Įkraunama...
Įkraunama...

...Kai laikas sustoja...

Na jau sitoj istorijoj liejau asaras kaip reikalas,pradzioj ir vel viskas buwo man panasu i mano istorija bet tik iki gimdymo,net nenutuokiu ka tu ishtverei ,man atrodo as tiek neishtverciau.Aukit dideli ir sveiki wub.gif
Atsakyti
siaubas..Airijoj tai tikrai negimdyčiau blink.gif vargšelės kiek jums teko iškęst, aukit stiprios ir sveikos 4u.gif

Atsakyti
Kaip baisu blink.gif , ot tau ir uzsienis, labai silta istorija 4u.gif , aukit sveikos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2011 09 25, 15:49)
Na jau sitoj istorijoj liejau asaras kaip reikalas,pradzioj ir vel viskas buwo man panasu i mano istorija bet tik iki gimdymo,net nenutuokiu ka tu ishtverei ,man atrodo as tiek neishtverciau.Aukit dideli ir sveiki  wub.gif


4u.gif
QUOTE(giedrute86 @ 2011 10 03, 13:04)
siaubas..Airijoj tai tikrai negimdyčiau blink.gif  vargšelės kiek jums teko iškęst, aukit stiprios ir sveikos 4u.gif

4u.gif

QUOTE(deimanttelis @ 2011 10 08, 14:09)
Kaip baisu blink.gif , ot tau ir uzsienis, labai silta istorija  4u.gif , aukit sveikos wub.gif

4u.gif
Atsakyti
Apturejau panasu gimdyma (Lt),bet nesciai teko pabuvoti ir anglijos ligoninese.Tai iki skausmo pazistama situacija,kai su tavim yra elgiamasi kaip su mesos gabalu (ypac juodaodziams tai budinga,tartum noretu kuo daugiau skausmo suteikti).Nezinau ne kaip paguosti,nes tokie baisus isdraskymai ir suzalojimai greit nepasimirsta.mano sunui jau beveik 8men,o gimdymo baisumai tokie pat ryskus,neblestantys.Dekoju likimui,kad vaikas sveikas.O kaip jusu mergyte auga?
Atsakyti
QUOTE(Garbaliukas @ 2011 10 21, 10:05)
Apturejau panasu gimdyma (Lt),bet nesciai teko pabuvoti ir anglijos ligoninese.Tai iki skausmo pazistama situacija,kai su tavim yra elgiamasi kaip su mesos gabalu (ypac juodaodziams tai budinga,tartum noretu kuo daugiau skausmo suteikti).Nezinau ne kaip paguosti,nes tokie baisus isdraskymai ir suzalojimai greit nepasimirsta.mano sunui jau beveik 8men,o gimdymo baisumai tokie pat ryskus,neblestantys.Dekoju likimui,kad vaikas sveikas.O kaip jusu mergyte auga?

Aciu Jums 4u.gif Labai labai aciu 4u.gif Man labai svarbu sulaukt palaikymo, ypac is tu, kurie perejo per ta pati ka as su dukryte ..
Taip. Gydytojas, kuris mane "darke" be jokiu skrupulu ir paaiskinimu ir buvo juodaodis, ryskiai neseniai atvykes dirbti i Airija, nes vos kalbejo angliskai drinks_cheers.gif Pasamonej kazkaip zinojau, kad jei buciau pakliuvus pas vietini gydytoja, tokiu baisumu turbut buciau nepatyrusi ..
Va, ypac dekoju uz siuos zodzius, aciu kad taip paraset, nes lygiai ir as taip pat vis dar jauciuosi ..

Dekoju Dievui ir likimui ir as, kad mano mazylei viskas gerai ... Tik pries pora menesiu lengviau atsipuciau, kai perejom Lietuvoj per visa gydytoju komisija ...

Yra padidejes tonusas, bet tai palyginus mazmozis, pagalvojus, kas galejo buti po tokio gimdymo ...

Linkiu ir jums, kad pasimirstu gimdymo baisumai ... Nors .... turbut tai nelabai realu ... As irgi negaliu pamirst ... Noriu, bet neiseina ...
Bijau sekancio nestumo vien del tokio gimdymo unsure.gif
O Jus nenorit parasyt savos gimdymo istorijos? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 10 21, 18:53)
Aciu Jums  4u.gif Labai labai aciu  4u.gif Man labai svarbu sulaukt palaikymo, ypac is tu, kurie perejo per ta pati ka as su dukryte ..
Linkiu ir jums, kad pasimirstu gimdymo baisumai ... Nors .... turbut tai nelabai realu ... As irgi negaliu pamirst ... Noriu, bet neiseina ...
Bijau sekancio nestumo vien del tokio gimdymo  unsure.gif
O Jus nenorit parasyt savos gimdymo istorijos?  blush2.gif  4u.gif

Taip gera isgirsti,kad mazytei viskas gerai clap_1.gif. As irgi ejau per daktarus, privaciai,kad issiaiskint, kokia itaka turejo naudotos reples ir uzgriuvimas ant pilvo. Vienakart bemiegodamas pradejo dusti, melynuoti. Gerai,kad priimamasis salia.Nuvairavau be batu, persigandusi...diagnoze- gimdymo trauma...Liepe stebeti, sako,kad gali kartotis..Ne repliu, ne prievartinio isstumimo, o gimdymo trauma. Drasiai sakau,kad tai(gimdymas) buvo pats ziauriausias gyvenimo ivykis.Nesupraskit klaidingai, rezultata to ivykio dievinu,bet pacio proceso niekada nepavyks perteikti taip meniskai,kaip pavyko jums.
Atsakyti
QUOTE(Garbaliukas @ 2011 10 21, 19:49)
* Vienakart bemiegodamas pradejo dusti, melynuoti. Gerai,kad priimamasis salia.Nuvairavau be batu, persigandusi...diagnoze- gimdymo trauma..

