Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

QUOTE(SaiMita @ 2011 03 29, 12:31)
taip, bet temos vis kuriamos naujos, ir tie komentarai dings  biggrin.gif o del like'inimu, taigi belakas, sedintis kokiam Urugvajuj, ives i paieska Jcrew, jam ir ismes musu nuostabiasias lietuvaites   lotuliukas.gif
taigi tiek pilna tu nuotrauku talpyklu, neliskim i ta soc.tinkla  ax.gif  blush2.gif  cia tik mano nuomone  cool.gif

Na jo, Tu teisi.. smile.gif
Bet žinok, jei koks urugvajietis norės pamatyt tai ir į googlę įvedes ras, kad ir kokiam viešam albume patalpinta bebūtų.. aš kažko ieškojau iš jcrew kaip realiai atrodo, tai tik save radau flirk'o nuotraukoj, nes pavadinimai rūbų panašūs buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 29 kovo 2011 - 11:36
tai gal kažuri sukurkit fotki ir sukelkit visas foto, pamatysit koks ten patogus valdymas ir nuotraukų žiūrėjimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 03 29, 12:32)
Na jo, Tu teisi.. smile.gif
Bet žinok, jei koks urugvajietis norės pamatyt tai ir į googlę įvedes ras, kad ir kokiam viešam albume patalpinta bebūtų.. aš kažko ieškojau iš jcrew kaip realiai atrodo, tai tik save radau flirk'o nuotraukoj, nes pavadinimai rūbų panašūs buvo biggrin.gif

lotuliukas.gif
nu taip, bet jei tikrai iesko kazko konkretaus 4u.gif bet jei tiesiog soc. tinklapy nori palike'int kad visi matytu lotuliukas.gif biggrin.gif

as nzn... cia tik mano nuomone. manau, reik balsuot smile.gif jei nubalsuosim uz FB - sueis, bet manau, kad pakankamai tu talpyklu prikurta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 03 29, 12:07)
bet izvelgiu pavoju FB, kad paskui puse Lietuvos JCrew apsirenge vaikscios  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

nu as jau tuoj pradesiu galvot kad tikrai nebepapildys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 03 29, 12:29)
Whatever?, nesupykite, bet Jūs nors vieną nuotrauką jcrew turite padariusi, kad taip reiškiatės? kažkaip neužstrigo rolleyes.gif

Ne, nesu .. Ir net neketinu to daryti smile.gif
O nuomone issakyti galima tik ikelus nuotrauka? Gerai, dabar zinosiu....

Tiesiog buvo klausimas, kur galima kelti nuotraukas... Pasiuliau pora man zinomu taplyklu....
Ok, daugiau sioje temoje nerasysiu nieko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 29 kovo 2011 - 11:52
Kas čia šiandien darosi box.gif bigsmile.gif biggrin.gif

Aš tai pvz. laukiu kol papildys kol jūs čia kariaujate. Baisiai noriu vienos suknutės nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 29 kovo 2011 - 11:47
nu, mergai, kam jus taip doh.gif unsure.gif taigi taip graziai draugavom.. biggrin.gif

nu ir as nesuprantu.. negi liksim be papildymo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 03 29, 12:42)
O nuomone issakyti galima tik ikelus nuotrauka?  Gerai, dabar zinosiu....
Tiesiog buvo klausimas, kur galima kelti nuotraukas... Pasiuliau pora  man zinomu taplyklu....
Ok, daugiau sioje temoje neraysiu nieko  4u.gif  4u.gif

oj ne, nepabėkit, rašykit 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 03 29, 12:42)
O nuomone issakyti galima tik ikelus nuotrauka?  Gerai, dabar zinosiu....
Tiesiog buvo klausimas, kur galima kelti nuotraukas... Pasiuliau pora  man zinomu taplyklu....
Ok, daugiau sioje temoje neraysiu nieko  4u.gif  4u.gif

Ok, ačiū Jums už tai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos gal kas turi is factory si megztuka, idomu kaip realiai jis? g.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/30735.jsp
Atsakyti
truputi papilde, padaugejo 30-cia prekiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorella @ 2011 03 29, 12:52)
truputi papilde, padaugejo 30-cia prekiu smile.gif

Man kaip rode 548 taip ir teberodo
Atsakyti