Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

Taip atrodys FB jokių tapatybių nebus smile.gif nereikia nei like spausti užtenka nuorodą turėti kažkur išsiaugojus. FB kiek man žinoma nėra limito nuotraukoms. O visos kitos galerijos turi kažkokius apribojimus, nepatogumus ir t.t.
Atsakyti
nu bliamba, negi ir siandien nepapildys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 03 29, 12:18)
Taip atrodys FB jokių tapatybių nebus smile.gif nereikia nei like spausti užtenka nuorodą turėti kažkur išsiaugojus. FB kiek man žinoma nėra limito nuotraukoms. O visos kitos galerijos turi kažkokius apribojimus, nepatogumus ir t.t.

Bet jei kazkas paspaus patinka,tai uzsides ant sienos,o tada daug kas matys mirksiukas.gif
Atsakyti

bet i paieska ivedus JCREW - ismes g.gif
ai nzn.. man tas pats.. bet smagiau gal butu kokiam kitam, kad ir pakomentuot galetume.. tarkim, jei matau, kad toks megztukas jau yra, kad nekelt dar karta tos foto - tiesiog galetume pridet komentara, kad man su tokiais ir tokiais ismatavimais - reikejo tokio dydzio smile.gif
Atsakyti

na, jei ir yra kazkokie nuotrauku kiekiai riboti... As labai nepersu, bet FOTKI tikrai labai daug nuotrauku telpa.......
O del patogumo/nepatogumo, tai cia velgi... Ne visi gal ir FB registruoti... Na, ne 100 % zmoniu yra facebooke...

Ir siaip.... Kazkaip iskreipta ta facebooko f-ja gaunasi del tokiu visokius puslapiu.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 29 kovo 2011 - 11:24
QUOTE(Svajaaa @ 2011 03 29, 12:20)
Bet jei kazkas paspaus patinka,tai uzsides ant sienos,o tada daug kas matys mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

as buciau uz fotki.com cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 03 29, 11:21)
na, jei ir yra kazkokie nuotrauku kiekiai riboti... As labai nepersu, bet FOTKI tikrai labai daug nuotrauku telpa.......
O del patogumo/nepatogumo, tai cia velgi... Ne visi gal ir FB registruoti... Na, ne 100 % zmoniu yra facebooke...

Nereikia registruotis FB norint matyti tą puslapį mirksiukas.gif Užtenka paspausti nuorodą.

Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 03 29, 12:23)
Nereikia registruotis FB norint matyti tą puslapį  mirksiukas.gif Užtenka paspausti nuorodą.

Jusu valia, zinoma... 4u.gif 4u.gif
Man kazkaip toks puslapis FB visai nesiziuri.
Atsakyti
Reiktu apklausos del puslapio, nes matau, kad nieko nesigauna.. kur dauguma ten ir kurti. Buvo 4 pasiulyti psl, dbr penkta siulo doh.gif Auksuole turbut labai kantrus zmogus 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Whatever?, nesupykite, bet Jūs nors vieną nuotrauką jcrew turite padariusi, kad taip reiškiatės? kažkaip neužstrigo rolleyes.gif

Nu dabar kaip žiūriu tai gal ir fb normaliai, jei niekas nelaikins biggrin.gif o jei ką komentuot norėsim, tai čia temoj galėsim.. nu koks skirtumas galų gale kur cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 03 29, 12:29)
Whatever?, nesupykite, bet Jūs nors vieną nuotrauką jcrew turite padariusi, kad taip reiškiatės? kažkaip neužstrigo rolleyes.gif

Nu dabar kaip žiūriu tai gal ir fb normaliai, jei niekas nelaikins biggrin.gif o jei ką komentuot norėsim, tai čia temoj galėsim.. nu koks skirtumas galų gale kur cool.gif

taip, bet temos vis kuriamos naujos, ir tie komentarai dings biggrin.gif o del like'inimu, taigi belakas, sedintis kokiam Urugvajuj, ives i paieska Jcrew, jam ir ismes musu nuostabiasias lietuvaites lotuliukas.gif
taigi tiek pilna tu nuotrauku talpyklu, neliskim i ta soc.tinkla ax.gif blush2.gif cia tik mano nuomone cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2011 03 29, 11:27)
Reiktu apklausos del puslapio, nes matau, kad nieko nesigauna.. kur dauguma ten ir kurti. Buvo 4 pasiulyti psl, dbr penkta siulo doh.gif  Auksuole turbut labai kantrus zmogus 4u.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif
Naujoje temoje darom apklausa 4u.gif
Atsakyti