Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos IV tema

QUOTE(sabale @ 2011 07 07, 23:50)
Jediara ,36psl ,vakar 12.14 žydėjimas , 13 nuotrauka , kur matosi pastatas už lelijos tamsiai ružava pagal mane .O marlene įsivaizduoju šviesi ružava

blush2.gif Ne, tai ne Marlene(tikriausiai pirkote EG), ją rasite 35 psl - šiemet žiedų tik apie 50 rolleyes.gif
Atsakyti
taip ,pirkau EG ,bet visomis patenkinta , tik nepasisekė su marlene.Labai gražios coctail twins ,certerfold,jau žydi.Aplamai man visos gėlytės gražios
Atsakyti
QUOTE(sabale @ 2011 07 08, 00:08)
taip ,pirkau EG ,bet visomis patenkinta , tik nepasisekė su marlene.Labai gražios  coctail twins ,certerfold,jau žydi.Aplamai man visos gėlytės gražios

drinks_cheers.gif Kiekvienas žiedas yra savaip gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 06, 13:24)
Ačiū  4u.gif Gaila, kad nematote tikrojo žydėjimo  ax.gif

Aišku... jaučiu ateityje pas Jediarą plūs Lietuva ir užsienis... kaip į Burbiškių dvarą... Svaigstam jau nuo vaizdų...
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 07 08, 00:31)
.. jaučiu ateityje pas Jediarą plūs Lietuva ir užsienis... kaip į Burbiškių dvarą...

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 07 08, 01:31)
Aišku... jaučiu ateityje pas Jediarą plūs Lietuva ir užsienis... kaip į Burbiškių dvarą... Svaigstam jau nuo vaizdų...

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif , bet apie tokį kiekį lelijų dar nedrįstu net pasvajoti ax.gif (žemės per mažai lotuliukas.gif ) Visos Jūs auginate nemažai gražių lelijų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 08, 08:14)
Ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif , bet apie tokį kiekį lelijų dar nedrįstu net pasvajoti ax.gif (žemės per mažai  lotuliukas.gif ) Visos Jūs auginate nemažai gražių lelijų thumbup.gif

O jei ne paslaptis kokiame plote Jūs tokius grožius auginate? Kiek užmatyt, tai viskooo tiek daug ir įvairaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2011 07 08, 16:25)
O jei ne paslaptis kokiame plote Jūs tokius grožius auginate? Kiek užmatyt, tai viskooo tiek daug ir įvairaus  wub.gif

Sklypas 32 a, o kiek užima gėlynai, net nežinau blush2.gif Nėra pas mane jų labai daug rolleyes.gif
Atsakyti
Mano lelijos su veislių pavadinimais. Nusimato papildymas - dar ne visos pražydo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 08 liepos 2011 - 17:45
Padėkit pažinti user posted image vienas žiedas toks kitas pilnaviduris user posted image
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2011 07 08, 18:44)
Mano lelijos su veislių pavadinimais. Nusimato papildymas - dar ne visos pražydo  mirksiukas.gif

wub.gif
Lauksim papildymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2011 07 08, 19:44)

Gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 07 08, 21:43)
Padėkit pažinti  vienas žiedas toks kitas pilnaviduris

Tik tiek galiu pasakyti, kad tai rytietiška OT lelija - žiemą bijanti šalčio, ne tokia atspari, kaip azijietiškos, tačiau spalva wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti