Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos IV tema

Jediara ,gal galit parašyt lelijos ,kuria pradėjot temą, pavadinimą ,negaliu atsigrožėt.O ,jau baltos ,nėra žodžių grožiui aprašyt .Ir kas mane nešė užeit į šia tema ,tai tikrai susirgti galima
Atsakyti
QUOTE(sabale @ 2011 04 17, 18:57)
Jediara ,gal galit parašyt lelijos ,kuria pradėjot temą, pavadinimą ,negaliu atsigrožėt.O ,jau baltos ,nėra žodžių grožiui aprašyt .Ir kas mane nešė užeit į šia tema ,tai tikrai susirgti galima

Tai foto iš inerneto blush2.gif , bet ružavų yra daug rūšių: ALLEGRETTO, VERMEER, DISCO, MARLENE ir t.t
Atsakyti
Buvau apziureti siandien savo leliju-dar ne viena neislindusi g.gif Keista unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 04 17, 20:54)
Buvau apziureti siandien savo leliju-dar ne viena neislindusi g.gif  Keista unsure.gif

Palauk - turėtų išdygti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 17, 18:55)
Palauk - turėtų išdygti  rolleyes.gif

Tikiuosi smile.gif Irisai jau isdyge, bet irgi dar ne visi.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 04 17, 21:04)
Tikiuosi smile.gif Irisai jau isdyge, bet irgi dar ne visi.

Mano irisai jau senokai visi išdygę ax.gif (šakniagumbiniai)
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 17, 19:05)
Mano irisai jau senokai visi išdygę ax.gif (šakniagumbiniai)

Pas mane ir sakniagumbiniai... Kai kuriu jau apie 2 cm augliukai matosi, kai kurie tik tik prasikale... tikiuosi, kad kiti isdygs dar. Vienas tai tikrai supuves...o gaila..pirkau is Dariaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 04 17, 21:12)
Pas mane ir sakniagumbiniai... Kai kuriu jau apie 2 cm augliukai matosi, kai kurie tik tik prasikale... tikiuosi, kad kiti isdygs dar. Vienas tai tikrai supuves...o gaila..pirkau is Dariaus smile.gif

Galbūt nespėjo įsišaknyti g.gif
Atsakyti
Dygsta ir mano lelijeles po truputi(gerai kad tie brudai pelenai ju nerado..nes draugei tai visas juozapines suede) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 04 17, 21:51)
Dygsta ir mano lelijeles po truputi(gerai kad tie brudai pelenai ju nerado..nes draugei tai visas juozapines suede) unsure.gif

Tikrai gaila unsure.gif
Atsakyti
Jediara, Diasaja, labai gražios lelijos - ir geltonosios, ir baltosios wub.gif
Jediara, o kodėl iškasinėjai? Gražu, kai tokia pieva lelijų.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 04 17, 22:00)
Jediara, Diasaja, labai gražios lelijos - ir geltonosios, ir baltosios wub.gif 
Jediara, o kodėl iškasinėjai? Gražu, kai tokia pieva lelijų..  wub.gif

Gerai čia parašei - tikra pieva rolleyes.gif - buvo labai daug mažų svogūnėlių, tai buvo proga "apsivalyti" ax.gif
Atsakyti