Labas
QUOTE(oddity @ 2012 05 31, 17:52)
1. Smėlio skulptūrų parkas jau nebe 8eur, o 9eur. Seku visas kainas, naujausią tokią radau jų oficialiame puslapyje
2. Yra kombinuotas bilietas - 15eur (sutaupote 3eur nuo žmogaus - apsimoka). Jeigu lankysite visus tris objektus, tai tikrai geras variantas
Loxxy, kokius objektus pasirinkote lankyti Lisabonoje?
1.

Matyt tai ir bus argumentu ten nevykti
Dar prieš mėnesį tame pačiame puslapyje, kaina buvo 8 eur
2. Žinau, bet vis dar svarstau, gal vieną iš vienuolynų išvis aplenkti
Dėl Lisabonos aš išvis ją būčiau aplenkus, kartu su Faro ir Portu

Man tų didmiesčių komandiruočių metu užtenka, noriu į laukinius paplūdimius, kalnus, šmirinėti, rečiau turistų lankomais nacionalinio parko keliukais. O, bet, tačiau kadangi keliauju ne viena, gavau ultimatumą bent vieną didmiestį įtraukti

, bet Lisabonoj nieko įpatinko apar "must see" objektų nėra numatyta: Belemo bokštas, Jeronimo vienuolynas, Castelo de Sao Jorge, vakarinis paklaidžiojimas po Alfama kvartalą.
QUOTE(Stella7 @ 2012 05 31, 18:56)
1. Na mums 115 euru dviems zmonems isejo lankytini objektai Sintroje mes rinkomes tik Mauru ir Penos pilis uz 14euru/zm. Ir uzteko visai dienai mums ju per akis Del vienuolynu nemanau kad verta i visu vidu eiti, uztektu ir vieno manau Bet aisku kiekvieno skirtingi norai

Mums uzteko Batalha vidu apziuret
2. Mes rasdavom uz 7 -10 euru/zm. be gerimu, karta ir uz 5eurus/zm. pavalgem
3. Vaziavom nemokamu
Mes dviese per 17 dienu isleidom apie 7000lt su viskuo
As nemaciau, kad kas plukdytu is Sagres, tik is Lagos
1. Kiekvienam savo

Aš Sintros lankymo aplenkiant Quinta da Regaleira pilį neįsivaizduoju. todėl mes privalom aplankyti tris: Maurų, Penos ir Quinta

2. Dėkui
3. Mums neišdegs. Kilometražai per dieną numatyti galingi, o automobilyje bus trimetis vaikas. Negalėsim sau leisti, del kelių eurų sutaupymo, mašinoje praleisti pora valandų daugiau
Ilgai buvot. Per tiek visą Portugaliją iššukuočiau
QUOTE(Ingel @ 2012 05 31, 19:37)
Smagu girdėt

Bus įdomu pamatyti nelankytas vietas, nes pas jus planuose tokių mažiau tradicinių lankytinų vietų.
Jau kad prisižadėjau, tai bent apie tas mažiau lankomas būtinai pasipasakosiu