Kristuk... Nesusiję visa tai su fotografijos kokybe. Čia irgi labai daug fotografų, ateinančių į darželius po nuotrauką nupyškinančius su didžiausiu iso ir blykstėm ir nukertančius auklėtojoms per papus, o vaikams ausis ar kalėdines kepures, o akys raudonos ir pan

Prašančių už nuotrauką po aštuonis litus
Manai, kad Norvegijoje nėra gerų fotografų?

Aišku, kad nemanai. Palyginsiu savo Gargždus su Vilnium ir sakysiu, oi oi, kokie Gargžduos yra visi nemadingi, kaimiečiai ir nesuvokiantys kas yra fotografija

Perka muiliną nuotrauką už aštuonis litus

Tai padarysiu aš čia viską kitaip, tapsiu puikiai fotografe, o visi bėgs pas mane
Na, gal aš kiek ir perdėtai, bet žinai... Gal ne viską matai, gal gyveni ten, kur nereikia, gal jie patys turi daugiau veidrodžių nei mes ir t. t. Žinai, aš esu tokia priešgyna viso ko, ko pati nepamatau ar kuo neįsitikinu

Tai ir apgint užsimaniau
Papildyta:
QUOTE(green_tea @ 2011 03 28, 23:24)
Ane, o tai KUR tas fotikas kabo??? Nu kuriam aukšty ir vietoj erdvėj? Man prasom xyz ašyse tašką padėt, aš gi neraaaannnnduuuu
Ant mano lievo stovo (kuris, pasirodo ir vertikaliai sugeba stovėt, nors dar neišbandžiau

). O taškas yra mano grindyse, kai medžiai būna išraižyti visaip natūraliai, tai ten toks šakos ar šakelės buvęs taškas, na, raštas, tai aš į jį sufokusavau

Erdvė - mano svetainė su nustumtom sofkėm į svetainės šoną, aukštis nežinau net... Na, nedickas, metro tikrai nėra... o paskutinio klausimo nesupratau, nebent atsakiau antru sakiniu
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 03 28, 23:19)
Beje ir tradicijos skiriasi nuo musiskiu, kurias reikia taip pat perprasti.
Tai faktas, kad reikia prisitaikyti prie jų. Nors mano mama tik neseniai priprato, vis norėdavo atgal į LT

bet dabar sako jai viskas ok, ko nebus viskas gerai, jei jie ne tokie stresuoti