Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas II tema

QUOTE(rimulėėė @ 2011 05 05, 13:18)
Šeip kažkaip džiaugiuos ,kad mūsų čia krūva susidarė.Pasiramstydamos lengviau ir linksmiau gyvensim.

Va Magnifique,patarė tai įsitaisiau ugus.... dabar liuks įtvarai. NU jei atsiras kas išaiškins kokius batus nusipirkt, tai liuks gyvensiu
Merginos neikaip neprisitaikau batų. Man reik kad neperšlaptu, kai lyja ir balos, ir kad kvėpuotų.Anksčiau kai problemų neturėjau su čiurnom, tai pirkau ir turguj (tipo odinius) ir parduotuvėse.Kažkaip niekad reikšmės jiems daug mneetikiau. ( bet askutinės 2 poros tai vandeni leido, vieni permirkdavo, o kiti per siųles leido) tai nenueidavau iš mašinos iki parduotuvės. Tai va  Negaliu vaiksčiot su neperšlampamais batais, nes suko kojas, o reik patogių, kad pirštu nespaustu dar.... oi reikalavimu daug. Nu bet kas su čiurnom vargstat mane suprasit.
Žiūrėjau kažkada eco batus , tai fasona stinkamas, tik reiktu numeriu didesnių,kad nespaustu ... o jau plonumas odos. Kiana didelė, tai neįsivaizduoju, jei permirksta tie batai , tai paskui verksiu pinigus balon išmetus

tikra tiesa drinks_cheers.gif

o dėl batų, tai.. aš dėmesio nekreipiau iki šiol. Bet kai pas mamą gyvenau, tai visada žiemai man pirkdavo batus brangius. Va paskutinieji odiniai jau kokius 5 metus tarnauja, neleidžia vandens visiškai schmoll.gif Ir šilti labai, su kailiu iš vidaus, bet priekis smailėjantis batų, tai pirštai suspausti juose, tad jei lauke šalta labai, jie nejudinami sušąla labai blush2.gif
o kiek tie eco batai kainuoja?
Atsakyti
ziemai pirkau verstos odos batus su naturalia vilna, vaizdas ir aulas kaip ugsu tik padas kauciukinis ir tokie nosiai dailesni, bet laisvi ties ciurnom, botukais vadinau, dabar zomsinius ala botus be kailiu, istikro tie mano zieminiai tiek sitie kazko panasesni i sia nuorada tik laisvesni per ciurna

http://server2.manod....JPG?1294907119
Atsakyti
Oi, kad atsigavus musu temuke smile.gif Fa biskuti pagyvejimo inese mirksiukas.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2011 05 05, 07:42)
Aišku prie kompo pasėdėčiau ir aš.Nors kai blogai buvo, tai po 1,5 val susingdavo nugara o ir ranka pelės formos pasiodarydavo lotuliukas.gif Ai dabar kai geriau, tai juokinga jau.
Na o rašyt galiu tik storu žėliniu tušiniu.

Man tai kaklas sustingdavo nuo sedejimo prie kompo. Galvos pasukt negaledavau nei viena puse doh.gif

QUOTE(Fa @ 2011 05 05, 10:48)
i orus tiksliau slegio kitimus ir zema slegi labai skaudziai reaguoja mano sanariai

O maniskiai nereaguoja. Jie kazkokie keisti... nei siltam klimate jiems geriau pasidaro, nei ka...

QUOTE(rimulėėė @ 2011 05 05, 12:18)
Žiūrėjau kažkada eco batus , tai fasona stinkamas, tik reiktu numeriu didesnių,kad nespaustu ... o jau plonumas odos. Kiana didelė, tai neįsivaizduoju, jei permirksta tie batai , tai paskui verksiu pinigus balon išmetus

As pirkau ecco batukus. Jau geri 4 metai jiems, bet atrodo vis dar liuksiskai. Ir patogus, ir nesusidevejo. Vaiksciojau su jais ir per lietu, ir sniega. Aisku, suslampa siek tiek, jei labai jau po balas lapnosi, bet cia juk visi batai taip, isskyrus botus smile.gif
Atsakyti
Ai pernai aš kai demisezoninius nusipirkau... doh.gif ir parduotuvė tipo"gera" ir batai brangūs, o kojos šlapios būdavo ir be balų, per sniega einant, ar lyjant. Negalėjau nė vyrui pasakyt,kad naujų reik, kai tiek pinigu išmečiau... O pernai rudeniui irgi pirkau aulinukus iki čiurnos, tai irgi per siųles leido.Tuos tai pirkau labai neieškojus, ens napaėjau normalaii.
Tai va užtat nebežinau nė kur eit nė ka pirkt. Tuo labiau prieš savaite dar reiėkjo batu su auliukais. doh.gif kaip čiurmom šalta. Tai vaiksčiojau su tokiais megstais raitūzais ant sanario

