Sveikos, griztu su matavimais pailsejusi
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 29, 06:43)
Labas rytas, mano pabaiga aiški
http://www.fertility...com/home/34185e pykinimas ir pakilusi temp buvo eiliniai PMS požymiai..
Laukiam toliau, gal tik siaip pasvyravai

jau tikrai galvojau, kad tau bus sekmingai
QUOTE(Aliosha @ 2011 03 29, 07:23)
Labas rytas, manau, kad ir prie manes kažkokia bacila kimba... tai kaži ar galima užskaičiuoti paskutinių dviejų dienų pakilusią BT... nes blogiau pasijaučiau, kaip tik vakar...
Gal ta bacila dar 9 men neatsikabins

Linkiu, kad taip ir butu
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 03 29, 12:43)
Sveikos mergytes
atnesu jums mazu virusiuku

tikiuosi ne viena juo apsikres
sian buvau pas gyd. - atitinkam laika, viskas ok
Griebiu virusiuka

dziaugiuosi us jus

+2011 03 29, 13:55-->
QUOTE(Linutee

@ 2011 03 29, 13:55)
Taip dar tik pirma cikla, siandien laaabai nustebau, kad taip soktelejo atgal temperatura, o dar ir tepliot pradejo, tai turbut viskas cia surista bus
Galbut implantacinis pakritimas, kad tepliojo net

pasirodyk dazniau ir ziuresim kaip cia temperatura keisis ar nesikeis
QUOTE(kerzaka @ 2011 03 29, 15:35)
Ar jūs vertinate laiko atsikumą viena valanda? Ar jei matavot 6:30, tai ir dabar matuojate 6:30? Aš kažkur buvau skaičius, kad kiekviena valanda mažiau, prideda maždaug laipsnį prie BT temperatūros. Tai ir susimąsčiau, ar jūs į tą valandą atsižvelgiate, ar ne
Mano BT kaip ir kristelėjo, kai pradėjau nauju laiku matuoti. Galvoju, ateina mm, bet jau trečia diena laikosi pakritus, o mm dar nepramušė...
O kur grafikiukas?

As turbut buciau pridejusi po viena dali, kol naujas ciklas prasidetu (arba neprasidetu

)
QUOTE(angel08 @ 2011 03 29, 15:37)
sveikutes,as jau sugrizau sveikutele. tikiuosi manes nepamirsote, galesiu vel su termometru draugauti,bet kad ant dienu mmm turi buti.
matau tiek daug priplepeje kol manes nebuvo,tai daug nekomentuosiu.
labinuosi su naujokelem ir linkiu joms sekmes
sulaukusioms mmm

laukiancioms O vaisingu nd
Pagaliau

Sveika sugrizusi