QUOTE(Mergiona @ 2011 03 31, 01:41)
O gal man galetu kas paaiskint kaip visgi to investicinio draudimo pinigai skaiciuojami. Ziurejau 70 ir 100lt imokas lyg aisku buvo, kaip man sake 11lt rizikos, 6lt- administravimas, 5% banko pelnas, tai mazai investuojasi, mazai sukaupi, kaip ir aisku. BET siaip [pabandymui ivedziau imoka 1000lt/men ir gavau per pirmus metus:
sumoketa 12 000
sumoketa pritaikius lengvata 10 200
sukauptos sumos prognoze 5844
sorry, o kur 6000 su virsum "isgaravo"?

Gaunasi per men atskaito ne man isvardintus kelis litus uz rizikas bet po 500

kur jie eina???
QUOTE(pagyvenus @ 2011 03 31, 07:26)
Mokesčių struktūra ten paini, toks jausmas, kad "ctob nikto nie dogadalsia" viskas padaryta. Skaičiuoja nuo visokių galų - nuo įmokos, nuo investicinio atidėjimo, dali visada, kitą dalį kažkiek tai metų. Jau rašiau - nuo 100 Lt visokiems mokėjimas atitenka netoki 35 Lt.
Ir iš kitos pusės tai yra nuolatinis finansinis įsipareigojimas. Gerai, kaip drausminanti priemonė (gal). Bet jei tikrai realia truks lėšų, tai pasidarys smaugianti priemonė. Kam jums dabar dar viena virvė ant kaklo, savanoriška.
Pamirškit Jūs kuriam laikui tą investicinį draudimą. Apdrauskit paprastu save ir vaikus metams ar dviems. Jei noras nepraeis - pasiaiškinsit vėliau.
Kaip jau rašiau, priklauso nuo draudimo kompanijos. Vienos per pirmuosius sutarties metus atskaičiuoja didelę administravimo mokesčių sumą, o vėliau nebeima tų mokesčių. Kitos atskaičiuoja mažą sumą, bet kiekvienais metais.
Reikia žiūrėti prognozę ne pirmiems metams, o laikotarpio pabaigai.
70 Lt - labai maža įmoka ir akivaizdu, kad santykinai didelę jos dalį suvalgys rizikos mokesčiai. Ne kažin kiek pavyks sukaupti

Aš irgi patarčiau neskubėti.