Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos IV tema

QUOTE(Saulyte8 @ 2011 07 09, 00:27)
Amriliu temoje tokia Steputė yra ,jus ne jos giminaitė.nu žiūriu komentarai tokie patys, o.....kas jum nepatinka pas jadiara, turėkit tokia kolekcija leliju ir pas jus važiuos visa lietuva... ir ka thumbup.gif

Ne, tai ne Steputės giminaitė schmoll.gif - Fonda nuostabus žmogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2011 07 08, 19:44)

OI thumbup.gif jau kad grožių pridėjot,tiesiog nuostabu wub.gif labai labai thumbup.gif

QUOTE(jediara @ 2011 07 08, 23:30)

swoon.gif swoon.gif swoon.gif na čia tai kaip visada rolleyes.gif wub.gif wub.gif ooooo kaip aš norėčiau,kad ir manosios taip žydėtų bigsmile.gif
Senokai buvau užsukusi labai gražios Jūsų visų lelijos,mano Marlena dar neišsiskleidė,bet jau suskaičiavau aštuonis pumpurus bigsmile.gif tegul ir aštuoni ax.gif bet labai laukiu žiedų,svogūnėlis buvo mažuliukas,maniau iš vis šiemet nežydės.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 07 09, 00:43)
kaip aš norėčiau,kad ir manosios taip žydėtų bigsmile.gif
Senokai buvau užsukusi labai gražios Jūsų visų lelijos,mano Marlena dar neišsiskleidė,bet jau suskaičiavau aštuonis pumpurus bigsmile.gif tegul ir aštuoni ax.gif bet labai laukiu žiedų,svogūnėlis buvo mažuliukas,maniau iš vis šiemet nežydės.

Žydės, tik reikia laiko mirksiukas.gif Lauksime Tavo gražuolių foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 09, 00:46)
Žydės, tik reikia laiko mirksiukas.gif Lauksime Tavo gražuolių foto rolleyes.gif

Ir aš laukiu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 07 08, 21:43)
Padėkit pažinti

Bandžiau ieškoti, bet... gal panaši į Sorbonne, Acapulko, Dordogne, Apogee (pažiūrėk Google vaizdus) g.gif - labai sunku atpažinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 08, 23:35)
Ne, tai ne Steputės giminaitė schmoll.gif  - Fonda nuostabus žmogus thumbup.gif

Nu bet mintys tokios panašios...... doh.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už gražius žodžius manosioms lelijoms 4u.gif
QUOTE(Fonda @ 2011 07 08, 23:19)
Bet visdėlto kokia slapukė biggrin.gif

Ne slapukė, tiesiog tinginėlė - vienu ypu mažiau imlu laikui foto sukelt... blush2.gif
Pernai irgi rodžiausi (pernykštis albumas). Šiemet gerokai lelijų padaugėjo - skirtingų veislių jau triženklis skaičius rolleyes.gif Gerai pastebėjote: geriausi vaistai - naujos lelijos. Intensyviai gydausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasižiuriu,anksčiau tik plačiai šypso davaus,dabar-dažnai atsidustu blink.gif schmoll.gif blush2.gif O kadangi kaip tikras lietuvis turiu kažka neigiamo pasakyti-jediara,tavo lelijos murzinos biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Vakar įsigyjau turguje dvi lelijas. Pardavėja patarė sodinant barstyti pelenus: sakė ligos nepuls ir balta spalva dar išryškės. Ar čia teisybė?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 07 09, 10:11)
Pasižiuriu,anksčiau tik plačiai šypso davaus,dabar-dažnai atsidustu blink.gif  schmoll.gif  blush2.gif  O kadangi kaip tikras lietuvis turiu kažka neigiamo pasakyti-jediara,tavo lelijos murzinos  biggrin.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tos "murzės" mano pačios mylimiausios, todėl ir ieškau pirkti tik tokių tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Vysnaite1 @ 2011 07 09, 11:02)
Vakar įsigyjau turguje dvi lelijas. Pardavėja patarė sodinant barstyti pelenus: sakė ligos nepuls ir balta spalva dar išryškės. Ar čia teisybė?

Dėl spalvos išryškėjimo nežinau, bet dėl ligų - teisybė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2011 07 08, 23:12)
Gerai pastebėjote: geriausi vaistai - naujos lelijos. Intensyviai gydausi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha- aš šiandien taip pat pasigydžiau- išėjau į turgų agurkų- parsinešiau 2 lelijas biggrin.gif . Būčiau ir daugiau nešus, ale kad vyras po kiemą sukinėjas, bijojau, kad iš namų neišvarytų su visom gėlėm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 07 09, 11:42)
Aha- aš šiandien taip pat pasigydžiau- išėjau į turgų agurkų- parsinešiau 2 lelijas  biggrin.gif . Būčiau ir daugiau nešus, ale kad vyras po kiemą sukinėjas, bijojau, kad iš namų neišvarytų su visom gėlėm  lotuliukas.gif

Va va, maniškis irgi šnypščia, kad gėlynai vis platėja ir platėja, atseit tuoj nebus kur vejos sėti biggrin.gif

Po gausybės nuostabiausių žiedų net nedrąsu kelti savo foto, bet visgi savos yra pačios mieliausios. Jos pas mane pirmi metai kaip gėlyne atsirado, na ir pavergė širdį smile.gif :

user posted image

O čia "netyčiukas" biggrin.gif , pražydo raudona lelija kaip pulko geltonų:

user posted image

Ir dar klausimėlį turiu - kodėl kai kurie stiebeliai nusėti mažais spurgeliais? (tų lelijų, kurios nepražydo, o nepražydo turbūt todėl, kad dar labai maži svogūnėliai buvo g.gif ). Va taip tie spurgeliai atrodo:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumsik: 09 liepos 2011 - 17:47