Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos IV tema

QUOTE(GIZZI5 @ 2011 07 10, 17:35)
Nujaučiu apgavystę book.gif  nono.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu va gryžau iš Vyšniauskų ūkio. Mano grobis 27lelijos,tai girsiuos kitamet ax.gif Viena jau galiu ir parodyt user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 07 10, 20:56)
Viena jau galiu ir parodyt

Gražuolė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 10 liepos 2011 - 19:03
Naujai pražydę žiedai 4u.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 07 10, 18:56)
Nu va gryžau iš Vyšniauskų ūkio. Mano grobis 27lelijos,tai girsiuos kitamet ax.gif Viena jau galiu ir parodyt user posted image

thumbup.gif lauksim kitu metu ax.gif
Atsakyti
[quote=jediara,2011 07 10, 20:54]
Naujai pražydę žiedai 4u.gif
koks penktos vardas. Aš tikiuosi ,kad kitamet turėsiu ka parodyt,po šiū metų netekčių.Bet jei vel kažkas suvalgys.....Sako kurmiai negraužia o kažkokie pelėnai eina kurmiu takais
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 07 10, 22:00)

koks penktos vardas.

Centerfold ax.gif O kokios Tu foto įdėjai rolleyes.gif
Atsakyti
Pardavime dar greit nebus ir pavadinimo dar negarantuoto.Labai zyyyyziau tai pardavė cebuliuka. Sakiau kai pavadinima sugalvos tai ir parašys. Bet lelija fantastiška. Pačios Vyšniauskienės kurinys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 07 10, 22:24)
Pardavime dar greit nebus ir pavadinimo dar negarantuoto.Labai zyyyyziau tai pardavė cebuliuka. Sakiau kai pavadinima sugalvos tai ir parašys. Bet lelija fantastiška. Pačios Vyšniauskienės kurinys thumbup.gif

Tai Tau labai pasisekė thumbup.gif
Atsakyti
galu gale ir manoji skleidziasi,bet dar biskuti truksta blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos,man toks klausimas iškilo,kada reik stiebelį nukirpti kai lelija peržydi,o gal nereikia kirpt,per vasarą palikt,kažin kaip geriau svogūneliui g.gif
Plateliai nuostabi lelija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anika1: 10 liepos 2011 - 21:41
Apžiūrėjau Vyšniauskų turtą- nerealus grožis wub.gif
Atsakyti