Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos IV tema

Jediara, tavo a.ž. pilna. Mane jau keiki blush2.gif laukiau kol chrizantema išleis normalias šaknis, tai kitą savaitę išsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2011 05 14, 09:45)
sakykita, ar dar galima sodinti lelijos kereli, ar bus dar naudos?  g.gif

Nauda, kad augs- tikrai, bet ar žiedų šiemet sulauksi , priklausys nuo to, koks dydžio svogūnas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 14, 09:54)
Is taves siustos tai visos isdygo, nes jas sodinau vienoje vietoje ir zymeklius sukisau...

Džiaugiuosi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sabale @ 2011 05 14, 10:41)
Sveikos. O aš savo lelijas ko gero "permylėjau" , pabarsčiau kemiros ,dar palaisčiau dilgėlėm ,tai parudavo lapų galiukai.O gal pašalo ,nes jas buvo apsnige.Vakar palyjo ,žiūrėsim gal nieko blogo.

Gavusios azoto trąšų tapo jautresnės šalčiui, todėl ir apšalo - tačiau turėtų žydėti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 05 14, 10:46)
Jediara, tavo a.ž. pilna. Mane jau keiki blush2.gif laukiau kol chrizantema išleis normalias šaknis, tai kitą savaitę išsiųsiu.

blush2.gif
Visai Tavęs nekeikiu - žinau, kad darbymetis, o gražių gėlių galima ne vieną mėnesį laukti biggrin.gif
Atsakyti
Auga... jau auga...
Žiedų vis dar laukiu....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 05 15, 19:10)
Auga... jau auga...
Žiedų vis dar laukiu....

Čia vienos rūšies tiek? ax.gif
Atsakyti
Ne... Čia kokios 7 ar daugiau rūšių. Mano pirmasis lelijynas. Jaučiu artėja laikas jį persodinėt. Bet bijau,kad viską sumaišysiu blush2.gif Gal kitais metais. Man patinka kai daug vienoj vietoj ax.gif
O pavasarį sodintos Maximinės nekiša nosyčių ax.gif Eičiau patikrint, bet pati tiksliai nepamenu vietų, kur sukišau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 05 15, 20:23)
Ne... Čia kokios 7 ar daugiau rūšių. Mano pirmasis lelijynas. Jaučiu artėja laikas jį persodinėt. Bet bijau,kad viską sumaišysiu  blush2.gif  Gal kitais metais. Man patinka kai daug vienoj vietoj  ax.gif
O pavasarį sodintos Maximinės nekiša nosyčių ax.gif Eičiau patikrint, bet pati tiksliai nepamenu vietų, kur sukišau  doh.gif  blush2.gif

Tikrai jau nemažas kupstas thumbup.gif Maximinės gal dar išdygs rolleyes.gif
Atsakyti
Jediara, as vis dar del tu (galimai pelenu pagrauztu)leliju noriu paklausti.
Buvau beveik kantri , beveik nekrapsciau blush2.gif ieskodama motininio svogunelio, bet kiek pakrapsciau - tai neradau...Zodziu, ka su tais mazyliais kurie pabire aplink auga? ar juos paskirstyt normaliais atstumais, ar palikt kruvelej? g.gif
Itariu praradau pagrindini svoguna, tai noriu, kad vaikuciams geriau augti butu.
Is anksto dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 05 16, 13:03)
Jediara, as vis dar del tu (galimai pelenu pagrauztu)leliju noriu paklausti.
Buvau beveik kantri , beveik nekrapsciau blush2.gif  ieskodama motininio svogunelio, bet kiek pakrapsciau - tai neradau...Zodziu, ka su tais mazyliais kurie pabire aplink auga? ar juos paskirstyt normaliais atstumais, ar palikt kruvelej? g.gif 
Itariu praradau pagrindini svoguna, tai noriu, kad vaikuciams geriau augti butu.
Is anksto dekui uz atsakyma 4u.gif

Tada tikrai labai gaila verysad.gif Galima palikti krūvelėje, taip, kaip augo bent iki rugpjūčio mėn - tada pats tinkamiausias laikas lelijų sodinimui rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=jediara,2011 05 16, 12:08]
Tada tikrai labai gaila verysad.gif Galima palikti krūvelėje, taip, kaip augo bent iki rugpjūčio mėn - tada pats tinkamiausias laikas lelijų sodinimui rolleyes.gif

Nieko tokio, juk turejau viena VIVALDI , o dabar visa kruva auga biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 05 16, 13:21)

Nieko tokio, juk turejau viena VIVALDI , o dabar visa kruva auga biggrin.gif  thumbup.gif

Nuostabi lelija wub.gif
Atsakyti
Jediara, prasau konsultacijos 4u.gif
labai patinka juozapines lelijos, bet nieko apie jas nezinau, parduotuvese tokio pavadinimo neaptikau, tai manau cia liaudiskas pavadinimas, kaip jos vadinasi istikruju? ar reikia jas ziemai iskasti? ar reikia pridengti?
Tavo albume labai patiko 454. 455. 456 lelijos, kuo jos vardu?
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 05 16, 23:10)
Jediara, prasau konsultacijos 4u.gif
labai patinka juozapines lelijos, bet nieko apie jas nezinau, parduotuvese tokio pavadinimo neaptikau, tai manau cia liaudiskas pavadinimas, kaip jos vadinasi istikruju? ar reikia jas ziemai iskasti? ar reikia pridengti?
Tavo  albume labai patiko 454. 455. 456 lelijos, kuo jos vardu?
Aciu uz atsakymus 4u.gif

Baltų pavadinimo nežinau, o kita vamzdžiažiedė Sergentiae, tačiau nesu įsitikinusi, nes tokio pavadinimo lelijų niekur nerandu g.gif
Juozapinė : Lilium candidum ( Madonna Lily) ax.gif
Atsakyti