Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dėkui, gotte,

Sakykit kas tas a-z žaidimas? Čiai šiaip? Imi abėcėlę ir fotografuoji. Buvau pas Matildą nu tai ką aš žinau kaip gražu ir įdomu. Užsimaniau, bet nežinau ar galima ir su kuo tai susiję biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 29, 13:54)
Dėkui, gotte,

Sakykit kas tas a-z žaidimas? Čiai šiaip? Imi abėcėlę ir fotografuoji. Buvau pas Matildą nu tai ką aš žinau kaip gražu ir įdomu. Užsimaniau, bet nežinau ar galima ir su kuo tai susiję biggrin.gif

Na man sove i galva ir pradejau, paskui mane ir Gotte.Imk ir tu.
Aciu uz grazu ir idomu, cia tu tikrai ar kad pirstus pagyriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 29, 10:28)
Skubu atsiskaityti koliaza: "Vasaros ir ziemos vaikai"

??? + O la la la

user posted image  user posted image

Labai šauni idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 29, 13:57)
Na man sove i galva ir pradejau, paskui mane ir Gotte.Imk ir tu.
Aciu uz grazu ir idomu, cia tu tikrai ar kad pirstus pagyriau biggrin.gif

Ne nu sakiau, girsiu kai bus kas negražaus, o kai bus kas negražaus, manau, tu tai žinosi lotuliukas.gif Žinai kaip būna, užeina kas, paspaudi pas jį ir užeini pasidairyt ir pamatai ko nematęs biggrin.gif

Nežinau, vis atidėlioju detalesnes apžiūras, nes ten galybė nuotraukų, bet galiu pasakyt, kad man labai patiko Happy, labai patiko lyg cinamonas ant drobinės medžiagos, labai patiko autoportretas ant žalios kėdės smile.gif

*****, ola la la pagirt oamiršau doh.gif Man žiauriai patiko! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 29 kovo 2011 - 14:04
imetu foto is tu krikstynu ceremonijos Rumsiskese,nezinau ka fotografas naudojo, mano manymu blykste

user posted image
Atsakyti
As irgi visai pamirsau parasyti, kad o la la la koliazas labai labai patiko. Toks puokuotas, svelnus, grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 29, 13:49)
o manau cia tu labai klysti, matyt todel taip galvoji, kad netikinti esi, neisigilinus i paprocius ir ju svarba smile.gif pacio kriksto esminis momentas ir yra ceremonija, pylimas svento vandenelio bei patepimai:) net Loretoidas parase, kad fotografuoja tai, kas svarbiausia - ceremonija ir maza fotosesija po jos.

butent smile.gif Jei butu tai nesvarbu, gi nefotografuotu krikstynu o darytu paprasta diena seimos fotosesija smile.gif Man tai buvo tiek pat svarbu kaip ir vestuviu ceremonija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 03 29, 13:23)
Mes

Aš nemoku rasti žmonių. unsure.gif

QUOTE(gotte @ 2011 03 29, 13:47)
kavos pasidarisu sėdu prie kompo šifruoti, o kasetėje - kažkoks neaiškus girgždesys. Rankos ima drebėti, aš nerviškai pasuku juostelę į priekį - tas pats girgždesys, dar kartą į priekį - tas pats doh.gif  blink.gif

Man žinok net karšta pasidarė vien nuo pasakojimo.. Siaubas siaubelis kokia nepavydėtina situacija smile.gif Aš užtai paranoiškai bijau kad memory card'as namie nenulužtų kai po sesijos grįžtu smile.gif
Kartą važiavau fotkint... Atvažiuoju, išsikraunu... mm.. eee, o fotikas tai kur? biggrin.gif biggrin.gif
Gerai, kad fotkint savo vaiką turėjau, nes kitaip tai ouje kaip būtų biggrin.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 29, 13:49)
kas svarbiausia - ceremonija ir maza fotosesija po jos.

Taip, bet ar esi mačiusi gražių tokių foto? Aš asmeniškai ne. Gali būti, visiškai sutinku, kad netikiu tais papročiais, gal dėl to man tas vandens pylimas nuotraukose neypatingas, o turint omenyje extremalias sąlygas tai ir nelabai gražu man tokios foto.. Ir vestuvės Bažnyčioje man retai kur būna gražios nuotraukose.. Va lauke, gamtoje, taip. Bet visi tie "formalumai" yra įsprausti į siaubingas sąlygas, kur lenda visokie asmenys į kadrą, pvz akiniuotas dėdė nuo kurio akinių atsispindi saulė ar užsimerkusi nusisoliariuminusi teta.. Nu negali pastumti.. Vaiko sušlapę plaukai ir juo labiau perkreiptas veidukas man irgi negražu.. Bet čia gal dėl mano bedievystės, neatmetu šio Tavo paminėti fakto. 4u.gif

Bet va dabar tik dašuto ką Loreta pasakė.. nuskambėję žodžiai "reportažinis fotografavimas" dabar man kaip reikiant nepatiko... Aš nemoku fotografuot reportažų, ypač jei norisi padaryti gražiai, estetiškai, kad nekirst rankos, ar vėl kokia persona nelystų kadran... Uch, vėl baisokoka biggrin.gif
Atsakyti
Laukine, o kodėl jumi krikštinot savo vaikutį, jei mini, kad esi prieš visus šitus dalykus... ax.gif ta prasme netiki dievu ir panašiai
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 29, 15:14)
Aš nemoku rasti žmonių.  unsure.gif

As irgi nemoku tuo flickr normaliai naudotis blush2.gif , bet susiradau ir prisijungiau tave prie savo draugu, tai turbut tau reikia mane patvirtinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 03 29, 14:18)
Laukine, o kodėl jumi krikštinot savo vaikutį, jei mini, kad esi prieš visus šitus dalykus...  ax.gif ta prasme netiki dievu ir panašiai

kad lyg nerase kad krikstyjo smile.gif
Atsakyti
O mes nekrikštijom. Net jei ir šimtas močiučių norėtų ir niekas nebelenda prie mūsų. Ir tuokėmės tik metrikacijoj. Va dabar būtų gera proga jei išgyvensim, 10 metų jubiliejų įprasmint bažnyčioj, bet mes netikintys doh.gif Tai reiks kažką galvot, neva samdyt, kad pakalbėtų priesaikas ir pan.? unsure.gif

Aišku dar tiek išgyvent reikia, bet jei išgyvensim, būtinai reikia įprasmint, nes mums labai sunkus tas kelias biggrin.gif wub.gif
Atsakyti