na as zinau kad mano vaikai megsta dribsnius su pienu todel stengiuos kad namie ju butu .. ir nemanau kad cia ispindejimas. kai pati noriu sokolado, krabu ar kebabo irgi sau nusiperku, tai kodel vaikas neturi teises noreti kazko ko nenorime mes.. nepirkti dribsniu vien todel ar surelio kad as ju nemegstu?

jei tarkim zinau kad vakare bus kugelis, nes jo norime mes su vyru tai vaikam pasirupinu kad butu kazkas kito. man atrodo naturalu ir jei vaikas nemegsta kugelio as jam duosiu varskes , dribsniu, surelio , makaronu ar dar ko nors

pvz mano vaikai daug ko nevalgo: picu, hamburgeriu, kugelio, cepelinu, surio, kecupo, majonezo, silkes, grybu... ir t.t
nemegsta lai nevalgo , as irgi saltienos nevalgau

zodziu namie yra to ka megsta kiekvienas

tam ir turi vaikai mamas o ne darzelyje gyvena kad mamos juos palepintu

buna karta per savaite darzelyje darzoviu troskinys vakarienei, tai ta diena manoji jo suvalgo sauksteli o grizta namo isbadejusi... bet tai jeigu vaikai neskanu....
tiesa miau is tiesu nieko gero ... magijos varskyte man ir skanesne ir sudetis geresne.
o siaip maistui kazko vistiek nepritaupysi.. manau taupyt reikia pradet nuo pramogu, skuduru, o ne nuo maisto .. nors ir man kartais atrodo kad vejais praleidziam belekiek pinigu bet nevalges nebusi... geriausiai tauposi iki algos... kai galvoju na va siandien perves tai nuo korteles kitos neimsiu , dar visko turiu ryt jau apsipirksiu... ir kai neperveda kita diena galvoju ta pati

kol susivokiu kad tikrai jau reikia vaziuot apsipirkt...
man asmeniskai tie dideli apsipirkimai sutaupyt nepadeda as kaip tik jei perku daznai tai nusiperku tik to ko ta diena reikia, uzbegu zinau nera: duonos, surio ir grietines pagriebiu ir begu lauk.. o jei jau tai didysis uzsipirkimas tai gaunas: ir to paimsiu ir to paimsiu juk dar visa savaite valgysim ir ta suvalgysim ir gal to noresim