Labutis
ALMAEVA maskatukasALMAEVA panašu kad tavoji liga yra kaip ir Reumatoidinio artrito liga. Na čia aš nukopinau iš sarašiuko.
M06 Kitas reumatoidinis artritas
M06.0 Seronegatyvus reumatoidinis artritas
M06.1 Suaugusiųjų Still'o liga
M06.2 Reumatoidinis bursitas
M06.3 Reumatoidinis mazgelis
M06.4 Uždegiminė poliartropatija
Tai va . labai nesienrvuok, visos mes per ta baisuma parėjom. Pati pernai leipa taip apt kaukiau iš nevilties ir nežinomybės.Man asemniškai vaistai suveikė tik po 6 mėn o biški padoriau jaustois pradėjau tik po 8 mėn.Aišku yra mergikiu,kurioms gana greit tyrimai taisytis pradėjo. tad ennusimink./Na dirbt negali, tai skaityk, ilsėksi.JUk kitaip nebus. (oi kad man kas būtu taip pasakes savu laiku) Oi kaip nervavaus , dirbt niekur negalėjau, tuolabaiu CV prisiuntsu buvau, kvietimai pardėjo eit, o aš iš namų išeit negaliu. Nu tipo taip ir sėdžiu namei...... iki šiol Aš dsabar jau krutu, nuskausminamųjų nebedaug reikia.... Taip kad užsuk dažnaiu pas mus į tema ir nenusimink.
O daktarė .... neaiškina, toėdl,kad ji pati nežino nei kaip ta stavo organizmas reaguos i vaistus, nei kaip ten tolaiu liga eis.JI pas mus neprognozuojama.
Va aš džiaugiouosi šiltu oru , nes man liuks savijauta pasitaisė, o va WIa rašė,akd jai geraiu rudeni ir žiema. mane sdaktarė klausė,kaip man geraiu šaldyt kojas ar šildyt.Tai va kaip priepuolis aš net praustis engaliu.NU enjuokinga bet vien pagalvojus kad reik rankas pakišt po vandeniu, mane purto> Tai daktarė saėk, šoildyt,jokiais būdais nešaldyt.Maniškis išeina šalčio bijo.
maskatukasO tu pirmu reikalu leki pas daktare..... arba skambini, nu engalimas tosk šalutyinis poveioksi. mano daktrarė kai buvo metrodeksata prirašius , ati leipė skambint jei aks nutisk tokio...... man tik bloga rytais būddavo ir tai pakeitė vaistus į kitus, akd gerai toleruočiau, o jei tau svoris krenta negerai.Juk mūsų liga ir taip durna jėgu daug iš organiozmo reikalauja, paskui nusilpsi,kaip atsistatysi.
taip kad pas daktare tiesiu taikymu tartis. ir greitrai.