Taip atrodys FB jokių tapatybių nebus
nereikia nei like spausti užtenka nuorodą turėti kažkur išsiaugojus. FB kiek man žinoma nėra limito nuotraukoms. O visos kitos galerijos turi kažkokius apribojimus, nepatogumus ir t.t.

QUOTE(Auksuole @ 2011 03 29, 12:18)
nereikia nei like spausti užtenka nuorodą turėti kažkur išsiaugojus. FB kiek man žinoma nėra limito nuotraukoms. O visos kitos galerijos turi kažkokius apribojimus, nepatogumus ir t.t.

Bet jei kazkas paspaus patinka,tai uzsides ant sienos,o tada daug kas matys

bet i paieska ivedus JCREW - ismes

ai nzn.. man tas pats.. bet smagiau gal butu kokiam kitam, kad ir pakomentuot galetume.. tarkim, jei matau, kad toks megztukas jau yra, kad nekelt dar karta tos foto - tiesiog galetume pridet komentara, kad man su tokiais ir tokiais ismatavimais - reikejo tokio dydzio

na, jei ir yra kazkokie nuotrauku kiekiai riboti... As labai nepersu, bet FOTKI tikrai labai daug nuotrauku telpa.......
O del patogumo/nepatogumo, tai cia velgi... Ne visi gal ir FB registruoti... Na, ne 100 % zmoniu yra facebooke...
Ir siaip.... Kazkaip iskreipta ta facebooko f-ja gaunasi del tokiu visokius puslapiu....

QUOTE(Svajaaa @ 2011 03 29, 12:20)

as buciau uz fotki.com

QUOTE(Whatever? @ 2011 03 29, 11:21)
na, jei ir yra kazkokie nuotrauku kiekiai riboti... As labai nepersu, bet FOTKI tikrai labai daug nuotrauku telpa.......
O del patogumo/nepatogumo, tai cia velgi... Ne visi gal ir FB registruoti... Na, ne 100 % zmoniu yra facebooke...
Nereikia registruotis FB norint matyti tą puslapį

QUOTE(Auksuole @ 2011 03 29, 12:23)
Jusu valia, zinoma...

Man kazkaip toks puslapis FB visai nesiziuri.
Reiktu apklausos del puslapio, nes matau, kad nieko nesigauna.. kur dauguma ten ir kurti. Buvo 4 pasiulyti psl, dbr penkta siulo
Auksuole turbut labai kantrus zmogus

QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 03 29, 12:29)
Whatever?, nesupykite, bet Jūs nors vieną nuotrauką jcrew turite padariusi, kad taip reiškiatės? kažkaip neužstrigo
Nu dabar kaip žiūriu tai gal ir fb normaliai, jei niekas nelaikins
o jei ką komentuot norėsim, tai čia temoj galėsim.. nu koks skirtumas galų gale kur 

Nu dabar kaip žiūriu tai gal ir fb normaliai, jei niekas nelaikins

taip, bet temos vis kuriamos naujos, ir tie komentarai dings

taigi tiek pilna tu nuotrauku talpyklu, neliskim i ta soc.tinkla

QUOTE(Mangale @ 2011 03 29, 11:27)
Reiktu apklausos del puslapio, nes matau, kad nieko nesigauna.. kur dauguma ten ir kurti. Buvo 4 pasiulyti psl, dbr penkta siulo
Auksuole turbut labai kantrus zmogus

Naujoje temoje darom apklausa