Įkraunama...
Įkraunama...

kaip susitaupyti, jei gyvenimas to daryti neverčia

Kadangi nesupratau šio post'o ryšio su akstesniu, nekomentuosiu 4u.gif

QUOTE(Almost @ 2011 04 12, 07:10)
aš galiu pasakyt truputį kitaip - kartais žmonės turi galimybę pardavinėti originalius rūbus už savikainą +10% ar 50% kainos, o kartais jiems tenka prie tos savikainos pridėt 100% ar net dar daugiau  mirksiukas.gif komentarų daugiau nebus dėl būtent šio mano post'o..
beje - kodėl taip sakau? nes mačiau konkretų pavyzdį su žinomo gamintojo striuke  smile.gif ir baltarusiškų etikečių rūbų (net ir apatinių, tarp kitko, labai gerų ir giriamų) yra pardavinėjama ne tik turguje, bet ir tokioje Laumoje berods (bijau tiksliai sumeluot, bet vienoje iš Akropolio parduotuvėlių)  smile.gif

Atsakyti
As karta sau dovana pasidariau: nusipirkau basutes batu pardeje toje gatveleje kur prie buvusio Vaiku Pasaulio, na, galvojau, leisiu sau ne Gariunines, ir kainavo nemazai, mokslu baigimo proga paepinau save. Ta pati savaitgali, tos pacius, su ta pacia dezute ir etikete pamaciau Gariunuose uz trecdali kainos sad.gif

Kate isvaziavo tirtis, dar minus 30gramu per 3 paras sad.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2011 04 12, 11:13)
Kadangi nesupratau šio post'o ryšio su akstesniu, nekomentuosiu  4u.gif

Elementaru gi, Vatsonai: perku striukę Puma (kaip pvz.) iš parduotuvės - sumoku už ORIGINALIĄ 500Lt. Perku Puma striukę lygiai tokią pat su visom etiketėm ir kitais ORIGINALUMO įrodymais iš žmogaus - sumoku ~200Lt. Skirtumas taupymo atžvilgiu yra? Yra. Tik priekainyje skirtumas dėl tam tikrų priežasčių mirksiukas.gif čia apie tą fuflo pigesnį ar brangesnį turguje/iš žmogaus ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Merginos, ne i tema, bet kadangi kartais [pasisakau cia, tai leisiu sau -gal kuri turit/zinot kokios valandines auklytes kontaktus? Musiske zada iseiti nuo geguzes i normalu darba, tai as turesiu mazge i darza pradeti leisiti, tai man pagrinde reiktu ligos atveju, kartais vakarais.

Butinai reikia kad vairuotu, nes gyvename uz miesto.
Atsakyti
Aaa.. dašilo 4u.gif Aš irgi mielai tokią iš žmogaus nusipirkčiau, bet kur tą žmogų rasti g.gif Ar turit omeny, kad ir turguje originalių daiktų būna? Gal reiktų man bendram išprusimui iki jo kada nuvažiuoti...

QUOTE(Almost @ 2011 04 12, 08:20)
Elementaru gi, Vatsonai: perku striukę Puma (kaip pvz.) iš parduotuvės - sumoku už ORIGINALIĄ 500Lt. Perku Puma striukę lygiai tokią pat su visom etiketėm ir kitais ORIGINALUMO įrodymais iš žmogaus - sumoku ~200Lt. Skirtumas taupymo atžvilgiu yra? Yra. Tik priekainyje skirtumas dėl tam tikrų priežasčių  mirksiukas.gif čia apie tą fuflo pigesnį ar brangesnį turguje/iš žmogaus ir t.t.  smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Mergiona @ 2011 04 12, 08:17)

Kate isvaziavo tirtis, dar minus 30gramu per 3 paras sad.gif

Bet kaip keista.. Paprastai gyvūniukai kai pasiligoja, tai į maistelį nė nežiūri, bet čia matyt kažkokia organizmo resursus sekinanti ligelė. Laikykitės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2011 04 12, 13:17)
Aaa.. dašilo  4u.gif  Aš irgi mielai tokią iš žmogaus nusipirkčiau, bet kur tą žmogų rasti  g.gif  Ar turit omeny, kad ir turguje originalių daiktų būna? Gal reiktų man bendram išprusimui iki jo kada nuvažiuoti...

apskritai turguje žvalgausi ne tiek į originalias prekes etiketės klausimu, kiek į originalias išvaizdos smile.gif nežinau, iš kokio Jūs mieste, bet štai vienam mažesniam miestuky žinau turgelį ir mb vedė dar rodyt žmogų, iš kurio pirko kedus - originalius, realiai esančius tokio modelio internete publikuojamus būtent to ženklo, apskritai mačiau tikrai tokių prekių, kurios ir kaina visiškai patrauklios, ir originalios smile.gif žmogus tiesiog perkausi prekybai sau, užsimeta kažkokį antkainį, kad apsimokėtų jam ir va prekiauja, nes turi paklausą.
dar būna žmonės prekiauja iš namų, tada nereikia jiems mokėt už vietą smile.gif realių tokių pavyzdžių žinau kelis (draugai, geri, normalūs, patikimi, o ne VBS - Viena Boba Sakė agentūra smile.gif ). Taip kad manau, jog pasidomėjusi tikrai galite rasti informacijos/kontaktų apie tokius žmones, kurie tiek turguj, tiek namie prekiauja tais pačiais daiktais, kuriais ir parduotuvėse...

