QUOTE(Mergiona @ 2011 04 13, 23:49)
Aciu uz palinkejimus mano
katei. Snd jos gimtadienis.

Na, mes nepasiduosim, daviau nauja edala, kuris turi padeti jos inkstams, dar vitaminus- valge

Gal visgi trauksim ilgiau prognozuojamo laiko, sake kad buna ir metus, ir du isgyvena. Is kanciu sryties, pasake kad jai gali skaudeti... galva(na, suprantama, kad ir gyvunui gali skaudet, bet kazkaip niekad nesusimasciau ta tema) del labai auksto kraujospudzio, daugiau skausmu neturetu jaust.
Del
taupymo, na, zinokit, man Dievas/ likimas atsiunte pinigus kates gydymui

Gavau is tokio saltinio, kur tikrai nieko nesitikejau, beveik padenge kates tyrimo islaidas. Taigi kol kas laikausi numatyto biudzeto ribose.

(idomu ar ilgam

bet atideti i
"slapta saskaita" pinigai turetu isgulet iki Sodros pinigeliu )
tos saskaitos tiesiog NERA

ar ilgai reikia pratempti iki sodros pinigiuku?
QUOTE(varlyte96 @ 2011 04 14, 08:53)
Tai ir jūsų katytei inkstai? Nebe pirmą atvejį tokį girdžiu. O, sakykit, kokį maistelį jai paprastai duodavot? Nes mūsų gydytoja sakė, kad paprastai inkstai kenčia dėl to "maximinio" maistelio, nes ten daug dažiklių, kvapiklių, konservantų, o katės kūnelis tiesiog nebeapdoroja jų. Bet gal pas jus kokia kita bėda?
Mes irgi turim ligoniuką, mūsų voveriukui
diabetas 
Gydytojas sakė, kad būna visaip, vieni ilgiau gyvena, kiti trumpiau, parsivežę iš gydytojo vis įsitempę sekėm kaip ten jam, bet jau pusmetį serga, o vis dar linksmas ir guvus. Taip kad nenusiminkit, mylėkit viena kitą ir džiaukitės kiekviena dienele
Beje, su gimtadieniu ją
mamos drauges katei irgi cukrinis diabetas

kasdien tam tikru laiku leidzia insulina, priziuri, kad bet kada negautu edalo. taip jau nebe pirmus metus, kol kas viskas gerai

tik isvaziuoti ir palikti gyvuno negali
QUOTE(vaidicita @ 2011 04 14, 09:00)
ar niekas taupymo ir netaupymo sumetimais neatostogaujat be vaiku?

as kazkaip negaliu, nezinau

gaila man juos palikti o paciai saule dziaugtis...
mes atostogaujam ir be vaiku

man tai butynybe porai, kaip porai
mes darom mazdaug taip- 1/3 atostogu dviese(pagal galimybes- maldyvai, dominyka, paryzius ir kitkas, kas buna palanku), 1/3 atostogu kartu su vaikais(egiptas, turkija, paryzius, nida, kaimo sodyba/palapines) ir 1/3 mes atskirai(mb vaziuoja zvejoti i norvegija(man neidomu), kartais pasiima vaika; as su drauge su ar be vaiku keliaujame europoje(pernai barselona su vaikais, venecija be vaiku).
vaikai dar vaziuoja i stovyklas(vienas i sporto, kuri lanko, kita i privaloma dailes praktika, dazniausiai nidoje), pernai dar abu buvo stovykloje sventojoje
atostogu turim apie 6 savaites, laiko pakanka

daznai pavyksta pasidaryti ilgesnius savaitgalius susikeitus budejimus pries savaitgalius ir pan.