Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 03 31, 22:13)
uj kad prisigyriau, bet nuoširdžiai džiaugiuosi... ai, vienu žodžiu, esu laiminga būdama mama  wub.gif
Norėčiau tokių žodžių dažniau čia matyti wub.gif ir visur kitur aišku, aš baisiai jautri romantikė biggrin.gif
Atsakyti
550D lyg yra, ieskok manuale time lapse.

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 31, 22:06)
Mano http://images.eselle.../20528.ebay.jpg
kainavo 7,45 svarus su siuntimu, vadinasi IR Remote Release Control

Žydraake, ne apie fokusavimą bebras kalba, apie fokusavimą merginos pasakė kaip (sufokusuoji, padarai manual ir fotografuoji), aš dariau sudėtingiau - sufokusuoju, pavyzdžiui į skėtį bate arba į kilimėlį susuktą į kurį įkištas dukrytės malūnėlis ir fotografuoju - kas 10-a beveik fokuse, kas 20 fokuse ir pan smile.gif .

nu ziurint koks pultas, kiti fokusuoja, mano fokusuoja 500D. opteka kazkokis pirktas is amazon.com
o su time lapse fotikas sufokusuoja pries kiekviena kadra, na bent jau turetu taip buti, neturiu 550D smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 03 31, 22:53)
o su time lapse fotikas sufokusuoja pries kiekviena kadra, na bent jau turetu taip buti, neturiu 550D smile.gif

Aš tą labai sužinot norėjau, pasidomėsiu tais time lapse. Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 03 31, 17:14)
įrašyk į paieškos laukelį "man portait" mazdaug tokiu primes
male portrait - tokių

Aciu:)
Atsakyti
erikae, o kokie daiktai bus fotografuojami? Penkiasdešimtukas netinkamas daiktų fotografijai schmoll.gif , nebent drabužių g.gif

Atsakyti
A-u! Kam ir iki kada siusti pirmaja koliazo nuotauka?

QUOTE(Yvette @ 2011 03 31, 20:01)
Galvojau galvojau ir sugalvojau.
Gal kas norėtų išvažiuojamojo myto  smile.gif  į Keukenhof
Aš prieš metus buvau, netinkamu dienos metu važiavom, bet vaizdai tai sužavėjo.
prisijungčiau.

O neeee, per velyku atostogas turiu mokytis egzaminams verysad.gif Kitaip jau buciau pakeliui i tulpes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 31, 16:47)
Gal zinot nuorodu vyrisku portretu?Nemoku as tam flikre ieskot

http://www.pascalren...Portraits1.html ne flickre bigsmile.gif
čia kažkiek bus įdomesnių (man) 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 31, 18:14)
Pabandžiau sufokusuot ir perjungt manual. Veikia  blink.gif  Niekaip logiškai suprasti negaliu, nors man su logika nelabai  biggrin.gif

Pala pala aš šiandien irgi pasibandysiu...čia kaip? g.gif fokusuoji ant AUTO pilnai ir tada perjungi ant M (iš anksto nusireguliavus išlaikymą, diafragmą ir kt?). Ar aš nesuišneku? g.gif doh.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 03 31, 20:30)
Negrazu taip erzintis..... schmoll.gif  Aisku, kad visi noretu, tik beda, kad ne visi gali sau tai leisti(cia as apie save kalbu) rolleyes.gif Dabar nakti sapnuosiu, kaip vaistau tarp tu tulpiu... kaip keliais ropoju ir jas fotkinu....  doh.gif  lotuliukas.gif

jooo...kaip pirštu į akį... biggrin.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 03 31, 21:29)
Dėkui, mergytės  4u.gif  Šiandien kabinom darbelius, tai gana gražiai žiūrisi dideliu formatu atspausdinta ax.gif

nuostabi foto, nors poza ir įprasta, bet tas tyrumas, ryškumas, super wub.gif
Atsakyti
Dar karta aciu visoms pakomentavusioms foto smile.gif Labai malonu 4u.gif Na su j/b man tikrai buvo sunku, nes mergina labai rudos odos, plaukai sviesus, tai visaip zaidziau, bet cia man pasirode geriausias variantas smile.gif rarity, kaip idomiai padare bigsmile.gif
ai, tiesa smile.gif ne, cia ne mano sese, ir siap nlb mes turim panasumu, o gaila lotuliukas.gif

Paprasta, labai del taves dziaugiuosi wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 01, 08:35)
Dar karta aciu visoms pakomentavusioms foto smile.gif Labai malonu  4u.gif

noriu pakomentuot dabar, kai komentarų bumas praėjo hihihi.gif
tai žinok (gal nieko tokio, kad tujinu jau? blush2.gif ) šitos nuotraukos dar kartą patvirtina, kad norėčiau fotosesijos pas Tave. super atrodo, žiauriai patinka, nežiūrėjau vėlgi į minusus ar trūkumus, labai patiko, kad oda ir visa foto nėra nulyzinta (nors kartais reikia ir tokių prisižiūrėt smile.gif ), patiko apranga, fotografavimo vieta. žodžiu norėjau rašyt iškart "Duo daugiau peno mano akims", bet kažkaip nedrįsau laugh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti