Jediara, tavo a.ž. pilna. Mane jau keiki
laukiau kol chrizantema išleis normalias šaknis, tai kitą savaitę išsiųsiu.

QUOTE(Nulika @ 2011 05 14, 09:45)
Nauda, kad augs- tikrai, bet ar žiedų šiemet sulauksi , priklausys nuo to, koks dydžio svogūnas

Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 14, 09:54)
Is taves siustos tai visos isdygo, nes jas sodinau vienoje vietoje ir zymeklius sukisau...
Džiaugiuosi

Papildyta:
QUOTE(sabale @ 2011 05 14, 10:41)
Sveikos. O aš savo lelijas ko gero "permylėjau" , pabarsčiau kemiros ,dar palaisčiau dilgėlėm ,tai parudavo lapų galiukai.O gal pašalo ,nes jas buvo apsnige.Vakar palyjo ,žiūrėsim gal nieko blogo.
Gavusios azoto trąšų tapo jautresnės šalčiui, todėl ir apšalo - tačiau turėtų žydėti

Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 05 14, 10:46)
Jediara, tavo a.ž. pilna. Mane jau keiki
laukiau kol chrizantema išleis normalias šaknis, tai kitą savaitę išsiųsiu.

Visai Tavęs nekeikiu - žinau, kad darbymetis, o gražių gėlių galima ne vieną mėnesį laukti

QUOTE(Dajulita @ 2011 05 15, 19:10)
Auga... jau auga...
Žiedų vis dar laukiu....
Žiedų vis dar laukiu....
Čia vienos rūšies tiek?

Ne... Čia kokios 7 ar daugiau rūšių. Mano pirmasis lelijynas. Jaučiu artėja laikas jį persodinėt. Bet bijau,kad viską sumaišysiu
Gal kitais metais. Man patinka kai daug vienoj vietoj
O pavasarį sodintos Maximinės nekiša nosyčių
Eičiau patikrint, bet pati tiksliai nepamenu vietų, kur sukišau

QUOTE(Dajulita @ 2011 05 15, 20:23)
Ne... Čia kokios 7 ar daugiau rūšių. Mano pirmasis lelijynas. Jaučiu artėja laikas jį persodinėt. Bet bijau,kad viską sumaišysiu
Gal kitais metais. Man patinka kai daug vienoj vietoj
Eičiau patikrint, bet pati tiksliai nepamenu vietų, kur sukišau

Tikrai jau nemažas kupstas

Jediara, as vis dar del tu (galimai pelenu pagrauztu)leliju noriu paklausti.
Buvau beveik kantri , beveik nekrapsciau
ieskodama motininio svogunelio, bet kiek pakrapsciau - tai neradau...Zodziu, ka su tais mazyliais kurie pabire aplink auga? ar juos paskirstyt normaliais atstumais, ar palikt kruvelej?
Itariu praradau pagrindini svoguna, tai noriu, kad vaikuciams geriau augti butu.
Is anksto dekui uz atsakyma

Itariu praradau pagrindini svoguna, tai noriu, kad vaikuciams geriau augti butu.

QUOTE(Eliza68 @ 2011 05 16, 13:03)
Jediara, as vis dar del tu (galimai pelenu pagrauztu)leliju noriu paklausti.
ieskodama motininio svogunelio, bet kiek pakrapsciau - tai neradau...Zodziu, ka su tais mazyliais kurie pabire aplink auga? ar juos paskirstyt normaliais atstumais, ar palikt kruvelej?

Tada tikrai labai gaila

[quote=jediara,2011 05 16, 12:08]
Tada tikrai labai gaila
Galima palikti krūvelėje, taip, kaip augo bent iki rugpjūčio mėn - tada pats tinkamiausias laikas lelijų sodinimui 
Nieko tokio, juk turejau viena VIVALDI , o dabar visa kruva auga
Tada tikrai labai gaila

Nieko tokio, juk turejau viena VIVALDI , o dabar visa kruva auga

QUOTE(Eliza68 @ 2011 05 16, 13:21)
Nuostabi lelija

Jediara, prasau konsultacijos
labai patinka juozapines lelijos, bet nieko apie jas nezinau, parduotuvese tokio pavadinimo neaptikau, tai manau cia liaudiskas pavadinimas, kaip jos vadinasi istikruju? ar reikia jas ziemai iskasti? ar reikia pridengti?
Tavo albume labai patiko 454. 455. 456 lelijos, kuo jos vardu?
Aciu uz atsakymus

labai patinka juozapines lelijos, bet nieko apie jas nezinau, parduotuvese tokio pavadinimo neaptikau, tai manau cia liaudiskas pavadinimas, kaip jos vadinasi istikruju? ar reikia jas ziemai iskasti? ar reikia pridengti?
Aciu uz atsakymus

QUOTE(Eliza68 @ 2011 05 16, 23:10)
Jediara, prasau konsultacijos
Aciu uz atsakymus

Aciu uz atsakymus

Baltų pavadinimo nežinau, o kita vamzdžiažiedė Sergentiae, tačiau nesu įsitikinusi, nes tokio pavadinimo lelijų niekur nerandu

Juozapinė : Lilium candidum ( Madonna Lily)