QUOTE(Jautruolė @ 2011 11 11, 18:20)
Labas, merginos!
Aš tik šiandien sužinojau kraujo tyrimo rezultatus- žodžiu, Prolaktinas yra 517 (bet man pasakė sesutė, kad norma iki 530). Pasiskaičiau čia,aišku, ne normos ribose

-per didelis!Mano ginė serga, paaiškins tik 2nį, bet nesuprantu, kodėl ji man neištyrė iškart tokių dalykų, o skyrė stimuliuojančius vaistus

Kuom PRL gydomas-Bromkriptinu?
Jei norma iki 530 tai vadinasi viskas gerai dar normos ribose. As pastojau su beveik 600, nors pagal lobaratorijos kurioj as dariausi tyrimus normos ribos iki 460 buvo. Seip kiekviena laboratorija nustato skirtingas ribas.
QUOTE(*Brangelina* @ 2011 11 11, 23:09)
sveikos,
gal galit pasidalintiinformacija... koks turi buti prolaktinas, kad pastojimui netrukdytu? nes nerandu konkrecios info... sako i normas tilpti, kitur radau, kad apie 20 turetu buti, bukit geros zinancios parasykit
Papildyta:
dar turiu klausima, raso merginos apie salutini poveiki bronkriptino... na pas man jo nera... kokie pozymiai pasireiskia Jums? as vaistuka geriu pries meiga...
Taip prolaktinas turi tilpti i normas, bet mano atveju jis buvo didesnis (kaip jau rasiau apie 600) ir sekmingai pastojau. Jei nera kazkokiu kitu priezasciu nepastojimui tai ir siek tiek didesnis prolaktis neturi sukelti kazkokiu labai dideliu sunkumu. Cia merginos jau rase kad prolaktinas gali svyruoti jis priklauso nuo streso, ciklo dienos.
Bromokriptina vartojau ir pries pastojant ir dar dabar vartoju. Akivaizdus salutinis poveikis nepasireiske nei anksciau, nei dabar. Vartoju ir ryte, ir vakare.
Cia labai individualiai, bet kiek zinau po ilgesnio vartojimo laiko salutinis poveikis susilpneja.