Labas vakarėlis. Šiandien darsyk kol ne balandžio pirmoji prasinešiau su maistuku, bet šįsyk man regis pirkau protingiau, kiekvieną daiktą pirkdama iškart galvojau, ką iš jo gaminsiu... Ką pirkau, turbūt vėliau surašysiu.
QUOTE(butent @ 2011 03 28, 16:42)
aktyvioms knygų skaitytojoms
gal padėtų sutaupyti perkant iš čia?
http://www.sena.lt/
galima ir pačiam pardavinėti.
O, veln... Trumpam įėjau ir sakau sau: uždaryk - uždaryk - uždaryk, bet dar kaba... Čia galima ne sutaupyti, o išsileisti

Nes tiek visokių pagundų, to ano norisi... O aš šį mėnesį neturiu teisės į spaudos pirkimą, nes kitą mėnesį noriu nusipirkt porą knygų apie vaikų auklėjimą, turėt jas sau, pasibraukt etc., ir ten jos dvi kainuoja berods daugiau nei 40 lt. Nebent tas knygas rasčiau...
Kalbant apie putojimąsi ir nesiputojimą, tai jei aš čia rašysiu, teks gerb. skaitytojoms priprast prie to, kad šneku "vaizdingai" ir kad NIEKO NENORIU TA VAIZDINGA KALBA ĮŽEISTI. Kai norėsiu, pranešiu iš anksto
O šiaip... sakykim, jei bus amba, šakės ar kaip ten tai vadinasi, manau, galėsiu pinigų pasiskolinti iš savo tėvo. Kadangi atmečiau tėvo pasiūlymą nupirkti man butą ir daug kitokių finansinės paramos pasiūlymų, tai jei jau būtų kapiec - manau, trumpam pasiskolinčiau pinigų pragyvenimui... Ir jo tatai nenuskriaustų. Daugybei mano pusseserių ir pusbrolių tėvai nupirko žemės sklypus, namus, ir butus, o aš gyvenu savarankiškai kol išgaliu.
Todėl neturiu tikslo sukaupti tą vadinamą pagalvę pusei metų. Bet išleist mažiau - turiu tikslą...