Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(~lullaby~ @ 2011 03 29, 15:43)
Sveikos mergytes  4u.gif

atnesu jums mazu virusiuku  2.gif  2.gif  2.gif tikiuosi ne viena juo apsikres  4u.gif

sian buvau pas gyd. - atitinkam laika, viskas ok  4u.gif

girebiu virusiuką bigsmile.gif kuo didžiausios sėkmės 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ar jūs vertinate laiko atsikumą viena valanda? Ar jei matavot 6:30, tai ir dabar matuojate 6:30? Aš kažkur buvau skaičius, kad kiekviena valanda mažiau, prideda maždaug laipsnį prie BT temperatūros. Tai ir susimąsčiau, ar jūs į tą valandą atsižvelgiate, ar ne g.gif
Mano BT kaip ir kristelėjo, kai pradėjau nauju laiku matuoti. Galvoju, ateina mm, bet jau trečia diena laikosi pakritus, o mm dar nepramušė...
Atsakyti
sveikutes,as jau sugrizau sveikutele smile.gif tikiuosi manes nepamirsote bigsmile.gif galesiu vel su termometru draugauti,bet kad ant dienu mmm turi buti.
matau tiek daug priplepeje kol manes nebuvo,tai daug nekomentuosiu.
labinuosi su naujokelem ir linkiu joms sekmes mirksiukas.gif
sulaukusioms mmm 4u.gif 4u.gif
laukiancioms O vaisingu nd
Atsakyti
Sveikos, griztu su matavimais pailsejusi ax.gif

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 29, 06:43)
Labas rytas, mano pabaiga aiški http://www.fertility...com/home/34185e  pykinimas ir pakilusi temp buvo eiliniai PMS požymiai..

Laukiam toliau, gal tik siaip pasvyravai 4u.gif 4u.gif 4u.gif jau tikrai galvojau, kad tau bus sekmingai g.gif

QUOTE(Aliosha @ 2011 03 29, 07:23)
Labas rytas, manau, kad ir prie manes kažkokia bacila kimba... tai kaži ar galima užskaičiuoti paskutinių dviejų dienų pakilusią BT... nes blogiau pasijaučiau, kaip tik vakar...

Gal ta bacila dar 9 men neatsikabins biggrin.gif Linkiu, kad taip ir butu wub.gif

QUOTE(~lullaby~ @ 2011 03 29, 12:43)
Sveikos mergytes 

atnesu jums mazu virusiuku  2.gif tikiuosi ne viena juo apsikres 
sian buvau pas gyd. - atitinkam laika, viskas ok

Griebiu virusiuka wub.gif dziaugiuosi us jus wub.gif

smile.gif+2011 03 29, 13:55-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2011 03 29, 13:55)
Taip dar tik pirma cikla, siandien laaabai nustebau, kad taip soktelejo atgal temperatura, o dar ir tepliot pradejo, tai turbut viskas cia surista bus

Galbut implantacinis pakritimas, kad tepliojo net bigsmile.gif pasirodyk dazniau ir ziuresim kaip cia temperatura keisis ar nesikeis mirksiukas.gif

QUOTE(kerzaka @ 2011 03 29, 15:35)
Ar jūs vertinate laiko atsikumą viena valanda? Ar jei matavot 6:30, tai ir dabar matuojate 6:30? Aš kažkur buvau skaičius, kad kiekviena valanda mažiau, prideda maždaug laipsnį prie BT temperatūros. Tai ir susimąsčiau, ar jūs į tą valandą atsižvelgiate, ar ne
Mano BT kaip ir kristelėjo, kai pradėjau nauju laiku matuoti. Galvoju, ateina mm, bet jau trečia diena laikosi pakritus, o mm dar nepramušė...

