QUOTE(Fa @ 2011 05 16, 22:46)
, o as pavargstu nuo maudimu nuo negalejimo, as emociskai nusikalu
Na šita etapa aš jau praėjau. Rudeni jau smegenys buvo pačiuože. Pasidariau pikta... žliugo visi darbo planai ir įdirbis dingo... šitiek pastangų buvau padėjusi darbui susirast kaip tik pradėjo pasiūlymai eit, o aš guliu ir net kramtyt negaliu.Galvojau nupušiu.Bet paskui kažkaip suisitvarkiau.Dabar džiaugiuosi kiekviena smulkmena. BUvo laikas kaip sakai obuolio neperpjoviau, dabat galiu jau. Nors Įsigijau tokiems darbams technikos. O darže šeip tai vadovauju. bet pasirodė kad ikišt per kelis kartus po 5 kapustus ir kalafijorus nesunku. Daugiau pirštu rodysiu ir pasisodins. Na dar išmokau džiaugtis keikviena smulkmena. Jau galiu viena nuvažiuot i parduotuve apsipirkt...... aišku maisto nesutempiu i namus, bet dar oras vėsus p[alieku mašinoj.... šeip galiu jau išeit i kokia mega ar akropoli, jei reik kokiu batu. ne bet tik 1 daigto, nes daugiau nepavaiksčiočiau. Jau ir tai gerai. Kažkaip nuistojau gailėt to ko negaliu o pradėjau džiaugtis mažais galiu.
QUOTE(amarrile @ 2011 05 16, 22:47)
Labas

Artritai buna ,turbut,ir paprasti,ir reumatiniai
Mane kažkaip kaskart žeidžia pasakimas reumatinis skausmas.Na reumata stai visai kita liga nemaišykit.(turėjau vaikystėj, ir ten nieko bendra su skuasmais nėr Paprasčiausia viena ryta sustingo kojo sper kelisu ir teik. Ir dar kuri laika prieš tai paklupejus sustinge sanaraiai būdavo paskuiastsitoji išsiteisina ir viskas.) Na i karšta vandeni sumerėkanm kojas su druska ir garstyčiom ir laksčiau kaip neikur nieko.Nors sirgaui apie 10 metu daugiau jokiu sustingimu nebuvo.
O artritu yra daug ir visokių....
QUOTE(Magnifique @ 2011 05 16, 23:17)
Sveikos
Aš po nosies operacijos,tai gerai jaučiuosi.Aišku dėl to,kad gulėjau 4 dienas ištisai lovoj ir dėl nerealių nuskausminamųjų dozių

S.Aš pati tik kambarinėm gėlėm "rūpinuosi".
Oi ta ka tai tavo varkšei nosiai darė
Na merginos auksčiau galvas...... džiaugaimės gražia diena ir geru oru.
PS . žinot nebejuokinga, bet man visa virtuvini reik keist ,kad galėčiau namie savarankiškai susitvarkyt. (ties krana jau pakeitė ) Reik spinteliu su stalčiais, nes dabar lentynos ir pasiimt ar įdėt reikai atsisėst ant kėdutės.Žiauriai nepatogu ,nes kai darau valgyt pavargstu ir ant galo visteik primetu visko kaip papuola .... paskui neranduy nieko, nes jorša sspintelėj. Kai sveikatos daugaiu aptvarkau bet paprastai neilgam........ tai taupau ......