Įkraunama...
Įkraunama...

Prašau pagalbos

baisu,prisimenu kaip as gavau parama dziaugiausi kiekvienu daiktu.
Atsakyti
SONATA,IDEK NUOTRAUKYTES DAIKTU KAD MAMOS NUSIRAMINTU ;)IR PARODIK TA KALDRYTE ,KAIP INAI ATRODO smile.gif
Atsakyti
vat tame ir reikalas kad dekingumo nera...
Papildyta:
tai isisvaizduok kaip ji po 5 menesiu atrodys....po zeme nuvalkiota....
Atsakyti
http://www.mamyciukl...ugios-akimirkos
Atsakyti
TIESIOG apsalau... faktiskai vos ne paskutinius atidaviau, savo kasni turima pusiau ir jai, Nikte zinau taip pat... nu zinai... ir kaldryte tinkama ant zemes, o as jau buvau masciusi atliekama vesti... nea, jau geriau as palauksiu, gal mano artimesniems prireiks ir padejusi sugiai palaikysiu....
Atsakyti
QUOTE(EuroMama @ 2011 07 15, 14:33)
TIESIOG apsalau... faktiskai vos ne paskutinius atidaviau, savo kasni turima pusiau ir jai, Nikte zinau taip pat... nu zinai... ir kaldryte tinkama ant zemes, o as jau buvau masciusi atliekama vesti... nea, jau geriau as palauksiu, gal mano artimesniems prireiks ir padejusi sugiai palaikysiu....

tai ir pasilaikykit nereikalauju gi!gal ir persistengiau kad taip pasakiau,bet pasakiau tiesa,be to iswedet is kantrybes!
Atsakyti
Moderatoriu pagalba nepakenktu, rakinant tema rolleyes.gif
Atsakyti
palaukit greit uzrakins.tik man gaila yra tos mergytes labai....
Atsakyti
mieloji sonata galiu pasakyti kaip subrendusi moteris..negalima smerkti tu kurios tau zada pagalba...ir negalima issikalineti kaip tu katik padarei..viska su sudu sumaisiai tik tu pati..tai yra labai didelis netaktas visas tau gerybes suvestas pavadinti vabalais ir dar ten velnias sino kuo..ir suteita parama nusispjauti...tu gal norejai kad tau is senuku nauja kaldra buciau nupirkusi...nu negalima taip...visi zmones tau pagelbetu ir pagelbes tik kantrybes..o tu lengvai uzsidirbti pagalvojai, jau klausimas per kelinta foruma sitaip darai.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estel@ @ 2011 07 15, 14:44)
palaukit greit uzrakins.tik man gaila yra tos mergytes labai....

nereikia gailetis,mergaite priziureta,tegul rakina tema,bent nejuodins niekas. Kaldrytes foto turiu,neturiu galimybes anksciau sukelt negu wakare.ant kaldrytes musas demes,wietom wata isskidus,pelesiu kwapas.nors kaldryte isplowiau,ir lauke buwo,bet wistiek,waika klot tokia noretumet pacios nemanau. Nera nereiks klosiu kaip praita ziema daug,nors tai nera gerai.aciu wisoms.
Atsakyti
QUOTE(Jaunoji mamyte123 @ 2011 07 15, 15:14)
Nikte atsiprasau bet esi prie kabi,kreditas senokai paimtas pries mama atleidziant is darbo,is jo buwo taisyta masima,siltintas namas is widaus,nors tai nepadejo,kadangi nebaigti nei remontai,o ir rastai ispuwe.mama negauna neygalumo uz sese,nesakiau taip,sakiau kad gyd sake jog priklauso o tie kas suteikia pasake ne.tewai tik db maisto paketus gaus.o del kaldrytes tinkama tik ant zemes woliotis o ne waikui miegot. Ir as nesipainioju,rasau greit gal ka ir neteisingai parasiau.

padovanokit man kas nors tokią kaldrytę, ji būtų naudajama tikrai ne ant žemės volioti. Tai kodėl jos vakar neparodei? Kodėl sakei kad turi tik vasarinę? Klausimų daug, bet gali nebesiteisinti nes situacija ir taip labiau negu aiški.

QUOTE(linestra @ 2011 07 15, 15:22)
O kas del kirmelyciu ir voriuku,buciau bent is dekingumo patylejus,gal zmogus tau paskutini kasni atidave,o tu.... man tiesiog truksta zodziu....

baikit juokus, nebuvo jokių kirmėlių blink.gif tiesiog pikta kad sugalvojamas toks melas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jaunoji mamyte123 @ 2011 07 15, 15:49)
nereikia gailetis,mergaite priziureta,tegul rakina tema,bent nejuodins niekas. Kaldrytes foto turiu,neturiu galimybes anksciau sukelt negu wakare.ant kaldrytes musas demes,wietom wata isskidus,pelesiu kwapas.nors kaldryte isplowiau,ir lauke buwo,bet wistiek,waika klot tokia noretumet pacios nemanau. Nera nereiks klosiu kaip praita ziema daug,nors tai nera gerai.aciu wisoms.

juodinat save pati. Jums žmonės padėti nori o juos visus padarėt taip kaip padarėt. Tad nereikia verkti kad vaikas kažko neturi, o pačiai pajudinti užpakalį. Ne dėl savęs, o dėl vaiko.
Atsakyti
ka jau dabar besakysi....ispasyta su demes, ir visa kita, gal susikta visa da..as viska isskalbiau..o kaldryte visada buvo kambaryje, tikrai negalejo niekas isismeti... o as tikrai tikiu kad geros tos kruopos buvo, jos ilgo galiojimo juk..
Atsakyti