O kur grafikiukas? ax.gif As turbut buciau pridejusi po viena dali, kol naujas ciklas prasidetu (arba neprasidetu biggrin.gif )

QUOTE(angel08 @ 2011 03 29, 15:37)
sveikutes,as jau sugrizau sveikutele. tikiuosi manes nepamirsote, galesiu vel su termometru draugauti,bet kad ant dienu mmm turi buti.
matau tiek daug priplepeje kol manes nebuvo,tai daug nekomentuosiu.
labinuosi su naujokelem ir linkiu joms sekmes
sulaukusioms mmm  4u.gif
laukiancioms O vaisingu nd

Pagaliau 4u.gif Sveika sugrizusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 03 29, 17:48)
O kur grafikiukas? ax.gif As turbut buciau pridejusi po viena dali, kol naujas ciklas prasidetu (arba neprasidetu biggrin.gif )

Taip atrodo grafikas nepridėjus jokių laipsnių:
http://www.babyplan.ru/my/diary
Bet kai antra fazė pas mane trumpa, tai jau ant dienų laukiu mm pareinančių. Vienintelis nusistebėjimas, kad, nepridėjus po laipsnį, paskutinėm dienom BT žemoka laikosi. Kai iki šiol būdavo, kad tik mm dieną pakritimas pasimatydavo.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 03 29, 18:53)
Bet kai antra fazė pas mane trumpa, tai jau ant dienų laukiu mm pareinančių. Vienintelis nusistebėjimas, kad, nepridėjus po laipsnį, paskutinėm dienom BT žemoka laikosi. Kai iki šiol būdavo, kad tik mm dieną pakritimas pasimatydavo.

tavo grafikiuka spaudziant rodo maniski g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 03 29, 16:53)

Manes praso prisijungti, negalim apziureti smile.gif
Atsakyti
Niekad netalpinau čia savo grafikiuko, tai nelabai žinojau kaip blush2.gif Galvojau, nuoroda bus papraščiau... Tad teko pasižiūrėti, kaip paveiksliuką patalpint. Tikiuosi, pavyks blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 03 29, 17:19)
Niekad netalpinau čia savo grafikiuko, tai nelabai žinojau kaip  blush2.gif Galvojau, nuoroda bus papraščiau... Tad teko pasižiūrėti, kaip paveiksliuką patalpint. Tikiuosi, pavyks  blush2.gif
user posted image

Antra faze labai trumpa, skaiciau, kad jeigu trumpesne nei 11 dienu, tai jau reikia kazkokio gydymo. Bet tikriausiai jau su gydytoja apie tai kalbejai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 03 29, 18:38)
Antra faze labai trumpa, skaiciau, kad jeigu trumpesne nei 11 dienu, tai jau reikia kazkokio gydymo. Bet tikriausiai jau su gydytoja apie tai kalbejai? g.gif

Anksčiau nematuodavau BT, o ginė niekad nesakė, kad į tai atkreipti dėmesį, nes O kiek žiūrėjo, visad vykdavo. Dabar, kai pradėjau BT matuoti, žiūriu mm atėjo pirmą ciklą už 11 d., ginei pasakiau -sako, nieko čia tokio. Bet antrą ciklą BT atėjo už 9 d. Dabar trečias ciklas, žiūrėsiu kada jos ateis šį kartą. O tada vėl su gydytoja kalbėsiu.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 03 29, 17:44)
Anksčiau nematuodavau BT, o ginė niekad nesakė, kad į tai atkreipti dėmesį, nes O kiek žiūrėjo, visad vykdavo. Dabar, kai pradėjau BT matuoti, žiūriu mm atėjo pirmą ciklą už 11 d., ginei pasakiau -sako, nieko čia tokio. Bet antrą ciklą BT atėjo už 9 d. Dabar trečias ciklas, žiūrėsiu kada jos ateis šį kartą. O tada vėl su gydytoja kalbėsiu.

Ar ilgai planuojat? Nelabai as zinau apie visus tuos sutrikimus, nesu susidurusi, tik tiek kiek perskaitau ir atsimenu, ginekologe turetu geriau zinoti. O tyrimus hormonu dare?
Atsakyti
smile.gif+2011 03 29, 15:55-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2011 03 29, 15:55)
Taip dar tik pirma cikla, siandien laaabai nustebau, kad taip soktelejo atgal temperatura blink.gif  g.gif o dar ir tepliot pradejo, tai turbut viskas cia surista bus biggrin.gif

As tai ne esu didele BT matavimo zinove,bet man visa tai labai normaliai atrodo.As sakyciau,kad tas tempos pakritimas ir galejo buti inplantacija.Ypac todel,kad pati sakai,kad patepliojo.O kokio ilgumo tavo ciklas?
Atsakyti