Beje, dar toks niuansas - Urpėjos tinklas, ne kartą girdėjau, suknelėmis prekiauja tiesiai iš Gariūnų/kitų turgaviečių. Tik štai kainų skirtumas būna 1.5-2 kartai smile.gif O Urpėja mūsuose pakankamai mėgiama, Akropolyje štai yra parduotuvė, vadinasi apsimoka išsinuomoti jiems patalpas iš paklausos/pirkėjų kiekio..
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 12, 10:21)
\nežinau, iš kokio Jūs mieste, bet štai vienam mažesniam miestuky žinau turgelį ir mb vedė dar rodyt žmogų, iš kurio pirko kedus - originalius, realiai esančius tokio modelio internete publikuojamus būtent to ženklo, apskritai mačiau tikrai tokių prekių, kurios ir kaina visiškai patrauklios, ir originalios  smile.gif
dar būna žmonės prekiauja iš namų, tada nereikia jiems mokėt už vietą  smile.gif realių tokių pavyzdžių žinau kelis (draugai, geri, normalūs, patikimi, o ne VBS - Viena Boba Sakė agentūra  smile.gif ). Taip kad manau, jog pasidomėjusi tikrai galite rasti informacijos/kontaktų apie tokius žmones, kurie tiek turguj, tiek namie prekiauja tais pačiais daiktais, kuriais ir parduotuvėse...

Aš iš Vilniaus. Sudominot g.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2011 04 12, 13:31)
Aš iš Vilniaus. Sudominot  g.gif

na, Jūsų pusėj nieko tokio nežinau/nesidomėjau niekad tuo smile.gif todėl nelabai kuo galiu padėt..

bet šiaip galiu pasakyt, kad ne tik rūbų/avalynės pardavime tas vyksta. tų pačių rankdarbių (siuvimo, karoliukų, įrankių rankdarbiams ir t.t.) žinau vietą pigiau, nei kad pačiam turguj - žmogus štai pats turi savo patalpas, gal viršuj jų gyvena, pats vežasi viską iš lenkų ir antkainį metasi kur kas mažesnį, nei kad TOKIE patys daiktai kainuoja kad ir turguj smile.gif
Atsakyti
tai visgi griztam prie temos. kurgi tas matosi susitaupymas.?? apart stripulio (bet ji sirgo, tai gal nesiskaito smile.gif ) niekas kaip ir nesitaupo, nes "gyvenimas nevercia". biggrin.gif tai vot tep. tai kokias darom isvadas?

nes as tik skaitau cia.
man gyvenimas tai vercia taupyt.
Atsakyti
Na, mano sio pirmo menesio tikslas buvo issiaisikinti kur dingsta pinigai. Tai matau, kad tikrai neislaiaujam, daug atima mokesciai, paskola bei gyvybes draudimai, investiciniai fondai -t.y. taupymas, pradetas anksciau.

Tikslas kol kas toks pats -neilisti i kreditines, nes ankstesniais menesiais tokiu metu mes jau budavome jas "praeme". Tai as manau, akd man taupymas zenkliai matosi.

Beje, siandien sutaupiau 200 lt, nes nereikejo gydytojai padekos duoti, nes gydytojos tiesiog nebuvo, prieme kita.
Atsakyti
pas mane irgi kolkas matosi sutaupymas ant maisto... Aišku, jei per likusias dienas nepavarysiu per daug...
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 12, 13:21)
apskritai turguje žvalgausi ne tiek į originalias prekes etiketės klausimu, kiek į originalias išvaizdos  smile.gif nežinau, iš kokio Jūs mieste, bet štai vienam mažesniam miestuky žinau turgelį ir mb vedė dar rodyt žmogų, iš kurio pirko kedus - originalius, realiai esančius tokio modelio internete publikuojamus būtent to ženklo, apskritai mačiau tikrai tokių prekių, kurios ir kaina visiškai patrauklios, ir originalios  smile.gif žmogus tiesiog perkausi prekybai sau, užsimeta kažkokį antkainį, kad apsimokėtų jam ir va prekiauja, nes turi paklausą.
dar būna žmonės prekiauja iš namų, tada nereikia jiems mokėt už vietą  smile.gif realių tokių pavyzdžių žinau kelis (draugai, geri, normalūs, patikimi, o ne VBS - Viena Boba Sakė agentūra  smile.gif ). Taip kad manau, jog pasidomėjusi tikrai galite rasti informacijos/kontaktų apie tokius žmones, kurie tiek turguj, tiek namie prekiauja tais pačiais daiktais, kuriais ir parduotuvėse...

Beje, dar toks niuansas - Urpėjos tinklas, ne kartą girdėjau, suknelėmis prekiauja tiesiai iš Gariūnų/kitų turgaviečių. Tik štai kainų skirtumas būna 1.5-2 kartai  smile.gif O Urpėja mūsuose pakankamai mėgiama, Akropolyje štai yra parduotuvė, vadinasi apsimoka išsinuomoti jiems patalpas iš paklausos/pirkėjų kiekio..

O man lb stipriai pradejo pasijausti, kai nebeinu siaip pasivaikscioti per pvz. akropoli, nes pastoviai kokia akcijine smotke parsinesdavau. Del originalumo, tai as labai pamegau TH ir perku cia SM Kokybe super thumbup.gif , vaikams perku dabar pagrinde Ecco batus, jie brangus, bet velgi cia SM yra zyyymiai pigiau nei parduotuvej. Kadangi maniskiai labai nudrengdavo, cia gal labiau vyresneliui taikoma, tai nauju vienos poros sezonui neuztekdavo, visada reikedavo antrus pirkt, nes kokybe baisuline, o atvirai pasakysiu turguje tikrai nepirkdavom. Isvada, nusiperki vienus brangesnius ir po to dar juos Sm parduodi, batai kokybiski ir verti pinigu. O seniau nuperki panesioja truputi ir i siuksliu konteineri, nes jau ir atiduoti nebegrazu kam nors. Tai man susitaupo sitoj vietoj thumbup.gif ir vaikas padoriai atrodo smile.gif
Atsakyti