**Drasiai sakau,kad tai(gimdymas) buvo pats ziauriausias gyvenimo ivykis.Nesupraskit klaidingai, rezultata to ivykio dievinu,bet pacio proceso niekada nepavyks perteikti taip meniskai,kaip pavyko jums.

*Va, pas mus sitai kartojosi iki 2 men. blink.gif drinks_cheers.gif Pats pirmas kartas buvo baisiausias, kai ka tik buvom grize is GN .. Nusisukau 5 min. atsisukus radau ja juodos spalvos, net nebe melynos .. Paemiau ant ranku suglebusia, nekvepuojancia, be gyvybes zenklu .. Laikiau pasimetus ir mintyse jau atsisveikinau unsure.gif Taciau laime, kad vyras buvo salia, greit sureagavo ir atkrate .. Po to 6 men. miegojau viena akim ir su sviesa, vis sokinedavau ziuret ar kvepuoja .. Jetus jetus, nelinkiu to nei vienai mamai per ta praeit ka jums ir mums teko ..

**Suprantu unsure.gif Na, as 3 menesius po gimdymo modeliavau mintyse ir bandziau isspaust kuo svelniau, stengiaus labai neuzakcentuot to pacio baisumo ir kaip po to jauciaus .. Norejau perteikt tik kas buvo gera is to viso laiko ..

p.s. Negalvojau, kad ir LT dar naudojamos reples, nes tarkim yra daug gimdymo namu, kuriuose ju jau seniai atsisake ... unsure.gif
Cia tai man naujiena
ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 21 spalio 2011 - 20:16
QUOTE(Domke @ 2011 10 21, 21:13)
**Suprantu  unsure.gif Na, as 3 menesius po gimdymo modeliavau mintyse ir bandziau isspaust kuo svelniau, stengiaus labai neuzakcentuot to pacio baisumo ir kaip po to jauciaus .. Norejau perteikt tik kas buvo gera is to viso laiko ..

p.s. Negalvojau, kad ir LT dar naudojamos reples, nes tarkim yra daug gimdymo namu, kuriuose ju jau seniai atsisake ...  unsure.gif
Cia tai man naujiena
ohmy.gif

Ir Jums puikiai pavyko, mamyte 4u.gif Istorija nuostabi, o tuos baisumus aprasytus gali iki galo suprasti tik tai patyrusios verysad.gif O del repliu, tai taip, naudojamos pilnu tempu. Gal jei buciau didesniam mieste gimdziusi, kur specialistai geresni, kur i gimdyve ziurima kaip i zmogu, tuoj susilauksianti naujos gyvybes, o ne kaip i dar viena, atvaziavusia steneti, gal ir butu pavyke isvengti to, ka patyriau. O as, naivuole, su daktarais nesitariau, kysiu nedaviau, galvojau kad viskas bus tik gerai, juk as gimdau,juk tai sventa-ateina maziukas, juk svente didziausia!!! Ir padare svente gyvuliai.. po 14h nesivystancios gimdymo veiklos, privare mane skatinamuju kaip arkli ir pleste vaika isplese. keitesi pamaina, pavargo cackintis su manim ir padare taip, kaip jiems patogiau.Dievuliau, kad buciau zinojusi, jog taip yra elgiamasi!!!Tokie daktarai atima tikejima, sudarko, suzaloja ir paleidzia po penkiu dienu. Ir paraso-komplikuotas gimdymas. Bet niekur nerasi parasyti, kad jie patys ji tokiu padare.
Oj, uzsivedziau as cia lotuliukas.gif Rasau ir pyktis kyla! ne tame esme.
Sekmes, buckis Jums,mergaites, ir kuo grazesniu akimirku!!
Atsakyti
QUOTE(Garbaliukas @ 2011 10 22, 15:11)
kur i gimdyve ziurima kaip i zmogu, tuoj susilauksianti naujos gyvybes, o ne kaip i dar viena, atvaziavusia steneti, gal ir butu pavyke isvengti to, ka patyriau.

ir pleste vaika isplese. keitesi pamaina, pavargo cackintis su manim ir padare taip, kaip jiems patogiau.Dievuliau, kad buciau zinojusi, jog taip yra elgiamasi!!!Tokie daktarai atima tikejima, sudarko, suzaloja ir paleidzia po penkiu dienu. Ir paraso-komplikuotas gimdymas. Bet niekur nerasi parasyti, kad jie patys ji tokiu padare.


Vel negaliu nepaantrinti Jums, skaitau kaip savo parasyta drinks_cheers.gif unsure.gif Pas mane lygiai tas pats - ilgas gimdymas, keitesi pamaina ir buvo skubama kuo greiciau uzbaigt, kad medikam but patogiau ... Bet niekas negalvojo apie mama ir kudiki ..

Aciu dar karta uz grazius zodzius, aciu kad paraset ... Sekmes ir Jums, aukit sveiki ir kad antras gimdymas Jums teiktu tik grazius prisiminimus, kuriuos paliktu tik mylintys savo darba medikai 4u.gif
Atsakyti
OI, na ir istorijele, siurpas lakste beskaitant. verysad.gif
va tokiu istoriju kai pasiskaitai,tai atgyja prisiminimai ir astuoniu metu senumo...brr...vis delto saunuole autore kad pasidalino 4u.gif .manau,pasidalintas skausmas visada lengviau isgyvenamas.sekmes jums ir aukite sveiki.
Atsakyti
ech kiek teko iskest, ne, bet mazyle viska atperka! wub.gif aukit sveikutes smile.gif
Atsakyti