teiosa mačiau dabar naujus tipo batelisu, bet per čiurna oda eina...juokas paėmė, sakau reik nusipirkt, čiurnai bus gerai.Nes mada tai greit baigsis, o mano kojom tai šalta visada bus.
NU netikiu kad praeis.
Atsakyti
Aš turiu Ecco batus.Pirkau kai dar artritu nesirgau.Jie nestori,bet vidus ne su kailiu,o šiaip visas vilna išmuštas.Tai pirkau didesnį dydį,nei reikia ir pats tas man.Galiu su vilnone kojine stora kišt koją ir neperšlampa,šilta,nespaudžia ir šiaip,liuks.Mokėjau...turbūt apie 400Lt,bet tikrai džiaugiuosi,nes jau ar 3 ar 4 žiemą nešiojau ir iki šiol atrodo,kaip nauji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 05 05, 22:17)
Aš turiu Ecco batus.Pirkau kai dar artritu nesirgau.Jie nestori,bet vidus ne su kailiu,o šiaip visas vilna išmuštas.Tai pirkau didesnį dydį,nei reikia ir pats tas man.Galiu su vilnone kojine stora kišt koją ir neperšlampa,šilta,nespaudžia ir šiaip,liuks.Mokėjau...turbūt apie 400Lt,bet tikrai džiaugiuosi,nes jau ar 3 ar 4 žiemą nešiojau ir iki šiol atrodo,kaip nauji  thumbup.gif

as irgi turejau 2 poras batu, bet jau nebenesioju juos. nesunesiojau , siaip paseno moraliskai.
ju batai is ties labai patogus. db jau galima skayti ir grazus, nes kai pirkau pries 10 metu, graziu nebebuvo smile.gif))

na siaip man niekad batai neleidzia. aisku priziuriu, purskiu spec priemonem. bet ir tarnauja apie 5-6m. dabar kaip tik suplysio 2 poros ilgu batu, bet ne is isores, o is vidaus..o rasti siuo metu be sansu ka nors..
ir is viso.. su pavydu praienu pro lentynas batu.. nebenesioju aukstakulniu jau virs 10 metu.. net su mazu kulniuku nebegaliu.. beveik visi mano batai lygiapadziai. su kulnais galiu paiet iki stoteles ar masinos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 06 gegužės 2011 - 20:22
va va man iškilo klausimas dėl kulnų, galvojau vaidenasi.
Matiot mano pavasariniai mylimiausi bačiukai su tokiu nedicku kulniukiu na ten 2 cm, gal 2,5... vienu žodiu vos kulnas, o man taip nepatogu su jais. kažžakaip irgi manaiu gal kulniuka skaltas.Nes mnamie tai basom visada, o žieminaii mano be kulono buivo. tai va ir galvoju ar vaidenasio ar rimtai per tas čiurnas galėsiu eiti tik su lygiap[adžiais batais.
Atsakyti
Na,klubų ribotumas pasirodo atskira problema.Ortopedas sakė,kad jie akivaizdžiai pakenkti artrito yra,bet ne tame esmė.Sakė,kad su nugaros smegenimis kažkas labai negero yra ir čia yra spastinė kontraktūra.Tai geriausiu atveju,kas gali būti-išsėtinė sklerozė.Tai jau būtų mano autoimuninė liga.Jėgelė.
Atsakyti
va jetau... nu neka stada.

bet gal daktaram tik vaidenasi, gal enpatvirtins diagnozės. na laikykis nenukabink nosies. Viska sbu sgerai. dabar ne pirmykštė era, vaistų yra.
Atsakyti
lygioja vietoje nukritau, kelenai bulkos verysad.gif kokis kvailas jausmas jauciu, kad tiesiog kojos linksta ir krentu ir suvokiu nieko pakeisti negaliu, atrode kad kas kirto perkelenus is uzpakalio unsure.gif

Oi labas verysad.gif as vel vos einu aisku sumusimas ale tik jo man ir truko unsure.gif
Atsakyti
doh.gif nu jo to......... ir trūko... man irgi yra karta buve kad vienas kelienas kaip atsijungė, bet nieko išsilaikiau , antra koja buvo likuis. O čia.
ir iš vis kas čia per velnias, toks jausmas kad užsopaudė koju nervus ar ką kita ar smegenys nepaduoda ko tai.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 05 09, 21:27)
doh.gif nu jo to......... ir trūko... man irgi yra karta buve kad vienas kelienas kaip atsijungė, bet nieko išsilaikiau , antra koja buvo likuis. O čia.
ir iš vis kas čia per velnias, toks jausmas kad užsopaudė koju nervus ar ką kita ar smegenys nepaduoda ko tai.
g.gif

nezinau kas do velnias man kartais buna einu taip tinkst ir priklupiu net, bet kristi dar neteko, nu gal dar del to kad tempu didesniu eiti bandziau, nes begti jau senai nedristu blush2.gif
Atsakyti