Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalija

QUOTE(Vilienė @ 2011 11 26, 14:06)
Noriu paklausti, kokie orai buvo rugpjūčio mėnesį? Tikriausiai apsistotume kažkur piečiau, netoli Faro, tai manau kad turėtų būti karšta, bet kai į veidą pučia vandenynas  g.gif
dar klausimas -  kas buvot šią vasarą - kokios ten jų maisto kainos? gal kas galit plačiau pakomentuoti - labai laukiu  4u.gif

mes buvom rugsejo pab. - spalio pradzioj, oras buvo labai karstas. visa laika apie 30, kartais iki +34, diena jau ir sunku istvert buvo. dabar pagalvojau vasara gal net vesiau buna smile.gif
parduotuvese kainos kaip pas mus, kai kas net zymiai pigiau, ypac tokie produktai kur pas mus neipirksi, visokie idomesni vaisiai, sviezia zuvis, mesa. kavinese vienas patiekalas 8-12 euru, daznai uztenka dviems vieno nes porcijos baisiai dideles (nu gal ne visur, bet mums taip vis pasitaikydavo). labai skanu ir pigu kava, pyrageliai, spaustos apelsinu sultys.
Atsakyti
sveiki:)
patarkit man žaliai. sausio vidury noriu nuskrist į Portugaliją, bet reikia kuo pigiau, nes finansai visgi įpareigoja taupyt, kiek skaičiau, ieškojau, tai pigiausiai išeina su persėdimu, bet nelabai žinau, kaip tai viskas vyksta( gyvenime neskridau su persėdimais). kiek supratau, reiktų nuskristi iki Frankfurto, o paskui jau i Porto? kaip geriausia pirkti, ar tų pačių avialinijų ar skirtingų, nes žiūrinėju Rynair, tai niekaip nerandu pigesnio skrydžio , kad skrydžiai daugmaž būtų netoli vienas kito, tektų praleist naktį frankfurte ir kaip tada su bagažu gaunasi? atsiprašau už kvailus klausimus tiesiog neteko skristi su persėdimu...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taipbuna @ 2011 12 10, 15:31)
tektų praleist naktį frankfurte ir kaip tada su bagažu gaunasi?

skridom būtent taip smile.gif o kas su bagažu? išlipi iš vieno lėktuvo, pasiimi bagažą, prieš sėdant į kitą lėktuvą atiduodi bagažą į jį.
Atsakyti
QUOTE(taipbuna @ 2011 12 10, 20:22)
supratau, tiesiog susimėčiau tuputi. dėkui už atsakyma:)

nieko tokio truputį susimėtyt mirksiukas.gif pvz jei skrenda kompanija suaugusių tai visai nieko tokio ir persėst ir palaukt... bet aš planuoju skrist su 3 vaikais, tai noriu kuo mažiau visokių patrepsėjimų oro uostuose doh.gif bet tiesiog susėdi ir skaičiuoji - kiek ir už kiek gali sau leisti 4u.gif
Atsakyti
aš skrisiu viena, tai truputi baugoka..trečia diena dėliuojuos ieškau pigiausio varianto ir jau pasimėčiau tarp visko.norisi kuo pigesnio varianto...Žiūrėjau ir per Edinburgą ir per Dubliną ir Frankfurtą, kainos vistiek susidaro gana didelės..ech na kodėl nėra tiesioginio reiso, kaip būtų patogu:)
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2011 11 04, 12:26)
Tiesa, aš dar turiu mintį su savo auto važiuoti, bet mano šeima nelabai...

Mano vyras labai nori smile.gif Bet aš skeptiškai į tai žiūriu... ~ 4000 km į vieną pusę, kelių mokestis ~ 100 eur į vieną pusę, tai paskaičiavus kelių mokestį ir kurą pirmyn atgal ir dar tarpines nakvynes įskaičiavus mums reikia mažiausiai 4000 Lt - daug cool.gif Už tokią kainą, manau, ir skrydis su bagažu, ir mašinos nuoma, ir dar nakvynė pigesnė išeitų g.gif
Papildyta:
QUOTE(akcent @ 2011 11 04, 10:40)
Planuojame kol kas nuo gegužės 24 iki... Priklausys nuo bilietų kainos, bet norisi gegužės pabaigoje.

