, kad sitas yra pats saugiausias. Vienu zodziu, kiek daktaru, tiek nuomoniu

QUOTE(pim @ 2011 04 29, 15:42)
O nėštumo metu, sakė, kad dažnai pagerėja ir net vaistų nereikia, bet po gimdymo viskas sugrįžta su kaupu. Tai va, žiūrėsim kaip čia mums seksis.
Tikrai taip, pamatysi, ir tau pageres, kai jau busi

Žinot mergionos skaitau jūsų svajas apie leliukus ir liūdna... gaila ,kad tokiom jaunom teko ta mūsų liga. Kad šiteik problemu, norint leliuko sulaut.
Užtat dabar suprantu ,ko mane daktaras "ramino" tipo džiaukis, nes labai vėlai liga gavai. O man vis rodės,kad anksti aš ją gavau. Kažkaip atrodė,kad čia 60-mečiu liga.
Tiesa pasirodo galiu džiaugtis, akd vaikus paauginau normaliai , aišku tada po dvynių, man šaibom stuburas išėjo, bet palyginus paydoma dar.
Na o kas leičia kolūki., tai jo ...panašu pas mus.Užtat šiemet ir nebenoėrjau daržų sodit. Galvojau nusipirksim.Kažkaip nesinoėrjo,kad vaikai vieni ravėtų. pernai kai susirgau tai pradžioj per pageėrjimus adr daržan ėjau, o paskui nebėjau... tai liko viskas. Tiesa iš laukų vyras dar viska suvežė, o va namie tai pupėlės per žiema augo.
Aš užaugus kaime, tai man kažkaip pirkt apipurkštas daržoves rankos nekyla. Juk žinau kaip augimani pomidorai, agurkai...žinau akd augintojai parduodamų daržovių patys nevalgo... o turi atsitvere šiltnamio gala, kur netrešia. Tai va ir bulbas šia žiema pirkom pertreštas...
Tai va šiemet su vyru sutrėm,kad bus eksperimentiniai metai.Žiūrėsim keip seksis ravėt (na aš galiu su ravėtuviuku ant ilgo koto ) kaip vaikai padės ar nebumbės....Nu matysim. Šeip mes dirbam tai visi , užtat kažkaip vaikai neprotestuoja.Aš atsimenu vaikystėj,kaip ėttis mus isiųsdavo bulvių ravėt, o pats telika žiūrėdavo. tada tai pikta būdavop. O kai kartu, tai mes ten pajuokaudmi ir padaroom. Sūnus mūsų jau beveik pilnametis, gyvena vienas didmiesti, ati jis puikiausiai supranta, kaip gerai mamai kai bulvės savos. Nes ji tai reik išklaikyt... bendrabūty gyvent nenorėjo. Užtat vuisada pirmas daržan. O mergikės , an jų vienų nesiunčiu, tik kartais. Šeip einu ir pati.Ka galiu padarau Na žiūrėsim, akip tas mūsų kolūkis išsilaikys...................
Užtat dabar suprantu ,ko mane daktaras "ramino" tipo džiaukis, nes labai vėlai liga gavai. O man vis rodės,kad anksti aš ją gavau. Kažkaip atrodė,kad čia 60-mečiu liga.
Tiesa pasirodo galiu džiaugtis, akd vaikus paauginau normaliai , aišku tada po dvynių, man šaibom stuburas išėjo, bet palyginus paydoma dar.
Na o kas leičia kolūki., tai jo ...panašu pas mus.Užtat šiemet ir nebenoėrjau daržų sodit. Galvojau nusipirksim.Kažkaip nesinoėrjo,kad vaikai vieni ravėtų. pernai kai susirgau tai pradžioj per pageėrjimus adr daržan ėjau, o paskui nebėjau... tai liko viskas. Tiesa iš laukų vyras dar viska suvežė, o va namie tai pupėlės per žiema augo.
Aš užaugus kaime, tai man kažkaip pirkt apipurkštas daržoves rankos nekyla. Juk žinau kaip augimani pomidorai, agurkai...žinau akd augintojai parduodamų daržovių patys nevalgo... o turi atsitvere šiltnamio gala, kur netrešia. Tai va ir bulbas šia žiema pirkom pertreštas...
Tai va šiemet su vyru sutrėm,kad bus eksperimentiniai metai.Žiūrėsim keip seksis ravėt (na aš galiu su ravėtuviuku ant ilgo koto ) kaip vaikai padės ar nebumbės....Nu matysim. Šeip mes dirbam tai visi , užtat kažkaip vaikai neprotestuoja.Aš atsimenu vaikystėj,kaip ėttis mus isiųsdavo bulvių ravėt, o pats telika žiūrėdavo. tada tai pikta būdavop. O kai kartu, tai mes ten pajuokaudmi ir padaroom. Sūnus mūsų jau beveik pilnametis, gyvena vienas didmiesti, ati jis puikiausiai supranta, kaip gerai mamai kai bulvės savos. Nes ji tai reik išklaikyt... bendrabūty gyvent nenorėjo. Užtat vuisada pirmas daržan. O mergikės , an jų vienų nesiunčiu, tik kartais. Šeip einu ir pati.Ka galiu padarau Na žiūrėsim, akip tas mūsų kolūkis išsilaikys...................