Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Laba diena 4u.gif atsiprašau, kad įsibroviau, bet norėjau sulaukti Jūsų kaip eksperčių komentarų, kaip manot, ar viskas gerai, jei taip šokinėja temperatūra? Būsiu labai dėkinga, jei kas pakomentuotų 4u.gif
http://www.fertility...com/home/344e8f
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 03 29, 09:08)
Labas rytas  4u.gif
ateinu su nauju ciklu  smile.gif

pačio sekmingiausio sekančio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(leoparduteee @ 2011 03 29, 09:25)
labas rytas nors ir nekoks rytas nes memes atejo tik kad nk neskauda tas keista bet as nenusimenu nelemta tai nelemta man ir taip buvo aisku per stebukla buciau tik pastojus

taip pat sėkmingo sekančio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man gyvsidabrinis termometras pats geriausias, tik esu vieną sukūlus tai dabar labai bijau kai kiekvieną rytą siekiu jo paiimti doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 03 29, 13:28-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2011 03 29, 13:28)
Laba diena 4u.gif atsiprašau, kad įsibroviau, bet norėjau sulaukti Jūsų kaip eksperčių komentarų, kaip manot, ar viskas gerai, jei taip šokinėja temperatūra? Būsiu labai dėkinga, jei kas pakomentuotų 4u.gif

gal tu 18 cd blogai pamatavai BT?
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

atnesu jums mazu virusiuku 2.gif 2.gif 2.gif tikiuosi ne viena juo apsikres 4u.gif

sian buvau pas gyd. - atitinkam laika, viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2011 03 29, 14:40)
pačio sekmingiausio sekančio  4u.gif  4u.gif  4u.gif
taip pat sėkmingo sekančio  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Man gyvsidabrinis termometras pats geriausias, tik esu vieną sukūlus tai dabar labai bijau kai kiekvieną rytą siekiu jo paiimti  doh.gif

tai yra pirkti tokiu termometru, tik ten vietoj gyvsidabrio kazkoks melynas supiltas yra smile.gif as irgi netycia buvau sukulus savo gyvsidabrini, o ieskodama termometro pirktis suzinojau kad gyvsidabriniu nebeparduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 03 29, 14:43)
Sveikos mergytes  4u.gif

atnesu jums mazu virusiuku  2.gif  2.gif  2.gif tikiuosi ne viena juo apsikres  4u.gif

sian buvau pas gyd. - atitinkam laika, viskas ok  4u.gif

oi griebiu virusiuka, pasilaikysiu iki naujo ciklo ir tada rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif smagu,kadjums viskasgerai, taip ir toliau,aukit stiprekit mirksiukas.gif
Papildyta:
smile.gif+2011 03 29, 13:28-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2011 03 29, 13:28)

nu tas pakritimas 18CD isties idomus g.gif kaip suprantu matuojate pirm acikla?kolkas sakyciau viskas normaliai, ryt jei BT laikysis ir linija gausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 29 kovo 2011 - 13:49
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 29, 10:46)
neirida, viską ir LP daryta smile.gif nu ką turbūt šį mėn dar pažaisiu su BT smile.gif mmm dar neatėjo, bet jau ne už kalnų jaučiu.. ryte pamačius termometrą staugti norėjau doh.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mergytem, sulaukusiom mm po balioneli. 4u.gif

QUOTE(~lullaby~ @ 2011 03 29, 10:43)
Sveikos mergytes  4u.gif

atnesu jums mazu virusiuku  2.gif  2.gif  2.gif tikiuosi ne viena juo apsikres  4u.gif

Gaudau virusiuka. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 03 29, 14:48)
oi griebiu virusiuka, pasilaikysiu iki naujo ciklo ir tada  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  smagu,kadjums viskasgerai, taip ir toliau,aukit stiprekit  mirksiukas.gif
Papildyta:

nu tas pakritimas 18CD isties idomus g.gif  kaip suprantu matuojate pirm acikla?kolkas sakyciau viskas normaliai, ryt jei BT laikysis ir linija gausi  mirksiukas.gif

Taip dar tik pirma cikla, siandien laaabai nustebau, kad taip soktelejo atgal temperatura blink.gif g.gif o dar ir tepliot pradejo, tai turbut viskas cia surista bus biggrin.gif
Atsakyti
[quote=dulsyte,2011 03 29, 08:48]
tij kad nepraeėjo pusval,pamatavau 7 min su gyvsid,o iskart ir su elektroniniu g.gif

Paprastai temperatūrą matuoju 5:50. Bet vieną rytą pamatavau 5:40 ir FF pažymėjo baltu burbuliuku. Kodėl? Juk +/- pusvalandžio nukrypimai galimi.
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 03 29, 14:45)
tai yra pirkti tokiu termometru, tik ten vietoj gyvsidabrio kazkoks melynas supiltas yra smile.gif as irgi netycia buvau sukulus savo gyvsidabrini, o ieskodama termometro pirktis suzinojau kad gyvsidabriniu nebeparduoda smile.gif

įdomu taip pat gerai matuoja kaip gyv. term. g.gif ... o gyv. išimti iš prekybos pagal EU normatyvus, berods nuo 2009-03 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 03 29, 14:43)
Sveikos mergytes  4u.gif

ai kaip gerai kokie sviezus virusiukai wub.gif imu imu imu thumbup.gif aukite sveiki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dulsyte: 29 kovo 2011 - 15:30