Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos IV tema

Jofana... siandien ir as maciau tuos raudonus vabalus-tiesiog nupurciau ir tiek blink.gif O cia pasirodo, juos naikinti reikia doh.gif O be chemijos niekaip neimanoma apsiginti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 19, 20:21)
Jofana... siandien ir as maciau tuos raudonus vabalus-tiesiog nupurciau ir tiek blink.gif  O cia pasirodo, juos naikinti reikia doh.gif  O be chemijos niekaip neimanoma apsiginti? g.gif

Kiekvieną dieną rinkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 19, 20:08)
Kiekvieną dieną rinkti  rolleyes.gif

Oi ne, neturiu galimybes tokios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 19, 22:55)
Oi ne, neturiu galimybes tokios doh.gif

Tada decis arba actara rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 19, 20:59)
Tada decis arba actara rolleyes.gif

Kazkuri turiu namie-reikes nusivezti... bet man paciai geriau nepurksti, ane? g.gif
Atsakyti
tu jau gal geriau nepurkšk, nebent turi celofaninį apsiaustą. Patikėk tą darbą kam nors kitam.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 19, 23:15)
Kazkuri turiu namie-reikes nusivezti... bet man paciai geriau nepurksti, ane? g.gif

Pati net negalvok purkšti nono.gif
Atsakyti
Vakar purskiau lelijas (apgrauztas jau) nuo tu raudonuju vabalu, siandien buvau toksikologiniam ligoninej, nesupratau pati lyg saugiai viskas buvo blush2.gif (gi ne pirmasyk), bet issigandau pati, ypac prisiminus ju poveiki kenkejams blink.gif o jau kompanija tam skyriuj doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš taip pat vakar purškiau - jokio poveikio nejaučiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 23, 22:26)
Aš taip pat vakar purškiau - jokio poveikio nejaučiu schmoll.gif

Na zinokit, tokio dar nebuvo,ryte lyg nieko, o apie 12 val. istino gerkle, zandai ir viskas raudona lyg nudreksta zaizda tik nekraujuoja, be skausmo,ti jausmas kaip po odontologo, pradzioj pamaniau-stomatitas ar ka, o kai prisiminiau actara, staigiai poliklinikoj atsiduriau....Madmuazele, tikrai nelysk, kaip aiskino gydytojas, kazkaip lyg kaupiasi tos medziagos, todel pirmais kartais alergine reakcija galejo ir nerasireiksti i chem.medziaga doh.gif
Nesupykit, kad taip issipleciau, tik alergiskoms gelyciu myletojoms info is patirties 4u.gif
Atsakyti
Siaubas blink.gif Kiek naudoju, gerai, kad niekada taip nebuvo unsure.gif Gal vėjas labai pūtė g.gif
Atsakyti
Mano lelijoms tiko dilgėlių užpilu palaistyti (laistau ant viso augalo). Kenkėjai dingo. po kelių dienų vėl palaistysiu.
Atsakyti