Kodėl toks pasirinkimas? Įdomu, nuo gegužės vidurio jau veiks viskas ar dar bus neišsijudinęs sezonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(taipbuna @ 2011 12 10, 15:31)
sveiki:)
patarkit man žaliai. sausio vidury noriu nuskrist į Portugaliją, bet reikia kuo pigiau, nes finansai visgi įpareigoja taupyt, kiek skaičiau, ieškojau, tai pigiausiai išeina su persėdimu, bet nelabai žinau, kaip tai viskas vyksta( gyvenime neskridau su persėdimais). kiek supratau, reiktų nuskristi iki Frankfurto, o paskui jau i Porto? kaip geriausia pirkti, ar tų pačių avialinijų ar skirtingų, nes žiūrinėju Rynair, tai niekaip nerandu pigesnio skrydžio , kad skrydžiai daugmaž būtų netoli vienas kito, tektų praleist naktį frankfurte ir kaip tada su bagažu gaunasi? atsiprašau už kvailus klausimus tiesiog neteko skristi su persėdimu...smile.gif

Sveika,
Gali bandyt ieskot per ryanair ir wizzair smile.gif Ir nereikes laukt per nakti kito skrydzio. Arba dar paprasciau, ka mes darem, tai paprasyk pagalbos per www.atvaziuoju.lt. Jie nemokamai suranda pigiausia skrydi norimai datai ir dar gali bilietukus uz tave nupirkt bigsmile.gif As emailu ir skype bendravau su jais. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stella7: 12 gruodžio 2011 - 08:33
mes skridom su Lufthanza per Frankfurtą, vasarą gavosi beveik per pusę pigiau nei su Ryanair doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2011 12 11, 21:48)
Kodėl toks pasirinkimas? Įdomu, nuo gegužės vidurio jau veiks viskas ar dar bus neišsijudinęs sezonas g.gif

Tiesiog mums gegužės mėnuo idealiausias būna keliauti. Nemėgstame karščio, kuris varo iš proto, nemėgstame stumdytis su būriais turistų.
Bet vis dėl to, nors ir su dideliu noru buvau, nors ir sakiau, kad truks pliš mes Portugaliją pamatysime vasarą (pavasarį), bet: žmogus planuoja, Dievas juokiasi unsure.gif Taigi lieka ši graži kelionė suplanuota nuo A iki Z bet ateinančią vasarą nebus įgyvendinta. Taigi bent kol kas šioje temoje beliks man kaupti kitų patirtis ir baltai pavydėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2011 12 12, 09:09)
Sveika,
Gali bandyt ieskot  per ryanair ir wizzair smile.gif  Ir nereikes laukt per nakti kito skrydzio. Arba dar paprasciau, ka mes darem, tai paprasyk pagalbos per www.atvaziuoju.lt. Jie nemokamai suranda pigiausia skrydi norimai datai ir dar gali bilietukus uz tave nupirkt bigsmile.gif As emailu ir skype bendravau su jais. Sekmes 4u.gif

pasiknisus interneto platybybėse ir aš juos atradau, kolkas jų pagalbos dar neprašiau, bet i favoritus įsikėliau:) vakar visą vakarą prasedėjau dėliodama įvairius skrydžius, tai susidėliojau su ryanair per Milaną, atgal per Frankfurtą. na ką šian susidėliosiu darbe tom dienom atostogas ir jei viskas gerai - bus pirmoji mano savarankiška kelionėsmile.gif oi kaip laukiu:)
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2011 12 11, 22:48)

Mes buvom gegužę, berods nuo 18d. Sezonas kurortiniuose miesteliuose pilnai išsijudinęs, gatvės prekyba, barai, kavinės,pasiplaukiojimai į vandenyną, žmonių ne minios, bet nemažai, jei į paplūdimy vėliau, tai ir vietos paieškot reikia. Lisabonoj tikriausiai visada pilna turistų, lankytinuose objektuose kai kuriuose net nebelaukėm, Sintroj žmonių labai daug buvo. Jei norėsit lankyt smėlio skulptūras, tai ten pabaigoj gegužės atsidaro. Laukiniuose paplūdimiuose buvom vieni arba beveik vieni.
Na ir žinoma nebus tokio karščio, kuris apsunkintų kelionę. Pietuose nukepėm jau pirmom dienom. Bet oras kaip oras vienais metais taip, kitais kitaip.
Papildyta:
QUOTE(akcent @ 2011 12 12, 10:36)
Bet vis dėl to, nors ir su dideliu noru buvau, nors ir sakiau, kad truks pliš mes Portugaliją pamatysime vasarą (pavasarį), bet: žmogus planuoja, Dievas juokiasi unsure.gif  Taigi lieka ši graži kelionė suplanuota nuo A iki Z bet ateinančią vasarą nebus įgyvendinta. Taigi bent kol kas šioje temoje beliks man kaupti kitų patirtis ir baltai pavydėti 4u.gif

Gaila, kad planai keičiasi, bet per tą laiką dar labiau subrandinsit kelionę. Mes taip pat jau gal antrus metus JAV planuojam, o kaip bus , bus matyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingel: 12 gruodžio 2011 - 18:10
taipbuna ,nebutina taip sudetingai delioti mirksiukas.gif Mes siemet sausio menesi pirkom bilietus is Lufthansos,Vilnius-Frankfurtas-Lisabona ir atgal su bagazu bilietas kainavo 600lt zmogui birzelio menesiui.Jokiu rupesciu,geras servisas,jokio lakstymo su bagazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 12 gruodžio 2011 - 20:26