Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos IV tema

Šiandien nėra saulės - norisi geltonos spalvos biggrin.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 02, 10:54)
Šiandien nėra saulės - norisi geltonos spalvos  biggrin.gif

blush2.gif mane jau depresija ima: nežinau kuri GRAŽIAUSIA blush2.gif Kiek žiūriu visos labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Ech kaip aš pavydžiu Tau tiek lelijų ... Jau nebe baltai - juodai pavydžiu doh.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 07 02, 13:04)
blush2.gif mane jau depresija ima: nežinau kuri GRAŽIAUSIA  blush2.gif  Kiek žiūriu visos labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ech kaip aš pavydžiu Tau tiek lelijų ... Jau nebe baltai - juodai pavydžiu  doh.gif  ax.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Baik, nepavydėk, o tai vabalai mano lelijas "sugrauš" essen.gif
Atsakyti
Grazu smile.gif Pas mane tik tinginiu lelijos-vienadienes biggrin.gif .+ trys miskines ir viena geltona blush2.gif .kitos isejo ir neparejo schmoll.gif
Atsakyti
[quote=jediara,2011 07 02, 09:54]
Šiandien nėra saulės - norisi geltonos spalvos biggrin.gif

Tiesiog nuostabu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
jediara, koks grožis wub.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif , kitą dieną bus raudonų lelijų foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 02, 10:54)
Šiandien nėra saulės - norisi geltonos spalvos  biggrin.gif

thumbup.gif grožis wub.gif jau kelis kartus peržiūrėjau ax.gif negaliu akių atitraukti bigsmile.gif

QUOTE(Dajulita @ 2011 07 02, 12:04)
Ech kaip aš pavydžiu Tau tiek lelijų ...

ir aš pavydžiu blush2.gif

QUOTE(jediara @ 2011 07 02, 20:25)
Ačiū 4u.gif , kitą dieną  bus raudonų lelijų foto biggrin.gif

labai lauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 02, 20:25)
Ačiū 4u.gif , kitą dieną  bus raudonų lelijų foto biggrin.gif

thumbup.gif Vadinasi - rytoj mirksiukas.gif Oi jau laukiu...Bent pasigrožėsiu ax.gif
Atsakyti
jediara, teisingai kažkuri mergina pavadino - lelijų karalienė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nu negaliu atsižiūrėti, vis po kelis kartus kartus per dieną užsuku į šią temą.
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 07 02, 23:46)
thumbup.gif  Vadinasi - rytoj  mirksiukas.gif Oi jau laukiu...Bent pasigrožėsiu  ax.gif

Rytoj tikriausiai nebus, nes vykstu į "tolimą Lietuvos kraštą" biggrin.gif
Papildyta:
AČIŪ merginos už pagyras 4u.gif , bet gal ir pas Jus bus tiek žiedų mirksiukas.gif
Atsakyti
jediara- kiek hektarų esi savo gėlynams paskyrusi? bigsmile.gif kurioj temoj bepažiūrėtum- vis kokių nors grožybių tavo pilna biggrin.gif ir vis masini, masini ir kitas prisisodinti visus kampelius biggrin.gif
Atsakyti