QUOTE(Viotinola @ 2014 03 06, 00:38)
Nežinau kas nutiko. Vaistų negėriau tad ne jie... cukrus? Pradėjau "išmetinėti" cukrų iš gyvenimo. Šiaip esu smaližė, dabar prisiverčiu arbatas, kavas gerti be cukraus. Saldėsius ir stengiuosi apmažinti. Dabar geriu Cibergoliną, o jo veikimas išties efektingesnis ir PRL mažėjimą lems jis.
Negirdėjau dėl cukraus įtakos PRL, bet jei jo sumažinimas bent kiek numuštų PRL, tai tikrai verta jo atsisakyt ar bent jau pasistengti mažiau suvartoti
Papildyta:
QUOTE(Viotinola @ 2014 03 06, 00:38)
taip pat klausiau gydytojo dėl

Žodžiu pasakė, kad tokių tyrimų kaip poveikis vaisiui nėra nei su Cabergolinu, nei su Bromokriptinu. Nėštukės geria BR, nes jis dažniausiai skiriamas, o cabergoliną geria 1 iš 1000 ar pan. todėl ir nėra duomenų. Aišku nutraukti reiktų, bet jei

tada ir spręsim ką daryti. Konkrečiai nepasakė nieko. Taigi, mano planai dėl

nukelti mažiausiai iki rudens
Aš balandį taip pat paklausiu dar vienos endokrinologės nuomonės, nes dabartinė neapsisprendusi - vieną kartą sako vienaip, kitą kartą kitaip.
Papildyta:
QUOTE(-robertina- @ 2014 03 10, 09:47)
Sveikos,
gal kuri is patirties pasiulytumete gera endokrinologe(-a) Vilniuje. Pasidariau tyrimus ir prolaktinas 892,10 (kai norma 102-496). Nepavyksta pastoti jau virs metu. Dekui
atsiliepimai apie gydytojus yra pincetas.lt
aš pati taip rinkausi geriausią endokrinologą, tačiau kaip taisyklė, pas rekomenduotus kaip geriausius laisvų vietų nėra ir nepavyksta pagauti, kada "išmeta" talonus.. žinoma, visada yra galimybė susimokėti į kasą... Aš pati nepataikiau labai, ėjau pas ką buvo artimiausias talonas, tad planuoju keisti.