QUOTE(ALMAEVA @ 2011 05 19, 00:43)
man RA tyrimas neigiamas,bet nieko nesuprantu jau menesi laiko geriu medroli po 4 tb.bet mano savijauta tik blogeja skauda visus sanarius kiek turiu,tinsta ciurnos,ranku pirstai sustinge kaikada net tusinuko nenulaikau,pradzioj buvo temperatura apie 38,7 dabar jau tik apie 37.4 ,pati pradzia budavo kad traska visi sanariai kaikada tai viena tai kita pamausdavo ir tiek iki to nelemtingo ryto kai pasikeliau kaip kitas zmogus nesuvogdama kas su mano organizmu daros,negalejau visiskai paeiti.man isviso dare reumatologe tik 4 kraujo tyrimus
ALT-norma,reumatoidini faktoriu-neigiamas,CRB-71,2(norma<5) , antistreptolizinas-464(norma<200)pagal paskutiniji ir nustate kad man uzdegimine poliartropatija,duok dieve kad taip ir yra bet kur pagerejimas,as su kiekviena diena jauciu kad man vis blogiau,kada tai baiksis,kada pradesiu jausti gerejima.....
Zuikeli, na nepanikuok

matai tie pagerėjimai jei neateina taip greit. Na džiugu kad ne RA ... tavo tyrimu puokštė biški kitokia, ten nuo tu tyrimu ir diagnozės priklauso. Man irgi pradžioj tik blogėjo. Na susirgau pernai birželi, leipa dar galvojau ar kelaiut i žalgižio mūšio švente pas lenkus, rugpjūti dar buta vaikui aptvarkėm prieš rugsėji, o va rugsėji ir spali prakaukiau... iš skausmo, Nu paskui biški geriau buvo, bet irgi pakenčiamai tik 2 savaites per mėnesi gyvenau...net mama atsivežiau, nes vaikai nedavalge tupėjo. O pasigirt kad man geriau galiu tik dabar, kai praėjo beveik metai. Ir tai Ryt būsiu kaune, vieni reikalai ryte,kiti vakare, diena taip faina būtų laisvėj kur nueit.... bet baisoka, vyras sako užskaudės vėl kojas porai savaičių... NU va ir noriu pasiganyt ir bijau.....
Mano tas žurnalas Geo geografijos žurnalas, ten senuot 5 puslapai, nemoku patalpint. Savaitgali sūnus gryš padarys.
O koki tu
taša ten žurnala saitei įdomu.
Ai tiesa ryt būsiu netoli ortopedijos technikos, pažiūrėsiu ko ten turi, jei šildomo nebus tai reiks internetu užsisakyti.
Na per kiek laiko išsidyditi artrita.. čia sunkus kalusimas aš žinau tiek,kad čia ne gripas jis nepraeina. Daktarai kalba tik apie laikina sustabdyma,....o kad senatėvj labai su juo vargsim tai tiesa. Nežinau tavo atveju kas sukelia ta vo liga O RA tai sukelia nuosavas žmogaus imunitetas, reiškais ji kažkiek laiko nuslopina ir liga tyli, bet tik kuri laika.Aišku visos norim kad greičiau vaistai suveiktu ir ilgaiu sveikos būtume. tavo ta poliartrozė panašu,akd kaip ir RA atmaina, tik pas tave reumatoidinio faktoriaus kraujyje nrasta. suprantu ligos eiga buis kitokia ir priežastys gal kitos.