Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos IV tema

QUOTE(Fonda @ 2011 06 29, 23:43)
Na JEDIARA tai visų gėlių KARALIENĖ 4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ...bet labiausiai LELIJŲ ir ROŽIŲ...
Bet kad auksas dar labiau žibėtų...reikalingi ir pelenai... schmoll.gif Drįstu įsiterpti su viena tokia lelijyte...kuri irgi nedrąsiai pražydo ir dar toliau stengiasi žydėt...

Baikite, aš tik maža pelenė blush2.gif
Labai gražus žiedelis wub.gif - bus nuostabu, kai žydės visa kekė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 06 29, 22:46)
Baikite, aš tik maža pelenė blush2.gif
Labai gražus žiedelis wub.gif - bus nuostabu, kai žydės visa kekė thumbup.gif

Sakoma...KUKLUMAS - dar labiau puošia... geriau faktais kalbėti... gi niekas nesako, kad esate IRISŲ karalienė... nes yra jų karalius Gintaras thumbup.gif Bet lelijų.... clap.gif clap_1.gif gathering.gif na ne aš čia sprendžiau...
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 06 30, 00:01)
Sakoma...KUKLUMAS - dar labiau puošia... geriau faktais kalbėti... gi niekas nesako, kad esate IRISŲ karalienė... nes yra jų karalius Gintaras thumbup.gif Bet lelijų.... clap.gif  clap_1.gif  gathering.gif na ne aš čia sprendžiau...

Nuo tokių pagyrų galima ir "išpuikti" ax.gif Kad taip neatsitiktų, rytoj parodysiu naujų žiedelių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 06 29, 14:48)

Šiemet maniškes teko gelbėti nuo kolorado, dar taip nebuvo, bulvių neauginu, tai parazitai į lelijų lapus įnyko.

O gal maišote su lelijinio lapgraužio lervomis? Jos taip pat raudonos. Ėda lapus ir būna su tokia juoda mase apsivoliojusios.

user posted image

user posted image

user posted image

http://www.animalsan.....0-00 00:00:00
Papildyta:
QUOTE(Fonda @ 2011 06 29, 22:43)
Drįstu įsiterpti su viena tokia lelijyte...

Kokia įdomi ir nematyta raibuolė wub.gif

Šiandien pradžiugino (dabar žalsva, o po to balta tampa):

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 06 30, 07:26)

Šiandien pradžiugino (dabar žalsva, o po to balta tampa):

Graži wub.gif
Atsakyti
Aš šiandien taip pat 2 rušių lelijas nusipirkau ax.gif
Pernai nepamenu pas katrą pirkau lelijas ir irisus, tei daug neišaugo net tos senovinės kažko prapuolė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 06 30, 15:02)
Aš šiandien taip pat 2 rušių lelijas nusipirkau ax.gif
Pernai nepamenu pas katrą pirkau lelijas ir irisus, tei daug neišaugo net tos senovinės kažko prapuolė doh.gif

Kažkas sugraužė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 06 30, 14:15)
Kažkas sugraužė? g.gif

Gali būti arba gal nušalo?
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 06 30, 15:30)
Gali būti arba gal nušalo?

Kad nušalo - ar buvo išdygusios? g.gif Mano visos peržiemojo, išskyrus LO rūšies baltas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 06 30, 15:52)
Kad nušalo - ar buvo išdygusios? g.gif Mano visos peržiemojo, išskyrus LO rūšies baltas  rolleyes.gif

Nu ne nebuvo jos išdygusios, rudeni susodinau g.gif Bet kaip gaila, gerai kad dar kelios išlindo ax.gif
Atsakyti
Žydėjimas 4u.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 01, 08:46)
Žydėjimas  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ........................... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Pridėčiau visą puslapį tų veidukų - bet SM neleis. Tuoj šauks, kad per daug blush2.gif
bet ar gali būti per daug? g.gif Tik per mažai kai tokie grožiai blush2.gif
Tikrai esate lelijų user posted image
Atsakyti