Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos IV tema

jadiara ar tos pačios user posted image g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 04 17, 22:48)
jadiara ar tos pačios

drinks_cheers.gif Tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir man labai panašios,kap sake pavadinima
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 04 17, 19:54)
Buvau apziureti siandien savo leliju-dar ne viena neislindusi g.gif  Keista unsure.gif

mane ir nerimas ima, nes didesnė dalis dar snapukų nekiša unsure.gif
Atsakyti
O aš iš Vyšniausku ,koki20 parsivilkau. vos tulpės lenda
Papildyta:
Va kiek pavasaris vėluoja
Atsakyti
As kai pirmi metai auginu, tai neisivaizduoju kokie tie ju snapukai turi buti g.gif Bet apziurejau, kad nieko nera, tik zolytes siek tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 04 18, 00:02)
As kai pirmi metai auginu, tai neisivaizduoju kokie tie ju snapukai turi buti g.gif Bet apziurejau, kad nieko nera, tik zolytes siek tiek blush2.gif

Neskubėk, laiko dar yra - mano taip pat dar ne visos išdygusios rolleyes.gif
Atsakyti
As tikrai niekur neskubu irnesakyk.gif Nors vis kas naujo pas mane, as be patyrimo-tai norisi, kad viskas pavyktu blush2.gif
Atsakyti
lelijos ir pas mane dar nesirodo. Ir vilkdalgiai dar ne visi islinde. Reiktu aptvarkyt gelyna, bet bijau ir koja ikelt, kad kokios gyvybes besikalancios nenuminciau nepastebejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 04 17, 22:06)
mane ir nerimas ima, nes didesnė dalis dar snapukų nekiša unsure.gif

manęs nerimas neima - ankstoka dar, išdygs smile.gif
Atsakyti
Kreipiuosi su klausimu:
ar galėjo kurmis apgraužti lelijas? Vienos rūšies radom tik gumbo atskirų atplaišėlių ir priraustų urvelių. Tokią pat padarytą niekšybę buvom radusuos prieš 4 metus.
Atsakyti
Greičiausiai,tuos svogūnelius apgraužė pelės,mano irgi nemažai apkramtė lelijų,matosi ant dirvos paviršiaus svogūnėlių liekanų.Bus gaila jei kokių neteksiu.Bet kaip matau dauguma lelijų augintojų su tuo susuduria ir kartais tenka skaičiuoti netektis verysad.gif gerai kai tas atsitinka ne kiekvienais metais,jei gruodas žemę sukaustytų žiemos pradžioje,mūsų lelijoms negrėstų joks pavojus,o šimet iki sausio vidurio nebuvo jokio įšalo,tad pelės be jokio vargo rausė urvus ir puotavo......Kurmiai gali iškados irgi pridaryti,išrausia urvus,svogūneliai įkrenta giliai į jų tunelius,kuri lelija gali ir nebeišlysti.

O aš turiu klausimą,persodinėjau iš vienos vietos į kitą juoizapines leijas,ir keletas daigiukų nulūžo,ar jos suformuos naują stiebą,žydės šiemet?Ir man įdomu, o kodėl juozapines reikia sodinti tik 2-4 cm gilumu,ko negalėtų augti giliau nereikėtų dengti nuo iššalimo,ir būtų mažesnė gresmė kad pelės apkramtys g.gif na čia toks pamąstymas smile.gif

Atsakyti